Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

КАд год пишем на овој теми, обично сам *******

Јуче сам био екстра, опустио сам се, чак сам добио и неке одговоре,  а сад сам се ......................бојим се, укомпликовао сам се

:bu:

банујте ме људие, бар нешто да се деси 7896634

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

еее, нема ништа од тога.....ти си један од ретких који умеш свима нама да поправиш расположење отварајући супер темице.... girl_smiley

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јуче сам био екстра, опустио сам се, чак сам добио и неке одговоре,  а сад сам се ......................бојим се, укомпликовао сам се

El moze ovo umesto banovanja : :mazenje:  Ne daj se Drale!Popi nesto fino,pusti sebi(ili sviraj sebi)neku lepu muziku,prosetaj po snegu,citaj psalme,igraj se sa decom ... :pivo:  :drugarstvo:  :naklon:   

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

ух, што би добро дошло једно кувано винце , са циметом..... :0212_rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ух, што би добро дошло једно кувано винце , са циметом..... :0212_rolleyes:

а за који дан ће дође и печено прасенце са јагњетом :0212_rolleyes:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

а за који дан ће дође и печено прасенце са јагњетом :0212_rolleyes:
чини ми се да први пут имам проблем са храном током поста....једва чекам на нешто конкретно поједем.....изгубило ми се чуло укуса.... ;)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

I ja sam po nekad za to da me banuju :)

Danas sam ok. Gledam ovaj sneg i nemrdam nigde...

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

jao pazite šta pišete, mene stvarno bili banovali! :))

Ti sigurno imas veze u vrhu :D

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Осећам се добро и гледам како снег пада, а и чудим се оволикој папирологији која ми је потребна да упловим у пчеларске професионалне воде. :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Sneg, topla soba, klavir, kuvano vino, deca na vunenom tepihu, visoka jela do prozora....  to ja zovem ...toplinom   :suncanje:

...jos samo da skuvam to vino...ideja je od vas, za sve ovo :))).

P.S. Odoh da nadjem bar reklamu za kamin na tv-u :) ... i da ubedim dete da nam svira :)

...  inace, dobro sam  :naklon:

Подели на овим сајтовима

Sasvim obican dan...a ja pevam u sebi...pevala bih naglas da nisam na ulici...al brzo cu kuci...nadam se da je komsiluk raspolozen za koncert :D .:sunce:

Подели на овим сајтовима

Ја сам одлично певао у купатилу. Што волим да запевам када сам под тушем. :navijanje:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

1134.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...