Дејан Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 То је у људској природи, оно што је лако доступно није интересантно. jes ,što ih više kuliraš više se primaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Закључци, закључци, закључци... Закључак је да сам ЈА најпаметнији, а ви немате појма, ви сте сви шоње, а ја сам прави даса w.a.mozart and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 jes ,što ih više kuliraš više se primaju... nekad sam ovako razmišljao a osobina ovakvog razmišljanja je da se taj stav crpe uglavnom iz fiktivnih ženskih osoba,iz tzv. ženskog principa itd..... dobro,ima i realno takvih ali iskreno takvih nema mnogo... one se time brane-ok,malo (lol) seksualnog ispucavanja u odredjenoj fazi nikome ne smeta ali kad nakon izvesnog vremena razmislimo o onome van seksa... a onda sam sreo svoju ženu-tada devojku- i shvatio da uopšte nije tako kao što mi se činilo... p.s. poenta svega je da bih se ubio kad bih ponovo morao da prolazim kroz faze upoznavanja,izlazaka.... i svega toga lol dusha је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Covek Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Mislim da svaki lonac ima poklopac.kaze narod.voks populi-voks dei! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Како ружан израз за жене - "глуве кучке". А иначе је то нешто лоше што оне суботом преподне шетају саме по тржним центрима ? Јел то неки нови грех ? "Izraz "gluve kucke" se ne koristi samo za zene,nego za osobe koje lutaju bez cilja,a lose je to sto setaju same po trznim centrima,jer su toliko precenile sebe da im prosto niko nije ravan da ide pored njih,zato se u najboljem slucaju sete da u 45.-oj tek rode dete,namame neku dileju u svoj stan,imaju snosaj i zatrudne,a naravno,ocu tog deteta ne zele da peru gace i carape i zato kao sebicne osobe i dalje nastavljaju da zive same sa tim detettom...eto,grozno,siroka je to tema А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Lepo si ti to objasnio za izraz koji je veoma ružan za bilo koga, a kamoli za žene. To verovatno znaš i sam. Pošto si želeo da kažeš da su to osobe koje lutaju bez cilja onda tako i treba da napišeš. Budi precizan. Hoću da mi odgovoriš na pitanje kako se zovu muškarci koji lutaju tržnim centrima subotom pre podne sami? što se tiče toga da misle da im niko nije ravan to verovatno i jeste istina i tu se opet vraćamo na temu nesigurnosti. Postoji li muškarac siguran u sebe kome neće biti frka da bude sa takvom ženom? Neko ko zaista u dubini duše ceni takvu ženu, a ne da joj u dubini duše zavidi iz čega se radja osećanje nesigurnosti i veoma loših i snažnih emocija. što se tiče dece, mislim da muškarac mora da učini SVE kako bi prišao svom detetu. Mnogo praštanja ženi i mnogo ljubavi detetu daće rezultate Kako bismo se razumeli svi ovde, molim vas da sve ono što želite-kažete precizno kako ne bi došlo do zabune da sam ja nešto pogrešno skapirala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Auu, brate Deni72, pa, zasto to rade te ''gluve kucke''...? Zasto lisavaju sebe tog zadovoljstva pranja tih gaca i carapa...? Verovatno su glupe, nema sta drugo da bude... Ocekuju saputnika u buducnost, odgovornog oca svog deteta,ljubavnika, zastitnika,prijatelja, eej...posle grdnog vremena, od svega napred nabrojanog, dobiju dileju i te gace i carape i ...one nece da peru.Auuuu... Deni72, mnogo si jaci na temama o vanzemaljcima.Definitivno. Александрида and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Mnogo praštanja ženi i mnogo ljubavi detetu daće rezultate Ајде!? А ко ће њему опростити,и много љубави дати , или су резултати позитивни,само кад он пузи... 0409_feel Јежим се оваквих жена (у црном) prst ka dole "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Lepo si ti to objasnio za izraz koji je veoma ružan za bilo koga, a kamoli za žene. To verovatno znaš i sam. Pošto si želeo da kažeš da su to osobe koje lutaju bez cilja onda tako i treba da napišeš. Budi precizan. Hoću da mi odgovoriš na pitanje kako se zovu muškarci koji lutaju tržnim centrima subotom pre podne sami? što se tiče toga da misle da im niko nije ravan to verovatno i jeste istina i tu se opet vraćamo na temu nesigurnosti. Postoji li muškarac siguran u sebe kome neće biti frka da bude sa takvom ženom? Neko ko zaista u dubini duše ceni takvu ženu, a ne da joj u dubini duše zavidi iz čega se radja osećanje nesigurnosti i veoma loših i snažnih emocija. što se tiče dece, mislim da muškarac mora da učini SVE kako bi prišao svom detetu. Mnogo praštanja ženi i mnogo ljubavi detetu daće rezultate Kako bismo se razumeli svi ovde, molim vas da sve ono što želite-kažete precizno kako ne bi došlo do zabune da sam ja nešto pogrešno skapirala. Е баш си нашла примјер...Шта је проблем да лута сам по тржном центру? Можда му је мило да лута сам јер има неки конкретан циљ, а не да лута безвезе. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Auu, brate Deni72, pa, zasto to rade te ''gluve kucke''...? Zasto lisavaju sebe tog zadovoljstva pranja tih gaca i carapa...? Verovatno su glupe, nema sta drugo da bude... Ocekuju saputnika u buducnost, odgovornog oca svog deteta,ljubavnika, zastitnika,prijatelja, eej...posle grdnog vremena, od svega napred nabrojanog, dobiju dileju i te gace i carape i ...one nece da peru.Auuuu... Deni72, mnogo si jaci na temama o vanzemaljcima.Definitivno. :lol: Нисам читала шта је Дени писао о ванземаљцима али верујем да је било надахнујуће...хахахаха. "Ко глуве кучке..." 0110_hahaha Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 najobičniji narodski izraz... šta li bi bilo da je napisao da se skitaju ko zagAri Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Е баш си нашла примјер...Шта је проблем да лута сам по тржном центру? Можда му је мило да лута сам јер има неки конкретан циљ, а не да лута безвезе. Taj sam primer navela jer je ovde napisano da su zene koje lutaju subotom pre podne trznim centrima gluve kucke! Samo sam postavila kontra pitanje kako se zovu takvi muskarci, nista vise. Naravno da je glupa konstatacija clana koji je dao takav zakljucak. Vrati se na pocetak teme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Ајде!? А ко ће њему опростити,и много љубави дати , или су резултати позитивни,само кад он пузи... 0409_feel Јежим се оваквих жена (у црном) prst ka dole E pa to ce ti Gospod dati, prastanje i ljubav za malu deciju dusu. Snage da izdrzis sva iskusenja na tom putu. Strpljenja i smirenja kako bi se rodila lepota zivljenja. Gospod je svojim ucenicima noge prao, zasto mi ne bismo puzali za srecu i ljubav malog deteta. Ne znam zasto se jezis monahinja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Taj sam primer navela jer je ovde napisano da su zene koje lutaju subotom pre podne trznim centrima gluve kucke! Samo sam postavila kontra pitanje kako se zovu takvi muskarci, nista vise. Naravno da je glupa konstatacija clana koji je dao takav zakljucak. Vrati se na pocetak teme. nemam običaj da branim Denija ali Pantera, ovog puta je svima jasno da grešiš... evo šta je napisao Takvih je puna Nemacka,i subotom pre podne setaju po trznim centrima same,sto bi nas narod rekao "kao gluve kucke" dakle-Deni je njihov način kretanja,formaciju ili kako god UPOREDIO sa gluvim kučkama tj. pre svega sa narodskim,postojećim izrazom... u pitanju je način šetanja tj. grupisanja a evo tvojih reči Taj sam primer navela jer je ovde napisano da su zene koje lutaju subotom pre podne trznim centrima gluve kucke! dakle-što kaže naš patrijarh Pavle-svako vidi ono što hoće... Гост је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Moci, a vidiš,meni nije jasno da Pantera greši. Savršeno sam je razumela šta je htela da kaže i podržavam njeno mišljenje. Justninijan smatra da muškarac možda šeta sam po tržnom centru jer ima neki konkretan cilj. Dobro...a samo je za žene rezervisano da besciljno, kao "gluve kučke " šetaju jer nemaju baš nikakav cilj ispred sebe. Poenta je da je Deni izabrao jako uvredljiv izraz za ono što je hteo da kaže. Mogao je da upotrebi mnogo drugih narodskih i nenarodskih izraza. Odabir upravo tog izraza je pokazao i kakav je njegov stav o "ženama koje pre podne lutaju po tržnim centrima", jer valjda nemaju ništa pamentije da rade, obzirom da su pune sebe. Mislim, svašta... Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука