Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Zavnični podaci iz arhiva SSSR ... Да бре, питај убицу да ли је крив... Сведочанство професора универзитета, бившег саветника у влади Горбачова (иди на 9:00): ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Наравно да совјетија није Русија. А ко су онда били ти комунисти и ти људи који су чинили совјетски савез, Руску револуцију? Па Руси наравно. Нису били Норвежани. Те тврдње да они у СССР нису руси и они у Југославији нису Срби су класични примери: http://en.wikipedia.org/wiki/No_true_Scotsman oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Ставрно не знам шта да ти кажем ако су ти "једнакост и толеранција" антихришћанске. Ја сам живео у убеђењу да смо сви пред Богом једнаки. 32. И сабраће се пред Њим сви народи, и разлучиће их између себе као пастир што разлучује овце од јараца. 33. И поставиће овце с десне стране себи, а јарце с леве. Матеј 25. Ето, видиш да си живео у погрешном убеђењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СветлостВостока Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Да ти не причам даље. Не мораш. Ја сам рекао своје, а ти своје. Свако иде на своју страну. http://svetlostvostoka.blogspot.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Mnogo me preplasi ono znamenje na zeleoj zastavi, pomislih, zasto tu ne stoji neka ikona or something, kad imam sta da vidim na jutub kanalu! Evo i ovaj spoj erosa & tanatosa: Druid oko plamena baje sve u sesnaes! Misim da se razumemo kad kazem da nemam nista protiv ove veste devojke. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СветлостВостока Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Западне вредности се фокусирају на појединца и његов избор, где ћеш већу духовну обнову од тога? У томе и јесте грешка. Не може интерес појединца да буде изнад интереса заједнице. На одвратном Богоборном западу влада управо то - одвратни индивидуализам. А код нас православних идеал је потпуно супротан, а то је - саборност, то јест јединство верујућих у Цркви. Индивидуализам је анти-духовност! А саборност је духовност! Ја не постојим ван контекста мог племена и ван Цркве! Сам на пустопољини индивидуализма ја сам нико и ништа. Индивидуализам нема никакве везе са слободом. Индивидуализам је егоизам. А слобода је - слобода у Христу! Друге слободе нема. Сиљење у "групе" и менталитет крда никако неће да буду квалтиетан пут духовног напретка. Ко кога сили? Црква никога не сили да буде део Цркве. Такође ако ти се не свиђа да будеш део свог племена, свог народа у његовој целокупности рачунајући и умрле, а што се испољава кроз колективно несвесно и свесно, нико ти не брани да стојиш на сред ливаде и да машеш заставом Европске Уније. Напредујеш једино ако се доборовољно прикључиш Управо тако. То је царство антихриста на западу. Напредујеш једино ако се добровољно прикључиш. А и не добровољно... Наравно цена тога је да схватиш да постоје и другачији људи од тебе и да и они требају да имају своја права, да они имају своје вредности и да они можда имају неке своје групе. Али да то никако не стоји на путу да можете сви заједно као људи да живите. Па јесте. И педери и лезбејке имају своје "вредности". Па ти тај "цивилизовани" и "слободољубиви" запад кога толико уважаш каже да ако не признаш да су педери и лезбејке нормални не можеш да напредујеш. И не пада ми на памет да уважавам избор педера и лезбејки јер то није слобода у Христу. То је слобода у антихристу, а то нису наше вредности. Али јесу западне. http://svetlostvostoka.blogspot.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 И ниси ти тај који заповеда шта ће се овде писати? Јасно? Тако бре, само подвикнеш и решен проблем... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Druid oko plamena baje sve u sesnaes! Misim da se razumemo kad kazem da nemam nista protiv ove veste devojke. Православци за десетку... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 32. И сабраће се пред Њим сви народи, и разлучиће их између себе као пастир што разлучује овце од јараца. 33. И поставиће овце с десне стране себи, а јарце с леве. Матеј 25. Ето, видиш да си живео у погрешном убеђењу. Цитате које цитираш нема везе са једнакошћу пред Богом. У конкретном случају Исус прича о томе како су се односили према њему т.ј о верницима и неверницима. Што се објашњава даље: Матеј 25.34. И тада ће реци цар онима што му стоје са десне стране: ходите благословени оца мојегач примите царство које вам је приправљено од постњаа света.Матеј 25.35. Јер огладнех, и дасте ми да једем, ожеднех, и напојисте ме, гост бијах и примисте ме. Уопште нема ни говора о неједнакости пред Богом већ о дељењу правде т.ј страшном суду. То је јасно као дан. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СветлостВостока Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Mnogo me preplasi ono znamenje na zeleoj zastavi, pomislih, zasto tu ne stoji neka ikona or something, kad imam sta da vidim na jutub kanalu! Evo i ovaj spoj erosa & tanatosa: Druid oko plamena baje sve u sesnaes! Misim da se razumemo kad kazem da nemam nista protiv ove veste devojke. Управо си је убацио у контекст који нема везе са оним што она представља. Свако на своју страну. http://svetlostvostoka.blogspot.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Управо си је убацио у контекст који нема везе са оним што она представља. Свако на своју страну. Nazalost, pipnuo je nisam! Ako sam pogresno protumacio onaj pravoslavni obred, i krstove oko vrata, CULPA MEA! sqny је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 У томе и јесте грешка. Не може интерес појединца да буде изнад интереса заједнице. На одвратном Богоборном западу влада управо то - одвратни индивидуализам. А код нас православних идеал је потпуно супротан, а то је - саборност, то јест јединство верујућих у Цркви. Индивидуализам је анти-духовност! А саборност је духовност! Ја не постојим ван контекста мог племена и ван Цркве! Сам на пустопољини индивидуализма ја сам нико и ништа. Индивидуализам нема никакве везе са слободом. Индивидуализам је егоизам. А слобода је - слобода у Христу! Друге слободе нема. Слабо ти то капираш. Човек може да буде искрени верник једино ако сам, својевољно има избор да приђе заједници. Све ван тога није добровољно. Ко кога сили? Црква никога не сили да буде део Цркве. Такође ако ти се не свиђа да будеш део свог племена, свог народа у његовој целокупности рачунајући и умрле, а што се испољава кроз колективно несвесно и свесно, нико ти не брани да стојиш на сред ливаде и да машеш заставом Европске Уније. Ти управо тражиш да се сили да се буде део заједнице. Подржавајући државни колективизам. У либеларизму се уопште не ради о неприпадности заједницама већ о томе да сврха државе није да ствара насилне заједнице. Већ да штити слободу појединца да се прикључи којој год заједници жели: православној, католичкој, хиндуистичкој, будистичкој, мсулиманској, атеистичкој, сакупљачима маркица итд. Колективистичко тоталитаристичке идеологије никад нису биле добре. Управо тако. То је царство антихриста на западу. Напредујеш једино ако се добровољно прикључиш. А и не добровољно... Као и у Цркви. Једино ако си добровољно тамо можеш да напредујеш. Ако те неко сили да ти будеш у Цркви никада нећеш ништа урадити. Неће Христ на силу да ти улази у срце. Па јесте. И педери и лезбејке имају своје "вредности". Па ти тај "цивилизовани" и "слободољубиви" запад кога толико уважаш каже да ако не признаш да су педери и лезбејке нормални не можеш да напредујеш. И не пада ми на памет да уважавам избор педера и лезбејки јер то није слобода у Христу. То је слобода у антихристу, а то нису наше вредности. Али јесу западне. То су вредности педера и лезбејки које немају додира самном. Што се мене тиче јесу неморални. Али то ми не даје право да им забраним избор да то буду. То је по мени тек неморално. Забранити другом људском бићу да искаже нешто своје. Наша природа је пала природари сви смо смо робови тог пада више или мање. Како је рекао Милан, православни морал долази из етоса и љубави према човеку. А ти управо не дозвољаваш човеку да буде човек тиме што би забранио педера или лезбејку зато што је неморалан. Па какву ја то љубав имам ако толико осуђујем туђ избор и њихове вредности? Ко је без греха нека први баци камен. А ти бацаш стене, не камење. Бог нам је дао слободу да бирамо, да ли хоћемо слободу у Христу или у Антихристу, а ти државом хоћеш да се бориш против могућности људи да буду у антихристу. То је њихов избор. А црква против треба да се бори добрим примером, мисионарењем, учењем. А не наметањем вредности кроз неке државне идеологије. И на западу има много добрих људи, високог етоса, чланова различитих цркви који свој живот живе у Христу. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
СветлостВостока Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Nazalost, pipnuo je nisam! Ako sam pogresno protumacio onaj pravoslavni obred, i krstove oko vrata, CULPA MEA! А ко каже да је обред православан? Ја сам поставио видео девојке која ради са козачком шашком као реткост и то је све. Ја нисам поставио никакав обред. То си ти урадио. http://svetlostvostoka.blogspot.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 У томе и јесте грешка. Не може интерес појединца да буде изнад интереса заједнице. На одвратном Богоборном западу влада управо то - одвратни индивидуализам. А код нас православних идеал је потпуно супротан, а то је - саборност, то јест јединство верујућих у Цркви. Индивидуализам је анти-духовност! А саборност је духовност! Ја не постојим ван контекста мог племена и ван Цркве! Сам на пустопољини индивидуализма ја сам нико и ништа. Индивидуализам нема никакве везе са слободом. Индивидуализам је егоизам. А слобода је - слобода у Христу! Друге слободе нема. Ово ћу да урамим. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 А ко каже да је обред православан? Ја сам поставио видео девојке која ради са козачком шашком као реткост и то је све. Ја нисам поставио никакав обред. То си ти урадио. Niko nije rekao da je obred pravoslavan, a ja sam insistirao na tome da su u pitanju nekakvi druidi ili tako neki pagani. I nemam nista protiv Jahvea i Peruna, neka se dogovore koji je pravi, a koji je folirant, njihova stvar. Ali ti si napisao da sam je ja "убацио у контекст који нема везе са оним што она представља", a ja samo postavio jos jedan video sa njenog jutub kanala Astra Sacra. Takvih kultova ima i na zapadu, ako je poenta videa bila da pokaze kako nisu svi mladi u zapadnom potrosackom mainstreamu... I izvinjavam se gospodji Kseniji Rodzers i njenom muzu Aleksandru na svojim lascivnim insinuacijama. sqny је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука