dragisa Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 @nlcph ja bas volim da podvlacim i podebljavam jasno? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 @nlcph ja bas volim da podvlacim i podebljavam jasno? http://www.youtube.com/watch?v=_OwfdQnMqm4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Izgleda je pustio pipke na tv panoniji, jutros neki istorijski crtani i on ladno sve likove sihronizuje, cak i zenske hahahaa 0110_hahaha Crveni Baron, RYLAH, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Доктор медицине пита Мирољуба за савет : Pomaze Bog, Miroljube. Lijepi pozdrav. iz Hrvatske sam, doktor, nedavno sam dobio specijalizaciju iz Nefrologije. vec neko vrijeme pratim vas sajt i predavanja i mogu vam reci samo svaka cast i hvala. Imate li kakav koristan savjet ili link u vezi prehrane bolesnika sa kronicnom insuficijencijom bubrega. jer ako jedu voca i povrca, sirovog, i orasaste plodove, odmah im strahovito poraste Kalij u krvi i mogu zbog toga umrijeti, pitam se sta bi oni trebali jesti. pacijentima na programu dijalize konvencionalna medicina savjetuje meso, jaja i druge zivotinjske stvari, a ja sam siguran da to nije u redu. ali, nedostaje mi pravi odgovor. imam jos jedno pitanje, u sklopu Interne medicine svakodnevno nam umiru pacijenti, pa me zanima kako Bog gleda na reanimaciju, tj ozivljavanje, i na napredno odrzavanje zivota (Advanced life support), moze li se na temelju Biblije nesto zakljuciti o tome? ako ne, kakvo je Vase misljenje? hvala, lijepi pozdrav! http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&pid=43683#post_43683 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Sve tehnike su dozvoljene ako ce se pacijent povratiti u svesno stanje, ili ako ce mu se olaksati patnja. U odgovoru od MIkija. Prosto ne mogu da se načudim što sam ovo pročitao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Sve tehnike su dozvoljene ako ce se pacijent povratiti u svesno stanje, ili ako ce mu se olaksati patnja. U odgovoru od MIkija. Prosto ne mogu da se načudim što sam ovo pročitao Ви би да се пацијент неповрати и да му се неолакша?! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ви би да се пацијент неповрати и да му се неолакша?! Ne ja sam apsolutno za to, nego mi ovaj deo oko olakšavanja čudno da čujem od Mikija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ne ja sam apsolutno za to, nego mi ovaj deo oko olakšavanja čudno da čujem od Mikija Реч олакшање можемо понављати до ујутру. Шта је "чудно" око олакшања? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Olakšanje patnje tj. u slučaju kada nema spasa, a čovek se muči skratiti mu patnje, zna se kako. Ali sam očekivao od Mikija da ima drugačije mišljenje o tome, tj. da se pusti Bog da odradi svoje a lekari po tom pitanju ne intervenišu. Očekivao sam ovakav stav jer su Mikijevi stavovi uglavnom totalno debilni, pa po običaju očekivao sam još jedan debilni stav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Olakšanje patnje tj. u slučaju kada nema spasa, a čovek se muči skratiti mu patnje, zna se kako. Ali sam očekivao od Mikija da ima drugačije mišljenje o tome, tj. da se pusti Bog da odradi svoje a lekari po tom pitanju ne intervenišu. Očekivao sam ovakav stav jer su Mikijevi stavovi uglavnom totalno debilni, pa po običaju očekivao sam još jedan debilni stav Питање је шта Ви подразумевате под техником, односно метод - систематизован скуп корака. Метода може да се претвори у другу методу, да достигне и научне мисли. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ali sam očekivao od Mikija da ima drugačije mišljenje o tome, tj. da se pusti Bog da odradi svoje a lekari po tom pitanju ne intervenišu. Па то рекох, може да достигне научне мисли, кажем ти елементи дају активистички облик, односно приступ нпр на основу којег Бог долази до пацијента, то би била сазнајна дисциплина, другим речима строго изведена из свих оних елемената које чини наука , из којих МП може да изводи методологију ... а листа је, не сумњам, дугачка...нпр ако се је пред питањем оправдања, на овој равни се срећемо и са религијом - вером, надискуством. И како разграничити? Технички аспект - логичка анализа Логички аспект - проблем исправног закључивања На нивоу циљева (објективност, прецизност, поузданост, систематичност и општост) Као што видите не можемо да повежемо само за корен методе (технике). Како пронаћи меру блискости и дистанцираности ? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Питање је шта Ви подразумевате под техником, односно метод - систематизован скуп корака. Метода може да се претвори у другу методу, да достигне и научне мисли. s.o.s. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 s.o.s. Досадни сте када се не држите теме и не позивате на цивилизован коментар и не омогућавате јасноћу поруке коју цитирате. Али шта друго и очекивати од неког ко има мозак аватара. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 hastalavista :1403: Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Dragisa za ovo imas pivo, uspeo si da je isprovociras i to jos na najprostiji nacin, samo jedan smile hahahaha :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука