Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 29. 4. 2016. at 15:01, Ђоле Пролеће рече

Добро сам. Размишљам како је било Христу распетом, на Крсту. Каква је била Бол? Не физичка, она друга. Каква је Христова Бол, како то Бога боли када Га убијају...људи. Узалудно. Треба схватити величину Божије Љубави да би се схватила Бол...

Expand  

Мислим да је био најусамљенији човек на свету.

Свако умире сам и са својим Богом.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Добро. Добила сам "Мерлот" врло симболичног назива "До краја света".

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Добро сам, слушам изнова Плач Мајке Божије.. обузима ме туга.. и да, недостаје ми моје дете које је тренутно код оца.. Грлим је у мислима..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Saram jaja voskom (onako neuko) i slusam pavla aksentijevica pomiluj me Boze :) a vi kako te?

Подели на овим сајтовима

Kažu da sreća prati hrabre, pa tako ja uradih nešto veoma hrabro... možda i previše. Sada čekam rezultat. 

...srce tuče kao manito, ali prija. 

Da, dobro sam, malo u spidu, ali jako dobar osjećaj...i blago euforično. Iznenadih jedino sebe, ostalima je bilo za očekivati, izgleda. :coolio:

Подели на овим сајтовима

sjetih se kako smo ja i jedan brat zinuli prije koju godinu, vidjevši jednog sveštenika (na nekom mini saboru, ili šta je već bilo - posle liturgije) koji je tako lagano i bez opterećenja zapalio cigar i ćaskao sa ostalim sveštenicima. 

mi inače tek krenuli da posjećujemo liturgije, i to je bilo wtf? momenat... lol

vidjeh ovaj .gif pa me vrati u taj trenutak, jer je u mojoj glavi bilo vidjeti sveštenika da puši cigar isto što i vidjeti ovog džukca, takav neki prelom stvarnosti... mislim nije sveštenik džukac, ovo je samo ilustracija. : p

c8b4db06a0e54c43cc620b4aef884921.gif

Подели на овим сајтовима

Kрпим детету нову, једном обучену тренерку. Мада "ово"  више личи на хеланке...тесно, тесно, тесноооо!  То тренерка? Није ни чудо што пуца.  Кад сам ја бре била мала, тренерка је била тренерка.Могла сам да направим "шпагу" и опет је било места кол'ко хоћеш...а они "ово" парче крпе зову тренерком...ццццц....

Ето тако, крпим нову тренерку...и сад ми је много лакше, кад сам се искукала... sad sam dobro! :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...