Ayla Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 RYLAH and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 Дуња and Saandra је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 I djuskamo!!! Saandra and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Август 1, 2014 Пријави Подели Написано Август 1, 2014 volim recimo...https://www.youtube.com/watch?v=72QC8EGnxTw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 3, 2014 Пријави Подели Написано Август 3, 2014 RYLAH and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Qntal - 292 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 RYLAH and Saandra је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Saandra Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Dok živiš, dolikuje ti da se nadaš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Данче* and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука