Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Na zameni sam

:blink2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sta je cudno?

nije cudno....cak sta vise vrlo je uobicajeno....nego ocigledno nisam stavila dobar emotikon.... :)   ...mislila sam da imas  stalan posao.... stadaradim

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ovo je jedan od onih divnih dana kada me toliko boli glava, da mi prosto dođe da istom lupam u zid ! :)

јој БАБА, шта ти помаже...? tuzansmajli8904

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ovo je jedan od onih divnih dana kada me toliko boli glava, da mi prosto dođe da istom lupam u zid ! :)

Jeste probali jaku crnu kafu bez secera sa malo limunovog soka unutra? Odnosi bol za par minuta bar kod mene, efikasnije od tableta...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Jeste probali jaku crnu kafu bez secera sa malo limunovog soka unutra? Odnosi bol za par minuta bar kod mene, efikasnije od tableta...

Evo, upravo je kuvam ! Hvala !

P.S. Inače imaš divno ime, moja najdraža sestra se tako zove, i molim te nemoj da mi persiraš !

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Evo, upravo je kuvam ! Hvala ! P.S. Inače imaš divno ime, moja najdraža sestra se tako zove, i molim te nemoj da mi persiraš !

Хвала на комплименту... А покушаћу да не персирам :) Надам се да ће мој рецепт помоћи molimoli . Мени помогне...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Уморно, после посла ишао право на Коларац, наш кум Сале је имао соло наступ са оркестром, и развалио је добош  0503_music одличан перкусиониста. Драго ми је због њега!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...