Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1342480078' post='680419]

гледам филмове, читам књиге и дружим се с људима, а све време слушам музику :)

волим да гледам у небо или море, могу сатима да се не померим не мислећи ништа ...

Е ово си слагаоооо...Само тако. Признај ;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1342480078' post='680419]

могу сатима да се не померим не мислећи ништа ...

Јел има негде курс за овај спорт ? men875847'0789

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Е ово си слагаоооо...Само тако. Признај ;)

нисам, уживам да будем плавуша барем једном недељно :)

одем мало до калиша, седнем на зидић и само се искључим и гледам како излази или залази сунце ...

Подели на овим сајтовима

Svašta. Zavisi od vremena i od godišnjeg doba. Leti dosta vozim bicikl. Zalivam papriku i paradajz. gringrin Ponekad zalijem i pomognem oko cveća. Skoro svako veče idem da gledam zalazak sunca. Ujedno gledam i vozove kako prolaze. Jedan mašinovođa me već zapamtio, pa mi svirne! xD Normalno, slušam i muziku, sa društvom provodim vreme... Dosta sam i na internetu, mada gledam da vreme provedeno na internetu što korisnije potrošim.

Zimi volim da šetam kad padne sneg. Ali uglavnom sedim kući, mesim hleb i žderem.

Подели на овим сајтовима

Јел има негде курс за овај спорт ? men875847'0789

E, to se počne na vreme, od malih nogu :)

Ја сам почео са зурењем у једну тачку у осмом разреду на екскурзији пошто сам био несрећно заљубљен у девојчицу која је била несрећно заљубљена у дечка који је био несрећно заљубљен...Такви обично заврше на ЕТФ-у... ;)

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1342481594' post='680429]

нисам, уживам да будем плавуша барем једном недељно :)

одем мало до калиша, седнем на зидић и само се искључим и гледам како излази или залази сунце ...

Мислиш, игноришеш и одбијаш мисли које ти наврате?

То сам радио својевремено на ТМ-у уз мантру, после сам схватио да је много боља и здравија Исусова молитва...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ujedno gledam i vozove kako prolaze. Jedan mašinovođa me već zapamtio, pa mi svirne! xD

ја сам trainspot-овао у војсци, била нам касарна поред станице за преслагање вагона :)

Подели на овим сајтовима

Мислиш, игноришеш и одбијаш мисли које ти наврате?

То сам радио својевремено на ТМ-у уз мантру, после сам схватио да је много боља и здравија Исусова молитва...

не игноришем нити празним ум, једноставно само гледам и уживам :)

мозак има сасвим довољно и чиме да се бави, поготово кад је у питању море или хоризонт па и нема мисли ...

а молим се кад је томе време, то је друго.

провалио сам да ми је исусова молитва најтечнија и најлакша док ходам, уз конопче у џепу ал никад не бројим него само станем кад стигнем где треба или кад наиђем на крстић.

Подели на овим сајтовима

Природан ритам...Без силе...Права ствар.

Дакле, у слободно време-конопче...

шта ја знам, ја и не мислим да имам слободног времена - све је искоришћено :D

а пошто не умем да седим и кулирам, онда одем и уживам :)

Подели на овим сајтовима

Slobodnog vremena na pretek . Mogu da vam ga poklonim.Svasta radim al najvise se opustam uz muziku, knjigu, u setnju idem bez mobilnog obavezno. Pustim mozak na otavu sFun_bat

Misli teram od sebe tako sto im zamislim neki puteljak pa nek idu kud im volja :10900: :nene: 11122

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Slobodnog vremena na pretek . Mogu da vam ga poklonim.Svasta radim al najvise se opustam uz muziku, knjigu, u setnju idem bez mobilnog obavezno. Pustim mozak na otavu sFun_bat

Misli teram od sebe tako sto im zamislim neki puteljak pa nek idu kud im volja :10900: :nene: 11122

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Све више схватам да сам неки занатлија у души, али неиспољени (с обзиром на услове живљења). Зато то некако сублимирам оним што ми је могуће у малом простору, шијем рецимо. Имала сам и фазу сликања, да могу - прешла бих на вајарство или мозаик, витраж такође. У ствари, нека примењена уметност најпре. Овако, кад одем код некога ко има кућу - ја му све префарбам и окречим, закуцам, окопам и залијем.... Баш патим због градских услова. Дотле - манијачки возим бицикл до Аде и пливам, пливам... class=

Подели на овим сајтовима

што се тиче вајарства и мозаика, увек можеш да кренеш од теста и да бојиш ;)

јефтиније и лакше него глина и каменчићи у боји :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...