JESSY Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 јогурт''баланс''... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 24, 2012 Пријави Подели Написано Април 24, 2012 Ali domaće RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2012 Пријави Подели Написано Април 25, 2012 On 24. 4. 2012. at 20:40, Ignjatije рече Ali domaće +1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 25, 2012 Пријави Подели Написано Април 25, 2012 Veneziano pred spavanje 4chsmu1 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 25, 2012 Пријави Подели Написано Април 25, 2012 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 25, 2012 Пријави Подели Написано Април 25, 2012 Изгледа да ће после бити певања: http://www.youtube.com/watch?v=ZkiTyOaqJZw&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 25, 2012 Пријави Подели Написано Април 25, 2012 Руско традиционално безалкохолно газирано пиће "Бајкал". Поздрав из Москве Juan Valdez, Драшко, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Николa је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 On 18. 7. 2012. at 17:15, ZvonkoM рече Лимунада је врх, мада је мени омиљена она од зеленог лимуна. А за нескафу, срам те бре било! :P Имаш у сваком супермаркету чисте арабике из разних делова света, а теби лакше да само раствориш ово смеће. :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Мени ја најбоља она са мангом. За кафу - ово ми најлакше, само смућкам, нема кувања и смарања... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 18, 2012 Пријави Подели Написано Јул 18, 2012 Nektar sok od breskve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Vesna M and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 мислим да ће сад пасти једно пиво на нервној бази па нек иде живот Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 On 16. 12. 2012. at 17:58, Драшко рече мислим да ће сад пасти једно пиво на нервној бази па нек иде живот 'Ajd Ž! Драшко је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука