Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Има неких тврдњи које говори Мирољуб Петровић, али ми се оне ни мало не свиђају, јер се противе Библији и веровању Цркве.

Ima nekih stvari (skoro sve) koje govori Miki, a kli mi se one ni malo ne sviđaju (na neke mi se povraća), jer se protive zdravom razumu.

Подели на овим сајтовима

Kao прво научите да цитирате стихове из Светог писма (Јеванђеља), и по коме. (И није лепо да се подвлаче).

Као друго, у  Светом писму (превод Ђура Даничић) ово исто:

"И стигавши у Саламину објављиваху ријеч Божију у синагогама јудејским; а имаху и Јована за прислужника."

Дела апостолска 13.5 И дошавши у Саламин јавише ријеч Божију у зборницама Јеврејскима;  а имаху и *Јована слугу.

Не објављиваше него јавише у зборницама ( јер послани су од Духа светога ). Објављиваху може да се разуме и да их нико није послао. 13.4 Ови дакле послани од Духа светога сиђоше у Селекију, и оданде отпловише у Кипар. 13.5 И дошавши у Саламин јавише ријеч Божију ... (Дела апостолска)

e od kolicine tvoje pronicljivosti ......

koji si genije

a ovo za podvlacenje hoces reci da si sujeverna ili tako nesto?

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

dragisa nemoj snjom da se kacis, odvalice te definicijama :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

e od kolicine tvoje pronicljivosti ......

koji si genije

a ovo za podvlacenje hoces reci da si sujeverna ili tako nesto?

Правилно цитирање подразумева да учесницима омогућите да прате, дакле означите преузето навођењем по коме, дословице усаглашено са оригиналом. Значи, где шта да се нађе, могу се навести и стихови (глава), јер није довољно да се наведе изобиље цитата. Свето писмо се не мора цитирати према тачном издању из којег је цитат преузет ако се оно добро познаје а Ви сте написали nisam ti od pomoci za to pitanje posto nemam bogoslovsko obrazovanje, а немам га ни ја. А за подвлачење- нисмо слепи, посебно не ако смо пратили на шта нам обраћате пажњу. Јасно?

.smesko. Можда сам геније, имате нешто против?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Obracam vam se javno...a privatno bi bilo na pp ... greengrin

Не, обратили сте ми се приватно, нисам ја тема´, као што ни @Dragisa није тема ни то да ли је неко овде геније. Ако имате нешто против мене и мог писања на тему, обратите ми се на пп да то решимо, све док не пишете на тему ругате се другој страни јавно , а ја Вас ничим нисам изазвала, сами сте упали у дијалог између мене и @Dragisa од којег само тражим да омогући брже праћење. Јасно?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не, обратили сте ми се приватно, нисам ја тема´, као што ни @Dragisa није тема ни то да ли је неко овде геније. Ако имате нешто против мене и мог писања на тему, обратите ми се на пп да то решимо, све док не пишете на тему ругате се другој страни јавно , а ја Вас ничим нисам изазвала, сами сте упали у дијалог између мене и @Dragisa од којег само тражим да омогући брже праћење. Јасно?

Gospodzo ili gospodzice sta god da ste....nemam nista protiv vas samo sam izneo svoje zapazanje da izuzetno emotivno ulazite u debate....Jasno?

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...