Jump to content

Хоћете ли да славите новака 2012?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Jeli, a sta raditi ako bratu koji nije crkven stigne tri tone uglja za grejanje,

a jako zeli da to unese po ovom mrazu sto pre, podelivsi to iskustvo sa crkvenim bratom.

Da li snishoditi bratu i pomoci mu a pri tome misionariti sve vreme lopatom, ili ga iskulirati? :unsure:

to je odlicno, ne moras da placas teretanu :)

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Мислим да руси и румуни нису баш светао пример очувања православне традице наспрам продора римокатоличких...

:o

Otkud to imaš da mi katolici nekud "prodiremo"? OMG!

Mi odnikud nikamo ne "prodiremo"niti "prodirat" moramo!

Pogledaj: Rusi i Rumuni nam sami na noge u goste dolaze.

šta je kod vas zabranjeno: hodat u goste, pjevat ili oboje?

католики и православные

katedrala Notre Dame Paris

http://www.youtube.com/watch?v=cKw5fiCOodw

"Psalmodia Transylvanica" -- Romanian Orthodox choir

Romanian Orthodox choir from the Orthodox Theological Faculty of the University of Cluj-Napoca (Romania), exhibits at the presence of Card Tarcisio Bertone, Vatican's Secretary of State

PRIESTS TODAY

An afternoon of testimonies and artistic performances

9 June 2010, 16.00-19.00

Paul VI Hall (Vatican)

Подели на овим сајтовима

Vec godinama samo u najuzem krugu prijatelja,djeca velika, svojim putem; nikakvo slavlje, samo prijateljska sjedeljka; posna trpeza, nista manje ukusna. Nekad prosetamo, poslusamo koncert na Trgu, nekad samo unutra, nekad i solo, uz filmove, kojih bude stvarno dobrih. Doskora su cesto djeca kod nas organizovala te svoje zurkice pa je u tome i prolazila.

A obavezni 'ludi provodi' tipa 'najludja noc', 8. mart, sator, muzika - nista mi ne znace. Za mene nije provod kafana i muzika, nego prijatno drustvo.

A Nova godina je vazna kao prilika da ljudi pokazu bliskost, ljubav, podijele dobre zelje i dobru energiju. Dobra je, kao i svaka takva prilika.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Po mom misljenju,pravi Hrtiscani ne bi trebalo da slave nikakve praznike,vec da u strahu Bozjem i drzanju zapovesti Gospodnjih cekaju dolazak Hrista

брате, веруј ти у неког злог робовласника, ја ћу да верујем у Бога Оца.

ал сва срећа ниси читао Нови Завет и никад ниси отворио календар да видиш да се сваки дан неки светитељ Божји слави greengrin

Радујте се свагда у Господу, и опет велим: радујте се.

Филибљанима посланица, глава 4, стих 4

тумачење тог стиха од светог Јустина Поповића:

Зар и у страдањима, и у патњама, и у смртним мукама? Да, у свему и свагда: "јер страдања садашњега времена нису ништа према слави која ће нам се јавити" (Рим. 8,18), нису ништа према "награди вишњега звања у Христу Исусу". Сетити се само светих Мученика: и у највећим мукама за Христа они су се радовали. На безброј начина Господ им је муке блажио и олакшавао, и у саму радост претварао. И тешио их како само Он, свемилостиви и свемоћни Човекољубац, може и уме: "јер како се страдања Христова умножавају на нама, тако се и утеха наша умножава кроз Христа" (2. Кор. 1,5). А ако ударе на нас сва страдања неба и земље, шта онда? - "И опет велим: радујте се!" Главно је: бити "свагда у Господу".

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Filipljanima/Filipljanima04.htm

Господ = радост.

Јер не примисте дух ропства, опет да се бојите; него примисте Дух посиначки, којим вичемо: Ава, Оче!

Римљанима посланица, глава 8, стих 15

Подели на овим сајтовима

Одох у једну београдску кафану ;) а и ви се лепо проведите

Подели на овим сајтовима

Ja sam danas slavio Novaka kada je osvojio turnir u Abu Dabiju.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...