Гости Guest - . . .- Написано Децембар 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Емисија о једном од најбољих (по мени су свакако најбољи) водитељских парова: соле and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Super su.Umeju da se sale i zezaju na veoma kulturan i zanimljiv nacin. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Слушам их свако јутро у колима док возим клинца у вртић. 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Super su! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 http://www.rts.rs/page/radio/sr/series/23/Radio+Beograd+1/2731/Bu%C4%91enje.html Овде је линк са емисијама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Па ја моје јутарње обавезе у фирми немогу замислити без њих двоје ! Генијални су ! Ма каква 10 , него 10 на куб ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Мени се баш не свиђају. Углавном са висине се ругају људима, а ваљало би покупити шта су говорили о РТС на којој сад иде њихова емисија док су радили на Б92. Много су бољи Дар-Мар комбинација који раде Ментално разгибавање. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Мени се баш не свиђају. Углавном са висине се ругају људима, а ваљало би покупити шта су говорили о РТС на којој сад иде њихова емисија док су радили на Б92. Много су бољи Дар-Мар комбинација који раде Ментално разгибавање. Немам овакав утисак. Мислим да се не ругају људима већ лошим особинама људи. А на крају крајева, првенствено знају да се нашале на свој рачун. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Gorica u manastiru Gradac .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Мени се баш не свиђају. Углавном са висине се ругају људима, а ваљало би покупити шта су говорили о РТС на којој сад иде њихова емисија док су радили на Б92. Много су бољи Дар-Мар комбинација који раде Ментално разгибавање. Ono st su govorili o RTS u svoje vreme izvesno da je bilo istinito. Danasnji RTS ne moze da se poredi sa vremenom kada je vladao drugi sistem / vreme do promena/ Nista nisu izgubili od svog kredibiliteta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Ono st su govorili o RTS u svoje vreme izvesno da je bilo istinito. Danasnji RTS ne moze da se poredi sa vremenom kada je vladao drugi sistem / vreme do promena/ Nista nisu izgubili od svog kredibiliteta. Колико ми се чини качили су и тадашњег директора РТС, који је и садашњи директор. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Колико ми се чини качили су и тадашњег директора РТС, који је и садашњи директор. Verovatno sa razlogom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 feeble јеси ли погледао клип из почетне поруке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Много су бољи Дар-Мар комбинација који раде Ментално разгибавање. Ova dvojica su za mene primer nekulture i neprofesionalnosti. Od nas 15tak u kancelariji ima jedan samo što voli da ih sluša, i to dok ne provalimo da je okrenuo njih. Odmah menjamo stanicu na neku muziku. Sada taj mukica ih sluša sa mobilnog. Lepo sluške na uši, pa se razgibavaj mentalno. što se tiče Dragana i Gorice, mislim da je ružno što reče neko, šta su sve govorili za RTS kada su bili na B92. Mada mudar je Tijanić. Kuče koje laje, narani, pa neće da laje. Opet od svih tih voditeljskih parova na TV i radiju, mislim da su najbolji, i ako nisu "najbolji". Ne znam na kom radiju su bili ranije prenosi derbija, koji su vodili jedan zvezdaš i jedan partizanovac. To mi se sviđalo, ali to je bilo kratkog daha.. šta je derbi, 2-3 puta godišnje. Znači od svih tih voditeljskih parova trenutno, najveću karizmu imaju Dragan i Gorica. On je onako luckast (psihić po profesiji) a Goca je matorka sa pedigreom. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука