Небојша Јовановић Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 arapski grcki Sinergija, Arsenija, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 srpski Deki992, о.ЗлаткоN, Zero and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 По неком мом личном доживљају, лепе су све три верзије. Али допада ми се та оригиналност у извођењу, код Грка. Мада, ствар укуса. .smesko. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јул 15, 2012 Пријави Подели Написано Јул 15, 2012 meni se sve svidjaju. .smesko. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Рилски манастир Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 20, 2013 Пријави Подели Написано Јул 20, 2013 Mene je jako podiglo u teškim trenucima. Tako da veeeliiki "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука