Гости Guest - . . .- Написано Јануар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Срећан Вам празник Оци (што би рекли неки: Очеви) Oglo, Јанко and Boba је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 ostao sam kući... riknuo mi akumulator... žasu i lol Нек је свима сретан празник, нарочито очевима. Ко зна, Моци, зашто је то добро, можда си избегао неку невољу уз пут, сам Господ зна... Ми оци смо били вегнути после Литургије, па смо се морали дрешити... animal-smiley-075 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 ja sam bila danas sa decom, i ako smo sluzbu imali u susednom mestu,Mislila sam bicemo samo crkvenjak,ja sa decom i tetka Slavica a bilo nas je skoro 20,Slava Bogu. srecan praznik svim .Tate jesu li vas deca vezala?? Aristotel је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 ljudi moji pa kolko sam puta ostao na ovom forumu do sitnih sati pa opet sutra ujutru u Crkvu, sta je tu problem? zzzzzzzz.... :-( ko visoko leti nisko pada.... anajrim, Зосима, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 zzzzzzzz.... :-( ko visoko leti nisko pada.... 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Hvala Bogu,počela je Liturgijom!Kod mene je hram bio pun!!! Aristotel је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 "Хоће ли Вама Нова година 2012 да започне Литургијом?" Započela je. kajaa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Hvala Bogu,zapocela je.Bilo je divno i na opste iznenadjenje dosta ljudi. Pricestila sam se sa svojom decom. Aristotel је реаговао/ла на ово 1 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Hvala Bogu,zapocela je.Bilo je divno i na opste iznenadjenje dosta ljudi. Pricestila sam se sa svojom decom. anajrim је реаговао/ла на ово 1 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Хвала Богу, почела је управо тако. Супруга, синкоња и ја се причестили Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 O čemu su bile propovedi u vašim Crkvama? Da li propoved zaboravite odmah ili je se sećate i u toku dana Da li su popovi pričali o NG ili o dolasku Božića.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарија Јовичић Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Започела је Литургијом. Само је тужно колико је мало људи било и како се само неколицина нас причестила. Проповед је била о различитим календарима, зашто људи непотребно дају толику важност овом датуму и о доласку Божића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Мој владика је причао о Св.оцима, о очевима, о Божићу, о породици, о љубави, о пожртвовању, о даровима и уздарју... Волим и памтим његове беседе, јер су пуне топлине, љубави и мудрости. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 O čemu su bile propovedi u vašim Crkvama? Da li propoved zaboravite odmah ili je se sećate i u toku dana Da li su popovi pričali o NG ili o dolasku Božića.. Код нас је поп причао о исцељењу губаваца од којих се само један зхавалио и о св. Герасиму Јорданском како је исцелио лава. Не знам откуд је баш то било тема проповеди данас Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Nova godina mi je počela 11 -stočasovnim spavanjem ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука