Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Drale, a sto mora uvek veselo? Nismo mi serafimi ni heruvimi, majku mu ko je reko da je neko optimistican ako i samo ako je uvek veseo bez obzira na zivot, ko je coveku naturio da bude satro smeker i duhovit i kakav ne...

Takvi smi kakvi smo, bezanjem necemo sigurno nigde stici.

PS: Ne obracajte paznju ovih dana sam naelektrisana :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Управо сам се вратио из посете једном свом рођаку где смо ћаскали о свему и свачему и било је лепо.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pišem seminarski. Izabrati neki dobar font je uvjek bio najteži dio posla.

Takođe, teško mi pada odluka moje frizerke, da rasproda sve svoje frizersko imanje i ode kod sestre u Švedsku na neko vrijeme. :,-( Godinama radi, malo se umorila, rekla je da možda kad dođe otvori nešto manje. I šta sad ja da radim? Teško je otići kod druge frizerke, teško i preteško. Sa ovom sam imao zajedničke teme, otvoreno o svemu... kako tek tako otići na šišanje kod nekog drugog... sama pomisao na to loše utiče na moju kosu... tužan sam.

Подели на овим сајтовима

Prelistavajući skriptu iz zoologije I, naišao sam stihove, pisane u naletu i erupciji - slobodno, na listu mjesta, od strane jedne koleginice (nažalost, na polovini drugog semestra završila je na jednoj psihijatrijskoj klinici... mislim da se i dalje liječi). Mogao bih da shareujem neobično sjećanje na tu nesvakidašnju dušu... nemiran duh, rastrojstvo, postavljanje progfesorima najčudnija i nepovezana pitanja... ali nemam vremena da kucam.

'Tačno je da volim tvoj osmijeh, tvoju distancu, hladnoću...ali ne, nemoj mi prići... dobije me bol, santa led... nedostaje mi naša ljubav, bez nje se život kruni uzalud... Nedostaješ mi ti, kakav si bio, ponekad, u mislima, onako zagonetan, lud... 

Ja znam da vrijeme ne dobija na značaju kada se ti pojaviš, i znam da ništa sem nas dvoje nije vrijedilo.... <3'

45577b98cc7c69730fbcb8198c7a504c55f9b651

Подели на овим сајтовима

Покушавам да сварим....речи...ставове

Покушавам да будем изнад тога...поред тога...али шипак

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Драшко рече

Покушавам да будем изнад тога...поред тога...али шипак

значи, онда си испод тога.....:945729:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, JESSY рече

значи, онда си испод тога.....:945729:

Тако некако

Односно то је у мени....и сад га ти избаци ако можеш

А у ствари...треба рећи и реаговати одмак....немам ја ту снагу ни кротост ни широко срце чисто....морам да научим да кажем људима који мисле да су нешто обично рекли "извини....мене то повређује...."

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Драшко рече

морам да научим да кажем људима који мисле да су нешто обично рекли "извини....мене то повређује...."

слажем се у потпуности....то важи и за мене...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, JESSY рече

слажем се у потпуности....то важи и за мене...

Soulmates :drugarstvo:

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Soulmates :drugarstvo:

:pivo:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...