Jump to content

Argumenti za Bozije postojanje

winux59

Препоручена порука

• 5 weeks later...

Авокадо,зашто аргументишете на темељу природних наука у доказивању истинитости атеизма,када уопште нисте природњак,већ правник?Нисте убедљиви.То је крајњи аматеризам.

Подели на овим сајтовима

Авокадо,зашто аргументишете на темељу природних наука у доказивању истинитости атеизма,када уопште нисте природњак,већ правник?Нисте убедљиви.То је крајњи аматеризам.

Hvala na dobronamernoj kritici. Trudicu se da budem ubedljiviji.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Авокадо и Јурисе,ви издајете легитимне и валидне признанице да нема Бога?

Јел оћеш да ме се оканеш човече?

Бићу принуђен да те игноришем а не желим то. Ово је већ пети пост где ми се обраћаш из неба па у ребра без икаквог аргумента или коментара чистом провокацијом.

Јел смемо ми да НЕ ВЕРУЈЕМО у твог Бога? ШТа би да нас натакнеш на машину за мучење да признамо своје грехе неверовања?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

14 godisnja devojcica razvaljuje ateiste na youtube

Ako pod "razvaljuje" podrazumevas "iznosi nepotkrepljene, netacne tvrdnje, promasujuci temu", onda si potpuno u pravu...

Mislim, pametno je dete ako je sama to pisala, ali osnovna TBS-ova teza je da je stvaranje ex nihillo upravo nemoguce u sustini a ne u moci (da iskoristim njenu klasifikaciju)...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Čemu mržnja, netolerancija i ovakvi verbalni napadi?

Подели на овим сајтовима

Predpostavljam da ex nixilo predpostavlja iz ničega,dakle nastalo je iz nečega a iz čega je to nešto nastalo ?

Nemam pojma....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...