Crveni Baron Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Сестро слатка, све и да је била некаква ''медијска акција'', како кажеш, Богу 'фала што је била.. Заборавили смо и оставили човека који је бранио брата свог рођеног! Он је суђен за ''прекорачење нужне одбране!! одлежао је некакав (АМАН!) просек у цивилизованим друштвима за такво дело.. скоро 5 година..А НАМА МАЛО! Па то је срамно.. А држава (и то каква..која на горим злочинима почива!! ) обара ту пресуду и суди га на још 13 година.. Време је било да Србија покаже да је и НЕКОМЕ МАЈКА.. ане само убиратељ пореза, инкасатор, пленитељ и да не набрајам више... Вала нека је и акција била .. да оперемо и ми љагу са имена ове земље као нечијег (људског) заштитника... а не само неких удбаша, ДБ-оваца, Титових генерала у пензији, крупних и још крупнијих ''ових''..и кога све других не... http://en.wikipedia.org/wiki/Žarko_Laušević "Laušević fired 13 rounds from the CZ-99 gun, which he was licensed for, killing 20-year-old Dragor Pejović and 21-year-old Radovan Vučinić and also wounding Andrija Kazić" Posle prvog ispaljenog metka svi staju. Nema vise tuce, napada i samoodbrane ili nuzne odbrane. Tada pocinje da se puca da bi se ubilo a ne odbranilo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Буразеру, па зар ти количина испаљених метака не показује да је човјек био у тоталном растројству. Да је пуцао сваком по један у чело, ја би се запитао да ли је у питању професионална егзекуција, а кад сав крвав и премлаћен човјек упадне у кафану у којој гледа како му брата "обрађују" разбијеним пивским флашама, вјероватно помућена свијест одради своје. Свеједно, кажем, нисмо ни судије ни адвокати - правни експерти су рекли своје, није самоодбрана, него прекорачење нужне одбране и то је то, човек је одробијао - да ли ће јавност бити сретна ако га објесимо на Теразијама? Дуња and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Нека људи, доста више. Да да добри Бог да се ови несрећни момци и несрећни Жарко и ми сви нађемо једног дана пред Њим у љубави лицем у лице... anajrim, pravoslavna and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Siguran sam da nije bio vican oruzju kao i vecina ljudi. Ali samo saznanje da ima oruzje coveku daje odredjenu sigurnost. I meni izgleda verovatnije da bih ja u situaciji da me napadnu pucao u vazduh, eventualno u nogu ili da ranim nekoga. Ali garantujem ti da su posle prvoga pucnja svi stali. Niko vise nikoga tu nije udarao ili napadao. Ima tu i razdrazenosti zbog napada, straha, svega i svacega,ja ne znam ali daj Boze da tu niko nije dopbio i metak u ledja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 http://en.wikipedia..../Žarko_Laušević Пушти Жељо ''википедије'' и сличне објективизаторе ... Дај да гледамо чо'ека у лице и да поставимо права питања ..ако смо Рисјани прије свега, .. а на концу..што да су они момци убили њега и брата, а сва је прилика била за то... Далеко било.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Склонили књигу. А стигао сам до пред крај. Јел има још негде на нету? Јел зна можда неко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Склонили књигу. А стигао сам до пред крај. Јел има још негде на нету? Јел зна можда неко? не вреди, нема више нигде... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Склонили књигу. А стигао сам до пред крај. Јел има још негде на нету? Јел зна можда неко? Javi se na PP Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 не вреди, нема више нигде... Javi se na PP .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 раде ли линкови Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 18, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2012 што се горе наведених линкова тиче Document removed due to copyright infringement Sorry, we can't display this document. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 http://www.borislavpekic.com/2006/04/ispovest-kao-metod.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 http://www.borislavp...-kao-metod.html Какав поглед... Мргуд. Добро је што ово није истина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2012 Пријави Подели Написано Март 2, 2012 Pekic car.... dusha је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 Ево шта каже човек, у тој својој назови-књизи: Da li iza svakog uspešnog mučenika stoji jedan uspešan mučitelj? Skroman, a ipak zaslužan za slavu koju će jednom mučenik steći. Ko je tu kreativniji? I zaslužniji? I ambiciozniji? Zar te muke Isus stvarno nije mogao izbeći, nego je, onako (mazohistički), dozvolio da se Rimljani seire nad njim, izazivajući sažaljenje i zgražavanje koje je, opet, tako godilo njegovom samoljublju? Pa, budimo razumni (Kolakovski bi se složio sa mnom) mogao je da se spase, jer je bio čudotvorac, a nije to uradio iz propagandnih razloga. Ili je samoljublje bilo u pitanju? Ili egzibiCionizam? Namerno je postio pred taj performans i namerno ostao u najintimnijem rublju da bi obožavateljke mogle vekovima kasnije da uzdišu za njegovim obnaženim nedrima, rebrima i bedrima. Koliko je dana odbijao hranu pred premijeru? Pa šta, ako bogohulim? Nije mi prvi put. Upravnik će mi oprostiti, jer sam među onima koji ne znaju šta rade. Namerno je to uradio i toliko mršav bio. --- Mizantrop plus mazohista jednako samoubica iz samoljublja. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука