Nikadel Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 на гуду Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 ja mislim da nikada nisam postio na vodi... Nektarija* and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Сређивање својих мисли, ријечи, дјела... Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Раденко Шолаја Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 ...на свето причешће. Nektarija* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саровски Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Диван период, а мало ћу и смршати Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Диван период, а мало ћу и смршати ја никад не смршам... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 На подвиг који РАДО чиним из љубави према Господу. НИКАДА немам дилему да ли ћу издржати пост , али бих лагала кад бих рекла да више волим посну храну од мрсне. Одрасла сам на "мас' и леба", и то волим и дан-данас. (Поређења ради, то што сам пре 3 године,после 26 г. пушачког стажа бацила цигарете ,не сматрам СВОЈИМ подвигом, већ Божјом милошћу , јер ме је поштедео нервозе и осталих облика апстиненционе кризе. ) anajrim, Ignjatije, Nektarija* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NatasaG Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Sad, u prvi mah pomislih na posne kolace, inace post za mene ima totalno drugo znacenje!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 na podvarak sa dimljenom ribom koji treba cekati do sutra anajrim је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 На кромпир... на хиљаду начина.... Anette је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Na lični podvig uzdržanja od prekomjernog u bilo kom smislu, osim u uzdizanju u vjeri i duhovnosti ! t4431 kirios1 and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Чувајте се сенфа са млеком joooj anajrim је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Reci mu da procita kanone. Htio sam da ti kazem da ga slazes u oci da si sve postila ,kako ti je rekao, a makar nedelju ne na vodi, ali mi nesto govori da ni to rjesenje nije ispravno. Znam da postoje ovakvi stavovi, ali se uvjek iznenadim i po mojoj slabosti iznerviram. e šta sve neće čovjek pročitat dusha and Mrvica ex SANJA је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 ...на свето причешће. Диван период, а мало ћу и смршати E, dobro dosli na vorum... 138999 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Sad, u prvi mah pomislih na posne kolace, inace post za mene ima totalno drugo znacenje!!! Takodje dobro nam dosla na forum... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука