Walter Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Poznato je da ako se familija pojavi na sahrani ubijenog u belim košuljama, to znači da traže krv onog ko je ubio ili nekog njegovog muškog člana porodice (to je kod Albanaca). Automatski je to znak porodice ubice da sklanja svoje muške potomke sa ulice i da pazi na njih. А како је код Црногораца, Сићо 'тићу ?...Чу' 'тићу.. о' соколе сиви... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Htedoh reći da uglavnom Albanci traže krv i muškaraca iz porodice, ne mora ubica. Može i neko dete muško, svejedno. Kod Crnogoraca se uglavnom traži ubičina krv. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Što je to lepo kad čovek ne mora da prosudjuje dal' je neko neŠto trebalo da uradi ili nije! Te tako i sada, o predsedniku i ovom pomilovanju.... Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Što je to lepo kad čovek ne mora da prosudjuje dal' je neko neŠto trebalo da uradi ili nije! Te tako i sada, o predsedniku i ovom pomilovanju.... Па није пре'шједник треба' или па' није треба' , да ослободи Лаýшéвића .. али је брате ЛИЈЕПО од њ' што то учиње .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Nisam ali znam o kakvom tekstu se radi i koje su reci stavljene u usta Svetom Savi. I to prekidanje predstave nikakve veze nema sa zlocinom Lausevica. Tip je ubio dva klin ca nenaoruzana nakon kavge koju je sam zametnuo. I po meni je blago osudjen. Ali u svakom slucaju, svako ko se iole kaje i posten je, odlezao bi svoju kaznu bez roptanja. A kamo li bezanja od kazxne. Ја се дубоко извињавам Жељку али имам једно питање за тебе : Како би се ти понашао , да си којим случајем био на Лаушевом месту , недај Боже ? Улазиш у локал , није важно које намене , и око тебе пуно поднапитих пријатења који те намерно провоцирају и ударају а при томе ти обарају брата на земљу и шутирају а неко од " веселе " дружине са разбијеном флашом у руци клечи над твојим братом и покушава да га прикоље ! Како би се ти понео у том тренутку ? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Жарко је рођен на Богојављање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Ја се дубоко извињавам Жељку али имам једно питање за тебе : Како би се ти понашао , да си којим случајем био на Лаушевом месту , недај Боже ? Улазиш у локал , није важно које намене , и око тебе пуно поднапитих пријатења који те намерно провоцирају и ударају а при томе ти обарају брата на земљу и шутирају а неко од " веселе " дружине са разбијеном флашом у руци клечи над твојим братом и покушава да га прикоље ! Како би се ти понео у том тренутку ? Kavga je zapoceta Lausevicevim recima, "Kakva je ovo galama?".A ulazi naoruzan, sa punim pistoljem.I odatle je krenulo. Ali, zar ti ne mislis da je sud u stanju da donese ispravnu presudu u nasoj zemlji? Da je u stanju da presudi na osnovu dokaza, izjava svedoka itd? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 А извини молим те да ли си ти присуствовао том чину па знаш да је он баш рекао тако нешто и да ли , ако си већ био тамо , Лаушевић ушао са извученим пиштољем и репетираним ? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Жарко је рођен на Богојављање. a kakve veze to ima? .mislise. ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 А извини молим те да ли си ти присуствовао том чину па знаш да је он баш рекао тако нешто и да ли , ако си већ био тамо , Лаушевић ушао са извученим пиштољем и репетираним ? Svedoci su bili i dali izjave. Sa Lausevicevim recima je pocelo.A sud je sve cuo. I advokata i tuzioca i svedoke i policiju i presudio. Ali pazi, nas genije ce da pomiluje ubicu u bekstvu.Ds ga pomiluje u trenutku izvsenja krivicnog dela bekstva. Za ovakav slucaj jos nisam cuo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 никакве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 никакве ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Željkove reči su vala baš ko da mu je neko od ubijenih rod. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дика Израиљева Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 "Гордост је оборила и многе анђеле, камоли неће људе", Св. Николај Српски Глума, нека тобож умјетност и пишољи не иду заједно...а покајање? Да ли је оно бити покајник пред људима или пред Господом? Не знам...некако ми је ближи онај чича из "Острва", што далеко од људи дише молитвом: Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. Слобода које, по Жарку нема, је у Христу. Но слава - гордост - увијек воли да је пред публиком, макар да је и мрзе. Трагично је од трагедије правити публицизам. "Доста је свакоме дану његова зла". СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ "Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Željkove reči su vala baš ko da mu je neko od ubijenih rod. Pa brate ja sam ti instiktivno na strani slabijeg, bolesnog, zrtve, siromaha. Oni su mi rod na nevidjeno. pink panter је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука