Александрида Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 On 16. 12. 2011. at 21:30, Ивица рече MISAONI LIRIZAM FADA, TOLIKO BLIZAK ISTOM TAKVOM UZVIŠENOM LIRIZMU SEVDALINKE, DOLAZI IZ DRUGOG SVETA U ODNOSU NA HORIZONT PROIZVODNJE "KULTURE" KAO POLITIČKOG IDENTITETA. ON JE LIČAN, NEPOLITIČKI, INDIVIDUALISTIČKI, I ZBOG TOGA UNIVERZALAN. ON IZVIRE IZ JEDNOG OSEĆANJA ŽIVOTA KOJE JE MNOGO, MNOGO STARIJE OD EVROPSKOG ROMANTIZMA, I EVROPSKIH NOVOVEKOVNIH MITOVA. FADO I SEVDAH NISU "WORLD-MUSIC", EGZOTIČNI ZVUCI DALEKIH KRAJEVA VAN ZAPADNOG KULTURNOG KRUGA: TO SU PESME CENTRA KULTURNE GRAVITACIJE NAŠEG SVETA LINK Aaaa fenomenalno likefaceeeeeeee hvala Ivice Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 http://www.clube-de-fado.com/pt/intro.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2012 Таша and sqny је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 10, 2013 Пријави Подели Написано Април 10, 2013 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Nova nada fada .smesko. feeble and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Bila sam na njenom koncertu. Ostavila je nevjerovatan utisak, zaista je divna i uživala sam... ...ali ipak, moj favorit je Mariza. feeble and Bianca је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Divna, Dulce Pontes ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Navijao sam za nju svim srcem na toj Evroviziji, davne `91. godine... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 29, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука