Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Bar vece drustvo :)

Keka odspavala, odmorna... 0703_read  pa navratila da vas pozdravi Just_Cuz_19

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

uzivam u miru i lepoj muzici...

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Evo me ...ustala ranom zorom (oko 8h), i sad došla iz šetnje. Napolju pada kiša, sumoran dan...evo da vidite...

Јецо, где је ово?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...ево, трећи дан нове 2014. године се примиче крају....

...како вам је почела нова година...има ли неких новина, промена које сте решили да уведете.....? 1324_womens

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Evo dobro sam.Evo prolazi i tećí dan 2024. godine,evo ...eto tako...borim se kako mogu 1324_womens ...Evo već iz godine u godinu donosim razne odluke,ali mi ne polazi za rukom da neke važne odluke donesem.....tako da se može reći da samo donosim odluke i skoro ništa više važno pažnje.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Evo dobro sam.Evo prolazi i tećí dan 2024. godine,evo ...eto tako...borim se kako mogu 1324_womens ...Evo već iz godine u godinu donosim razne odluke,ali mi ne polazi za rukom da neke važne odluke donesem.....tako da se može reći da samo donosim odluke i skoro ništa više važno pažnje.

nisi jedina....ako ti je to neka uteha....

ipak je tu najvaznija borba....pa sta bude....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Badnji-dan06012014_2.jpg

ево, да додам мало сунца пошто га нема.... :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...