Jump to content

Tata, ja sam gej!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 437
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 19. 12. 2011. at 11:47, kirios1 рече

Pa ipak nije svejedno ni za te "carsijske price", pretpostavljam, posebno u manjim mestima. A valjda i ap.Pavle kaze da nastojimo da cinimo dobro i pred Bogom i pred ljudima

Баш тако - да чинимо добро...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Hm? Strasno! Ovo nisu roditelji, ovo su... nema dovoljno pogrdnih reci za opisati... Ne razumem toliku opsednutost tudjom seksualnoscu. Ja sam gay, imam devojku, moji roditelji znaju, moji prijatelji znaju i vole me takvu kakva sam. Moji roditelji su uz mene 100%, a takavi i treba da budu svi roditelji. Eto i moja 2 centa na temu.

• Волим 1

Untitled-1.jpg.4fcc18c084a9de833f3bebac4116b9bc.jpg

"Humanity's first sin was faith; the first virtue was doubt." - Mike Huben

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 13:11, Teresa рече

Hm? Strasno! Ovo nisu roditelji, ovo su... nema dovoljno pogrdnih reci za opisati... Ne razumem toliku opsednutost tudjom seksualnoscu. Ja sam gay, imam devojku, moji roditelji znaju, moji prijatelji znaju i vole me takvu kakva sam. Moji roditelji su uz mene 100%, a takavi i treba da budu svi roditelji. Eto i moja 2 centa na temu.

Благо теби.

Зашто ти онда не прихватиш ове родитеље такве какви су?

Шта је са вама?! Све судија до судије. Ви познајете ове, а и друге родитеље, у душу, па знате шта би они рекли и због чега су то урадили?! И знате колико они воле своје дијете?! Све сами психолози, социолози...

• Волим 1

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 13:11, Teresa рече

Hm? Strasno! Ovo nisu roditelji, ovo su... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kad covek ima nemirnu savest i nije siguran u nesto sto cini, obicno ima i ovako totalitarno razmisljanje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mislis na nesto ovako?

Цитат
Juče smo gledali kakav je smrad otrovao i zagadio prestoni grad Beograd, najveći smrad sodomski koji je ova savremena civilizacija uzdigla na pijedestal božanstva… I vidite jedno nasilje, nasilje tih obezboženih i nastranih ljudi izazvalo je drugo nasilje. Pa se sad pitaju ko je kriv i nazivaju tu djecu huliganima. A ne pitaju se oni koji su dozvolili da se tim smradom zagadi grad Beograd, da nijesu oni doprinnijeli time što su dozvolili da ta kuga, ta pošast sodomska oskrnavi Beograd kao što je oskrnavila i druge evropske gradove. Budite uvjereni da je to predskazanje propasti hrišćanskih naroda. Bog će znati kad će udariti svojim bičem i opomenom, ali se to već polako priprema. Ne mogu se graditi ljudi, narodi, kulture i države na gadosti, nečistoti i smradu, na bezbožništvu.
  • Волим 1

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Super je što se sestra Teresa javila i izjasnila kao gej.

Znači da ima nade za ovaj forum :)

Da li si se ikada plašila Teresa toga što jesi, i ako si crkvena, kako se postavljaš prema svom opredeljenju.

Zaista bez ikakvih prozivki, imaš moju pruženu ruku čistog srca.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 16:16, Лепи Сића рече

Da li si se ikada plašila Teresa toga što jesi, i ako si crkvena, kako se postavljaš prema svom opredeljenju.

Такође, добродошла!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 16:20, ZvonkoM рече

Такође, добродошла!

Добродошла!

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 16:16, Лепи Сића рече

Hvala :) Hvala i vama -ZvonkoM- i - Срђан Шијакињић-

Da li sam se plasila? Ne, nikada. Na tome mogu da zahvalim roditeljima koj su me od rodjenja okruzili sa puno ljubavi, a kasnije i podrske. Takodje su veliku ulogu imali i moji prijatelji koji dolaze iz razlicitih drustvenih slojeva. Verujem da je odrastanje sa ljudima od kojih je svako "poseban" na neki nacin uticalo na to da na sebe ne gledam kao na nekoga ko je nesto posebno drugaciji.

Sto se religije tice, humanista sam, tj. verujem u covecanstvo kao izvor dobra i zla, bez uticaja visih sila (koje ne znam da li postoje, smatram da nisam kompetentna da sudim o postojanju bogova)

Untitled-1.jpg.4fcc18c084a9de833f3bebac4116b9bc.jpg

"Humanity's first sin was faith; the first virtue was doubt." - Mike Huben

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 15:06, sqny рече

Mislis na nesto ovako?

Ne. Nego na ono o cemu mitropolit govori.

Jer su paraderi upravo ti koji imaju nemirnu savest, i zato insistiraju da se njihov privatni zivot obavezno vidi i javno.

Da bi se tako - kako god bilo - potvrdio.

Oni se osecaju ugrozenim, iako to realno nisu, jer ne nalaze nikakvu potvrdu i smisao svog pogleda na polnost.

Jer nesto sto nema svoju podlogu i smisao u prirodnom, trazi afirmaciju na razne druge nacine, pa i tim i takvim totalitarnim/jednosmernim nametanjem svoje licne polnosti svima, bez obzira da li to koga interesuje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Meni govor pre zvuci na histericnu jadikovku nekog koga boli sto se neko usudio da njegove infantilne puritanske ideje o seksu i cistoti dovode u pitanje, pa iz nemoci predvidja propast sveta.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 17:34, sqny рече

Meni govor pre zvuci na histericnu jadikovku nekog koga boli sto se neko usudio da njegove infantilne puritanske ideje o seksu i cistoti dovode u pitanje, pa iz nemoci predvidja propast sveta.

Meni ne zvuci tako, jer razumem polaziste sa koga on gleda na ovakvu problematiku.

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2011. at 15:06, sqny рече

Mislis na nesto ovako?

Цитат
Juče smo gledali kakav je smrad otrovao i zagadio prestoni grad Beograd, najveći smrad sodomski koji je ova savremena civilizacija uzdigla na pijedestal božanstva… I vidite jedno nasilje, nasilje tih obezboženih i nastranih ljudi izazvalo je drugo nasilje. Pa se sad pitaju ko je kriv i nazivaju tu djecu huliganima. A ne pitaju se oni koji su dozvolili da se tim smradom zagadi grad Beograd, da nijesu oni doprinnijeli time što su dozvolili da ta kuga, ta pošast sodomska oskrnavi Beograd kao što je oskrnavila i druge evropske gradove. Budite uvjereni da je to predskazanje propasti hrišćanskih naroda. Bog će znati kad će udariti svojim bičem i opomenom, ali se to već polako priprema. Ne mogu se graditi ljudi, narodi, kulture i države na gadosti, nečistoti i smradu, na bezbožništvu.

па кад бисмо били буквалисти мислили бисмо да је митрополит Амфилохије изједначио грех содомијски (хомосексуализам, подједнако мушки и женски) са људима ... сва срећа па нас Бог учи да разликујемо човека од греха а томе видимо и обличја кад прочитамо помињање пиједестала и постављање идеала за клањање, обожавање пале, искривљене, природе. а оптужује једне учеснике сваке за своје насиље не болест и грешност коју носе и чине оним другима, колико и оне друге налазећи узрок у њима који се играју својим пионима да успостављају оно што им треба.

и онда упозорава да је Бог, сем тога што је милостив грешнику који се каје, праведан оном који се не исправља.

и опет на крају не помиње људе, већ идеале гадости, нечистоте, смрада и безбожништва.

и не, то није еуфемизам пилатовског прања руку, већ једно основно неразумевање да је таква посланица упућена на опомену хришћанима како на сва три примера не требају да се угледају, а не говор мржње који окреће хришћане против хомосексуалаца, хулигана или политичара.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...