Млађони Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 opste je poznata stvar da je srpskim ateistima sve sto je tudje- lepse i bolje(tacnije zapad), pa eto tako i sa zenama Sine ivica je hriscanin a meni sprskom ateisti sve zhene su lepe ne delim zensku lepotu po nacionalnosti niti imam te kvazinacionalne tripove. :D Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Medo lep post... razjasnio si neke stvari. I ako je tvoja interpretacija donekle objasnjava njegove reci, mislim da ih ne moze do kraja opravdati u kontkestu Srbije i onog sto se sve desavalo vezano za paradu. Mozda ti repliciram posle nove godine... taman je tema pocela da zamire . па добро ... тај део је ствар афинитета за давање значаја речима, слух и интонацију. покушаћу да ти нађем аудио снимак, да чујеш глас који прича, да можеш да даш словима интонацију ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Sine ivica je hriscanin a meni sprskom ateisti sve zhene su lepe ne delim zensku lepotu po nacionalnosti niti imam te kvazinacionalne tripove. :D a onda se izvinjavam Ivici prozapadnom hriscaninu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 a onda se izvinjavam Ivici prozapadnom hriscaninu Кад су жене у питању, ја сам ти више пројужни. gringrin DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Tata,ja sam lezbejka volim zene :lol: Sherlock H. and Млађони је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Кад су жене у питању, ја сам ти више пројужни. gringrin kao ova dvojica? lol http://www.youtube.com/watch?v=LRXdTsMbqC8 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Kratka Ignjatova pošalica gore, me je ponukala da se javim.. Mislim da nije čudno što se tema zove "Tata ja sam gej". Žene su prilično banalizovane i na žensku homoseksualnost se ne gleda tako oštro kao na mušku. Razloge za to vidim u tome što žena bez obzira da li je gej ili ne, ona svoju osnovnu funkciju razmnožavanja time u principu ne ugrožava. Ona uvek može da ode i da se oplodi ako želi dete, dok muškarac svojom homoseksualnošću ne želi da učestvuje u razmnožavanju, mada tehnički je moguće naravno da i on da svoju spermu u neku kliniku i da se tim njegovim semenom oplodi neka surogat majka ili možda neka druga gej osoba ženskog spola. Narano tu se uvek može diskutovati o valjanosti gej osoba u ulozi roditelja, ali takve stvari su u principu u praksi već duži niz godina u nekim zapadnim zemljama. Ne znam zaista koliko se dosad pokazalo da su deca koja su rasla u gej brakovima dobri ljudi, i hetero osobe, i da li postoji princip poistovećivanja sa gej roditeljima. Tako da kasnije i većina te dece budu gej. Po meni mislim da je gej brak nešto što ne treba da se legaliziju kao i usvajanje dece od gej osoba. Koliko se sećam u nekim zemljama postoji taj problem, pa zbog toga neke gej osobe koje su u vezi i ne spajaju te fiktivne brakove, već ako su žene, neka od njih ostane sa (prijateljem) trudna, ili se oplodi u banci sperme, a ako su muškarci, onda usvajaju decu, i u oba slučaja i jedni i drugi nastavljaju da žive sa svojim gej partnerima. Uvek postoji način da se sistem izigra. To je moje mišljenje ali kažem da svim srcem prihvatam bilo koju gej osobu i kao brata ili sestru ili kao prijatelja. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Кад су жене у питању, ја сам ти више пројужни. gringrin Ja sam prolatino. xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Ja sam prolatino. xD Тај рад... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 http://www.kurir-info.rs/stars/gej-mladic-ispalila-me-karleusa-166322.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 дугујем скунију одговор за митрополита Амфилохија, да му чује глас и да разјасни из сопствених уста шта је мислио и рекао о геј прајду ... http://www.svetigora.com/node/8379 надам се да ће и православни да укапирају најзад о чему се ради и да не падају на новинарске патке ... dusha је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Hm? Strasno! Ovo nisu roditelji, ovo su... nema dovoljno pogrdnih reci za opisati... Ne razumem toliku opsednutost tudjom seksualnoscu. Ja sam gay, imam devojku, moji roditelji znaju, moji prijatelji znaju i vole me takvu kakva sam. Moji roditelji su uz mene 100%, a takavi i treba da budu svi roditelji. Eto i moja 2 centa na temu. Како си геј кад си женско? Ваљда си оно друго, л...? Извини, терминологија зна да створи забуну, посебно на форуму, кад људи не виде једни друге. Иначе, добро дошла на ЖРУ. Но проблем. Примамо те и љубимо такву каква јеси. poljupcic Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Za informaciju... dečko o kome je ovde bila reč, a koga se porodica odrekla, pokušao je juče da se ubije. Popio je tablete za spavanje, a spasli su ga u zdravstvenom centru "Toplica" gde je urađena detoksikacija. Od kada je izašla priča o njemu i od kada ga se porodica odrekla, Stefan (ime čoveka) je u depresiji. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 Za informaciju... dečko o kome je ovde bila reč, a koga se porodica odrekla, pokušao je juče da se ubije. Popio je tablete za spavanje, a spasli su ga u zdravstvenom centru "Toplica" gde je urađena detoksikacija. Od kada je izašla priča o njemu i od kada ga se porodica odrekla, Stefan (ime čoveka) je u depresiji. tuzansmajli8904 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 ,,Иако тело има очи да би посматрало творевину и да би, кроз њено свескладно устројство,познало свог Творца; иако има и слуха да би чуло божанске речи и Божије законе; иако има руке да би њима остварило шта му је потребно и да би их пружило на молитву Богу- душа ипак,удаљивши се од посматрања добра и од кретања међу њима, доспева у заблуду и креће се ка ономе што је добру супротно.А затим, као што рекох, видевши могућност тела и употребивши га на погрешан начин, досети се да његове удове покрене и према ономе што је супротно добру.......'' :mellow: DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука