Jump to content

Post... anketa asocijacija

Препоручена порука

Сређивање својих мисли, ријечи, дјела...

Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26)

Подели на овим сајтовима

Диван период, а мало ћу и смршати

ја никад не смршам... :(

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

На подвиг који РАДО чиним из љубави према Господу.

НИКАДА немам дилему да ли ћу издржати пост , али бих лагала кад бих рекла да више волим посну храну од мрсне. Одрасла сам на "мас' и леба", и то волим и дан-данас.

(Поређења ради, то што сам пре 3 године,после 26 г. пушачког стажа бацила цигарете ,не сматрам СВОЈИМ подвигом, већ Божјом милошћу , јер ме је поштедео нервозе и осталих облика апстиненционе кризе. )

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Чувајте се сенфа са млеком joooj joooj jooojC-Senf-sa-renom-PVC-100-g.jpg

• Волим 1

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Reci mu da procita kanone. Htio sam da ti kazem da ga slazes u oci da si sve postila ,kako ti je rekao, a makar nedelju ne na vodi, ali mi nesto govori da ni to rjesenje nije ispravno. Znam da postoje ovakvi stavovi, ali se uvjek iznenadim i po mojoj slabosti iznerviram.

e šta sve neće čovjek pročitat

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

...на свето причешће.

Диван период, а мало ћу и смршати

E, dobro dosli na vorum... 138999

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sad, u prvi mah pomislih na posne kolace, inace post za mene ima totalno drugo znacenje!!!

Takodje dobro nam dosla na forum... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...