Гости Guest - . . .- Написано Децембар 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Мало сам чачкао по нету и могу да кажем да има неколико места са линковима: http://www.scribd.com/fullscreen/76291557?access_key=key-230wokm8h0llo4f2y35w http://pdfcast.org/d...e-dan-nikad.pdf JESSY, Jelena_87, Mamica Forumska and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Fala ... 138999 Jelena_87 је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 O,hvala ti veliko! Sad znam zašto sam ostala član ovog foruma i FB grupe! p.s. istovremeno je ovo kritika koliko pohvala, as you can see. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Оче, да знате да сајт чије је књига власништво, како пише на другој страници, исту електронску књигу продаје. (Да не бисмо имали проблема са ауторским правима) "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Не можемо имати проблема са ауторским правима јер књигу нити смо ми поставили нити је има код нас било где, но само линком. Књигу нисмо МИ поставили већ само пренели линк са сајта који није торент већ легалан сајт. Мораће њима да се обтрате ако им је то проблематично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Pa nije valjda samo zbog linkova Pa, ne bih da te razocaram, ali ne nadjoh mnogo zanimljivog i dusekorisnog na forumu. Narocito kad zapocnu sa salvama sala i posalica internog karaktera, pravo se osjecam da nemam sta da trazim tu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Pa, ne bih da te razocaram, ali ne nadjoh mnogo zanimljivog i dusekorisnog na forumu. Narocito kad zapocnu sa salvama sala i posalica internog karaktera, pravo se osjecam da nemam sta da trazim tu. има ипак и доста тога занимљивог и душекорисног...само мало потражи... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 A za ono što ubi Murata na Kosovu, nikim ništa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Pa, ne bih da te razocaram, ali ne nadjoh mnogo zanimljivog i dusekorisnog na forumu. Narocito kad zapocnu sa salvama sala i posalica internog karaktera, pravo se osjecam da nemam sta da trazim tu. Хм... то је заправо најзанимљивија ствар на великим сајтовима јер због тога су многи људи ту, баш те интерне шале и пошалице. Чак смо и срећни што код нас тога има. Опет, мислим да је веома, како рекосте "душекорисно" да се шалимо и пошаљевамо (ако могу тако да се изразим ). Такође, духован човек не може да не буде и духовит. Када се само сетим како је Патријарх Павле знао да се нашали.. Уосталом, није тема о овоме али рекох да одговорим. Не бих волео да се то икада промени на ЖРУ-у и верујем да неће. Јефимија Крунић, anajrim, Александрида and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Moj status, oče Ivane, kaže dovoljno"tu je..." nekako gdje god dođoh na forum, nijesam bila zadovoljna. Mnoge šale nijesu po mom ukusu, ili mjeri. I na Fb pratim, pa često bude neki sadržaj na koji više ne obraćam pažnju,jer se ne razlikuje od onoga što mogu da pročitam bilo gdje drugo. Hvala Bogu, ima šta ŽRU da ponudi i mimo foruma i FB grupe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Moj status, oče Ivane, kaže dovoljno"tu je..." nekako gdje god dođoh na forum, nijesam bila zadovoljna. Mnoge šale nijesu po mom ukusu, ili mjeri. I na Fb pratim, pa često bude neki sadržaj na koji više ne obraćam pažnju,jer se ne razlikuje od onoga što mogu da pročitam bilo gdje drugo. Hvala Bogu, ima šta ŽRU da ponudi i mimo foruma i FB grupe. Слажем се да нису по Вашој мери, но то свакако не значи да нису свима+ посетиоцима и члановима по мери. Колико знам код нас су шале веома умерене али готово свака тема провејава хумором и то заиста видим као наш заједнички успех и знам да је то један од главних фактора велике посећености. Но, о свему овоме моемо да разговарам о томема које се тичу рада самог форума. Ову ћемо оставити за онога коме је и посвећена- Жарку Лаушевићу. pravoslavna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Pročitala sam knjigu i malo sam razočarana. Osjeća se velika sujeta i teško da se nazire pokajanje. Više stav"eto, bilo i šta ćemo sad? Ja sam svoje odslužio, nikad neću zaboraviti i je li dovoljno?" A baš sam bila za njega. Moj stav je, kad je već JAVNA osuda : podignut mi je palac! Čisto hrišćanski manir. Naročito što sam od nekog ko mu je vrlo blizak bio saznala da je tih godina : varao ženu kud je stigao, flertovao sa drogama... Bog ga je vidio da se pokaje. Da li je? Mislim, da li se pokajao? Neka mu je Bog u pomoći. I nam isto. što se tiče njegovog književnog dara , ok je, ali se osjeća da je mnogo rekao i ne nazire se puno iza toga.Malo slojeva u biografiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Децембар 31, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 Нечије покајање (ако је уопште о томе реч) не треба да буде јавна тема или део јавне расправе а поготово не да се лицитира око тога. Подизање јавног мњења, рекламирање, па затим помиловање од председника уочи избора отвара могућност за разне закључке ... као да је била нека медијска "акција". Јанко and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Управо тако. Неколико судских вијећа састављених од највиђенијих правних стручњака је донијело одлуку да је што се тиче закона одужио свој дуг, а ја читам коментаре по црногорским новинама и форумима како је "убио двоје дјеце од 16 година" како ће му "црна гора судити" и сличне примитивне индијанске коментаре, што не говори ништа о Лаушевићу, већ искључиво о примитивизму црногораца. А улазити толико дубоко да се преиспитује искреност туђег кајања је заиста дно дна, и слика и прилика малограђанске "побожности", тачније религиозне неурозе која крије лицемјерје. Дуња, Јефимија Крунић and Walter је реаговао/ла на ово 3 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Нечије покајање (ако је уопште о томе реч) не треба да буде јавна тема или део јавне расправе а поготово не да се лицитира око тога. Подизање јавног мњења, рекламирање, па затим помиловање од председника уочи избора отвара могућност за разне закључке ... као да је била нека медијска "акција". Сестро слатка, све и да је била некаква ''медијска акција'', како кажеш, Богу 'фала што је била.. Заборавили смо и оставили човека који је бранио брата свог рођеног! Он је суђен за ''прекорачење нужне одбране!! одлежао је некакав (АМАН!) просек у цивилизованим друштвима за такво дело.. скоро 5 година..А НАМА МАЛО! Па то је срамно.. А држава (и то каква..која на горим злочинима почива!! ) обара ту пресуду и суди га на још 13 година.. Време је било да Србија покаже да је и НЕКОМЕ МАЈКА.. ане само убиратељ пореза, инкасатор, пленитељ и да не набрајам више... Вала нека је и акција била .. да оперемо и ми љагу са имена ове земље као нечијег (људског) заштитника... а не само неких удбаша, ДБ-оваца, Титових генерала у пензији, крупних и још крупнијих ''ових''..и кога све других не... Дуња, Andre Williams, Зосима and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука