Александрида Написано Јануар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Momci,spuštajte tenziju,da ne palim crvena slova. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ако желите тренутно да видите Марс својим очима, погледајте у правцу Месеца, испод њега са леве стране. Црвенкаста тачка јесте Марс. Hvala... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Pa ako ti je to ceo argument, onda aplauz! Nemaš pojma... Jes, ti imaš .... Ako ne znaš kako da se ponašaš na pravoslavnom forumu, onda im je vreme da ideš. Ok. Naucnici koriste vise metoda kod utvrdjivanja postajanja egzoplaneta. 1. Na osnovu gravitacionog privlacenja izmedju zvezde i obliznje planete. Na osnovu gravitacije moze lako utvrditi postojanje objekta u blizini neke zvezde na osnovu oscilacije te zvede prilikom rotiranja ili odstupanja od njene ose rotacije. 2. Na osnovu smenjenja stelarne svetlosti usled mimoilazenja sa drugim manjim objektom. To je vrlo precizan proces koji se zove "Microlensing" i kojim potvrdjuje prisutvo objekta koji orbitira oko zvezde. Danas postoje izuzetno osetljivi instrumenti koji sa velikom preciznoscu otkrivaju i najmanje plantete veoma udaljene od nas. Takodje potoji nesto sto se zove zakon univerzalne gravitacije na osnovu kojeg se vrlo precizno moze izmeriti masa pronadjene planete. Pa u nekim slucajevima i sastav (eventualne) atmosfere i jos mngog drugih stvari... Ovo sam ti ja onako iz glave prepricao... a ako zelis da naucis nesto sto nisis znao evo zabavljaj se http://novacelestia....ar_planets.html Na ovom linku mozes da vidis kako to naucnici "samo preptostavljaju a zapravo nemaju pojma" o egzoplanetama. Malopre sam pogresio sto sam rekao za tovj post da je glupost bez ikakve argumentacije... sada kada sam argumentovao, msilim da je epitet vrlo na mestu. I naravno... ziv mi bio i sve najlepse u zivotu ti zelim (vidis da znam kako se ponasa na hriscanskom forumu ) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ако Господ да времена сигурно ћемо настанити друге планете. Слажем се Господ нам је дао толико тога...па зашто неби и друге настањиве планете... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 ............................................... Planetu nisu ni videli, ali već znaju kako i kontinenti na njoj izgledaju..... Daj molim vas, to su bajke za lakoverne ljude. Naravno da ne znaju kako izgleda, brate Dragi, ljudi mastoviti razmisljaju o tome i nude svoje vidjenje kroz ovakve crteze koje sam postavio, niko od njih - normalno - ne tvrdi da to tako izgleda stvarno, nego zamislja ili pretpostavlja... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Barem ovako se nama nauka prezentuje: Mi smo fakt, oko nas nema interpretacija. Nista onda... u pravu si, nauka je samo interpretacija i podlozna je tumacenju, stoga nista sto nauka tvrdi definitivno nije tacno (jel sam ti pogodio logiku?) Planetu nisu ni videli, ali već znaju kako i kontinenti na njoj izgledaju..... Daj molim vas, to su bajke za lakoverne ljude. Pa to i ja kazem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Много лепа планета (идеја). 0442_feel Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ако желите тренутно да видите Марс својим очима, погледајте у правцу Месеца, испод њега са леве стране. Црвенкаста тачка јесте Марс. Hvala... За оне који синоћ нису видели: sqny and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 U bas se dobro video?! Nisam ocekivao da ce biti ovoliko vidljiv... A i dobar ti je momenat sa casom... sivdja mi se U svakom slucaju, blago tebi пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 За оне који синоћ нису видели: Ово је баш близу, екстра . Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Није то моја слика већ од једног колеге. Марс ће до марта бити све ближи Земљи. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ако нисте знали, овога тренутка је на путу ка Марсу један фантастичан робот. Треба му осам и по месеци да стигне до тамо. Ових дана је извршен први велики маневар подешавања курса. Стиже у августу ове године. Видите овај снимак: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука