Благовесник Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Постављајте ово на све стране, по форумима, на нету... отварајте људима очи: "Ko god razmislja svojom glavom zna da je sve ovo sto rece Kostunica bilo bas tako. Uostalom, Vikiliks je to definitivno potvrdio. Valjda je sada svima jasno zasto je glavna izjava Borisa Tadica posle izbora bila "...jedno je sigurno: Vojislav Kostunica vise NIKADA nece biti premijer". (Otprilike kao Mesiceva izjava da Jugoslavije vise nema). Dakle, zadatak je eliminisati i ukloniti poslednju ozbiljnu prepreku ostvarenju cilja SAD i NATO. Drago mi je sto je Vikiliks potvrdio ono sto se "znalo"!" Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 kako to mislis "proganjaju" Aha , tako mislis? Otkud ti da ja mislim da ce iko da uradi ista protiv srbije zato sto nije u eu? Mene to ne brine. Mene brine sto nasi privrednici nece da imaju sanse na EU trzistu kao Hrvatski privrednici ako nismo u EU. To mene brine. Ne znam otkud ti ta glupost da ja mislim da ce neko da uradi nesto protiv eu? A ti s izrtva gastabajterskog nacionalizma ako vec ocemo tako. Nije tesko uraditi matematiku da ce hrvatski proizvod ako je hrvatska clanica eu da se bolje prodaje u Eu nego srpski prozivod, sto ce da pruzi bolji gdp ujedno i privredni rast veci nego Srbija. A takodje nije tesko ni shvatiti da "baj baj beli shengen, baj baj bescarinska zona" ako ne saradjujemo. A ako nam je saradnja nestabilna "baj baj investicije baj baj otvorena nova preduzeca u srbiji" Jer kome treba preduzece u srbiji, ako taj proizvod moze da prodaje efektivno i zaradjuje samo na podrucju srbije? Po cemu ce hrvatski privrednici imati bolje sanse? Pa zar ti mislis da ce nemac kada ode u prodavnicu da kupi salamu traziti hrvatsku salamu zato stio je u EU? Onda ce valjda traziti i rumunsku, bugarsku, francusku,.... 27 vrsa salame za obrok. Mislim, nece sada valjda francuski proizvodjaci salame biti u gorem polozaju od hrvatskih? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Pa u pravu si, to niko ne zna šta je jasna poruka ustvari. Oni vam mogu reći - priznajte Kosovo pa vas pustimu u EU, vi priznate a oni kažu, sad kad ste Kosovo priznali platite mu ratne reparacije i nekakvu tu odštetu što ste bili agresori na Kosovo (priznanjem Kosova automatski priznajerte da ste bili agresori) pa ćemo da vas pustimo /ako nam ne padne u međuvremenu na pamet još koješta). Па то и ја претпостављам, зато нису написали. Е мој народе, докле ћеш дозвољавати да те вуку за нос овакви аматери... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Po cemu ce hrvatski privrednici imati bolje sanse? Ajd prvo da ti odgovorim na pitanje. Prvo bice jeftinija. Jeftinije ce da kosta hrvatska salama jer nece da ima teret carine nego srpska. Drugo, pre ce neki market saradjivati sa naprimer hvatskim proizvodjacem nego sa srpskim iz pravnih razloga. Ukoliko je hrvatska u EU, zemlja clanica iste organizaciej sa kojom Hrvatska ima usaglasene trgovinske zakone, i slichne stvari ce radije da saradjuje sa firmom iz te zmelje pod tim pravilima. Sa srbijom joj je saradnja opet skuplja. Pa zar ti mislis da ce nemac kada ode u prodavnicu da kupi salamu traziti hrvatsku salamu zato stio je u EU? I gore sam ti objasnio da ne mislim da mi opet po hiljaditi put stavljas reci koje nisam rekao Trazice povoljniju salamu. Onda ce valjda traziti i rumunsku, bugarsku, francusku,.... 27 vrsa salame za obrok. Mislim, nece sada valjda francuski proizvodjaci salame biti u gorem polozaju od hrvatskih? Sada skreces sa teme a tema je koje su prednost izemlje clanice EU naspram zemlje koja nije clanica eu. Drugim recima mesas babe i zabe. bezis od poente i teme a to nije lepo. Mislim, nece sada valjda francuski proizvodjaci salame biti u gorem polozaju od hrvatskih? Ovo ne zavisi od tih faktora ovo zavisi od nekih drugih. I francuski i hrvatski ce u bilo kojoj zemlji Eu biti u boljem polozaju nego srpski. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Pa u pravu si, to niko sad ne zna šta je to ta jasna poruka ustvari. Oni vam mogu reći - priznajte Kosovo pa vas pustimo u EU, vi priznate a oni kažu, sad kad ste Kosovo priznali platite mu ratne reparacije i nekakvu tu odštetu što ste bili agresori na Kosovo (priznanjem Kosova automatski priznajete da ste bili agresori, šta drugo ste mislili inače) pa ćemo da vas pustimo (ako nam ne padne u međuvremenu na pamet još koješta). Tako to ide u diplomatiji, korak po korak, potez po potez, ko u šahu, step by step. eheeeej Jo Bibi jel to ovo? ssamo sto mi EU vise lici na neku baba-devojku :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Ја верујем да ће политичари да постану поштени чим уђемо у ЕУ, народ такође па ће и корупција да нестане, шалтерски службеници биће насмејани, банке ће да опросте кредите, неће више бити криминала , нервозних људи,свађа, сва деца ће постати фина и васпитана, бабе ће да постану девојке а старци младићи, ма биће нам супер. За тако нешто заиста вреди испунити сваки захтев. Једва чекам. DYNABLASTER and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Ја верујем да ће политичари да постану поштени чим уђемо у ЕУ, народ такође па ће и корупција да нестане, шалтерски службеници биће насмејани, банке ће да опросте кредите, неће више бити криминала , нервозних људи,свађа, сва деца ће постати фина и васпитана, бабе ће да постану девојке а старци младићи, ма биће нам супер. За тако нешто заиста вреди испунити сваки захтев. Једва чекам. daj Vladimire imaj obzira sad sam se sav isprolivo sa vinom 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 I gore sam ti objasnio da ne mislim da mi opet po hiljaditi put stavljas reci koje nisam rekao Trazice povoljniju salamu. Pa cena nasih salama je vec u situaciji da bude jeftinija od francuske kudikamo zbog toga sto su nasi radnici 5-6 puta slabije placeni od francuskih. Mislis li da je carina na srpske salame 600-700% pa zbog toga nisu konkurentne u EU? Ili mislis da je EU zatvorila granice za ostatak sveta i valja samo "domacu" robu po supermarketima? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 gle ovog sad sa salamom 0102_laugh Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Ја верујем да ће политичари да постану поштени чим уђемо у ЕУ, народ такође па ће и корупција да нестане, шалтерски службеници биће насмејани, банке ће да опросте кредите, неће више бити криминала , нервозних људи,свађа, сва деца ће постати фина и васпитана, бабе ће да постану девојке а старци младићи, ма биће нам супер. За тако нешто заиста вреди испунити сваки захтев. Једва чекам. Hahahaha..... e bas tako. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 valjda je poenta da unapredimo i poboljsamo i uzdignemo svest EU na visi nivo ako ne mislimo samo na sebe jel... vala ako udjemo ima da im prekratimo muke i okoncamo agoniju 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 daj Vladimire imaj obzira sad sam se sav isprolivo sa vinom 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Извини, нисам знао, сад се полиј белим вином да не остану флеке и биће ок. gringrin DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 za prozorljivost, posto si znao koje je vino, evo ti jos jedna zahvalnica...cuj nisi znao Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Интернет је чудо. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 za prozorljivost, posto si znao koje je vino, evo ti jos jedna zahvalnica...cuj nisi znao Лепи, да ти каже чича нешто - данас ти није разрешено на вино. А ја знам да ти то знаш, па и не само што знаш и свесно пркосиш чињеници, него си се још и распиштољио па се хвалиш овде по форуму. Момчино, крив је пут којим идеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука