Walter Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Колико ми се чини качили су и тадашњег директора РТС, који је и садашњи директор. Verovatno sa razlogom. Ма јок ..мрзе Тијанића.. А он зато што нема путера на глави и што мисли да нису у праву зато их је и позвао на РТС и дао им посао.. зато што их воли .. душа од директора ... Љуби га Мира... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Ма јок ..мрзе Тијанића.. А он зато што нема путера на глави и што мисли да нису у праву зато их је и позвао на РТС и дао им посао.. зато што их воли .. душа од директора ... Љуби га Мира... NI jednog trenutka nisam pokusao da branim Tijanica i njegovo delo. Trziste,gledanost emisije je bilo presudno za dovodjenjem Gorice i Dragana,sto bi svaki promocurniji direktor i uradio. Nihove ranije nesuglasice su ne vazne u odnosu na /ekonomski/ interes obe strane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 feeble јеси ли погледао клип из почетне поруке? Нисам гледао, слушао сам их раније доста. Још једна ствар која ми се не свиђа код њих је нпр. Горица која често поклапа Драгана док се ови Дар-Мар много добро слажу и допуњавају без да један другог поклопе. Али опет, свако има свој укус. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 volim da ih odslusam kad naletim na njihovu emisiju, jer su pozitivni,razbude me i pokrenu. nekada do te mere da se ualo ukljucim u njihov razgovor. Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 петак, 30. дец 2011, 12:50 -> 14:15 „Буђење“ преко интернета Последњег дана текуће године, на интернет порталу РТС-а, у оквиру секције „Магазин“, стартује „Буђење“, интерактивно издање најпопуларније радијске емисије, које ће публици омогућити нови вид комуникације са Горицом и Драганом. Од 31. децембра 2011. године, најпопуларнија радијска емисија Буђењеимаће своје интернет издање на порталу РТС-а, на адреси www.budjenje.rts.rs. Горица и Драган ће у свом интернет издању кроз рубрике обрађивати разнолике теме: кување, паранормалне појаве, кризу у еврозони, смак света и све остало што чини свакодневни живот у Србији и на планети Земљи. Интернет издање Буђења биће саставни део секције „Магазин" портала РТС-а и биће још једно место где ће публика моћи на интерактиван начин да комуницира са својим омиљеним програмом. То ће, такође, бити прилика да и они који не устају рано уживају у посебном свету који креирају Горица и Драган. Izvor Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука