Trifke Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 10. 1. 2014. at 0:11, Nikolajj рече Rad je Radisa Antica, Miroljub Petrovic on je samo uradio na drugcije na svoj nacin. to jest edit. Radisa Antic za mene pro ali skroz... Neznam da li znas ali Radisa Antic je pastor Adventisticke crkve. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 16. 1. 2014. at 22:02, Trifke рече Neznam da li znas ali Radisa Antic je pastor Adventisticke crkve. On je ne samo njihov pastor nego i profesor na njihovom fakultetu a dugo im je bio predsednik ovde u Srbiji. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 On 9. 1. 2014. at 23:51, pedja257 рече Rafael - poruka glasi:Pozdrav Miroljube Ima par dana ponekad osjetim zujanje u desnom uhu (mozda zvuci ko da se zezam al stvarno) sta je dobro da radim i jedem za prestanak To je obicno povezano sa demonima. Verovatno upraznjavas neko idolopoklonstvo ili neki nemoral. hahahaha Dejan_kv је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 strasno kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 On 16. 1. 2014. at 17:35, Александар Милојков рече Ово је онај суботарски поглавица што је висио на оној јуловској телевизији (заборавих како се зваше) и причао о Библији? Nebih znao, bitno da ne slavi ikone... “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 On 16. 1. 2014. at 20:51, Небојша Јовановић рече da nije TV Duga? ako je to taj onda je on pricao mnogo gore stvari od subotara... da nije Isus razapet nego Juda iskariotski,da Marija nije devica i ostale razne jeresi,ali nisam siguran da li je to taj ili ne. A da budite spremni za srijal predavanja o pravoslavlju doktora Miroljuba...coming soon. znam da nije njihovo učenje zato i kažem.a nije bila TV duga nego TV most ispravka ali nije ovaj u svakom slučaju. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 ljudi, oće li neko da pita od vas tamo kod miroljuba na forumu što imate naloge, treba za mene da ga nešto pitate, krče mi crijeva, šta je to i šta da radim.... Јанко and Николa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 kako mu glasi forum Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 On 17. 1. 2014. at 23:25, Dejan_kv рече kako mu glasi forum http://www.creation6days.com/diskusije/news.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 On 18. 1. 2014. at 8:56, Kolega2357 рече http://www.creation6days.com/diskusije/news.php čini mi se da ovi dokazi stvaranje nisu loši,nije mu sav materijal na sajtu loš. uskoro kreću njegova predavanja o pravoslavlju spremite se Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Сад узех да читам неки текст о Срђану Алексићу...нисам чуо за човека док нисам видео банер овде на сајту... Текст говори о томе како момак уопште није био никакав херој, већ да је наводно био шверцер који је настрадао бранећи своју робу... цео текст овде http://www.vaseljenska.com/misljenja/da-li-je-laz-o-junastvu-srdjana-aleksica-veca-od-lazi-o-genocidu-u-srebrenici/ Кад сам видео ко је потписник текста, морао сам да поделим с вама овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 Miroljub Petrovic ludji nego ikad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 6. 2. 2014. at 18:46, Ђуро Станивук рече Сад узех да читам неки текст о Срђану Алексићу...нисам чуо за човека док нисам видео банер овде на сајту... Текст говори о томе како момак уопште није био никакав херој, већ да је наводно био шверцер који је настрадао бранећи своју робу... цео текст овде http://www.vaseljenska.com/misljenja/da-li-je-laz-o-junastvu-srdjana-aleksica-veca-od-lazi-o-genocidu-u-srebrenici/ Кад сам видео ко је потписник текста, морао сам да поделим с вама овде. Dobro je da si to s nama podelio jer ja nikada u zivotu za tog nisam cula, a kako stvari stoje i ne nameravam da se bavim njime, nego mi je cudno za tebe da nikada u zivotu nisi cuo za Srdjana Aleksica? Ti si ili jako mlad covek ( ono u vrrrr glave 22 godine) ili zivis u Australiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 10:45, Justina рече Dobro je da si to s nama podelio jer ja nikada u zivotu za tog nisam cula, a kako stvari stoje i ne nameravam da se bavim njime, nego mi je cudno za tebe da nikada u zivotu nisi cuo za Srdjana Aleksica? Ti si ili jako mlad covek ( ono u vrrrr glave 22 godine) ili zivis u Australiji. ...или имам друга посла... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 11, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2014 On 11. 2. 2014. at 11:14, Ђуро Станивук рече ...или имам друга посла... I to bi bilo OK, nego se javljas ovde tvrdeci da su svi Turci shabani, specijalista za ovog za kog ziv covek ne zna ni da postoji niti bilo koga zanima, ali eto za tu tragediju Srdjana Aleksica nisi imao vremena da saznas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука