Jump to content

Горица и Драган - Буђење! (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Па ја моје јутарње обавезе у фирми немогу замислити без њих двоје ! Генијални су ! Ма каква 10 , него 10 на куб !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Мени се баш не свиђају. Углавном са висине се ругају људима, а ваљало би покупити шта су говорили о РТС на којој сад иде њихова емисија док су радили на Б92.

Много су бољи Дар-Мар комбинација који раде Ментално разгибавање.

Подели на овим сајтовима

Мени се баш не свиђају. Углавном са висине се ругају људима, а ваљало би покупити шта су говорили о РТС на којој сад иде њихова емисија док су радили на Б92.

Немам овакав утисак. Мислим да се не ругају људима већ лошим особинама људи. А на крају крајева, првенствено знају да се нашале на свој рачун.

Подели на овим сајтовима

Ono st su govorili o RTS u svoje vreme izvesno da je bilo istinito. Danasnji RTS ne moze da se poredi sa vremenom kada je vladao drugi sistem / vreme do promena/ Nista nisu izgubili od svog kredibiliteta.

Подели на овим сајтовима

Ono st su govorili o RTS u svoje vreme izvesno da je bilo istinito. Danasnji RTS ne moze da se poredi sa vremenom kada je vladao drugi sistem / vreme do promena/ Nista nisu izgubili od svog kredibiliteta.

Колико ми се чини качили су и тадашњег директора РТС, који је и садашњи директор.

Подели на овим сајтовима

Ova dvojica su za mene primer nekulture i neprofesionalnosti.

Od nas 15tak u kancelariji ima jedan samo što voli da ih sluša, i to dok ne provalimo da je okrenuo njih. Odmah menjamo stanicu na neku muziku. Sada taj mukica ih sluša sa mobilnog. Lepo sluške na uši, pa se razgibavaj mentalno.

što se tiče Dragana i Gorice, mislim da je ružno što reče neko, šta su sve govorili za RTS kada su bili na B92. Mada mudar je Tijanić. Kuče koje laje, narani, pa neće da laje.

Opet od svih tih voditeljskih parova na TV i radiju, mislim da su najbolji, i ako nisu "najbolji".

Ne znam na kom radiju su bili ranije prenosi derbija, koji su vodili jedan zvezdaš i jedan partizanovac. To mi se sviđalo, ali to je bilo kratkog daha.. šta je derbi, 2-3 puta godišnje.

Znači od svih tih voditeljskih parova trenutno, najveću karizmu imaju Dragan i Gorica. On je onako luckast (psihić po profesiji) a Goca je matorka sa pedigreom.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...