Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

da da to je najjace :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Miroljub Petrovic

#22439 printer.gif

Odgovorio 12.04.2012 06:11 moses02[21].jpg

Super Administrator

Odgovori: 11110

Pristupio/la: 16.01.08

Ignjatije - poruka glasi:

Miroljube, krenulo Vam je
smile.gif

Pa eto i ti da se obradujes, da te sunce ogreje, jer mislis dosao je kraj Branislavu Peranovicu i njegovim prijateljima, ali slep si da vidis da samo prave reklamu Peranovicu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepo sam ga pohvalio a Miki me opet banovao. Sigurno je bio opsednut demonom u tom momentu. :D

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=22420#post_35605

Подели на овим сајтовима

Miroljub Petrovic

#22439 printer.gif

Odgovorio 12.04.2012 06:11 moses02[21].jpg

Super Administrator

Odgovori: 11110

Ignjatije - poruka glasi:

Miroljube, krenulo Vam je
smile.gif

Pa eto i ti da se obradujes, da te sunce ogreje, jer mislis dosao je kraj Branislavu Peranovicu i njegovim prijateljima, ali slep si da vidis da samo prave reklamu Peranovicu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lepo sam ga pohvalio a Miki me opet banovao. Sigurno je bio opsednut demonom u tom momentu. :D

http://www.creation6...2420#post_35605

А што га не пита за Чеду Чворка и Пањковића? Питам се да ли му је Пањковић средио фризуру.

Подели на овим сајтовима

А што га не пита за Чеду Чворка и Пањковића? Питам се да ли му је Пањковић средио фризуру.

Pitacu ga samo da se opet registrujem.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Miroljub Petrovic

#22449 printer.gif

Odgovorio 12.04.2012 17:08 moses02[21].jpg

Super Administrator

Odgovori: 11117

Lukasrb - poruka glasi:

Cim macke nema, misevi kolo vode

To je najbolji dokaz da radimo dobru stvar. Demoni ne napadaju padavicarske sajtove i forume (serujem, po(rn)uke i dr). Uskoro cemo da postavimo novu skriptu pa demonizovani likovi nece moci da se registruju, a nije lose ni sada da dolaze malo da bleje da se ljudi uce strpljenju.

serujem, po(rn)uke smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif fmqmtx smej.gif

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Скрипта која се бори против демона? Е, то ће да буде врх!

Иначе, врх су га напунили она двојица данас, Чак Норис и Љаксе3, штета што им је побрисао постове :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Poštovani gospodine Petroviću,

Evo mene opet kod Vas, imala sam puno obaveza pa nisam stigla doći. Imam jedno pitanje za Vas pa se nadam da ćete izaći u susret sa Vašim savjetom.

Naime, radi se o mojoj sklonosti k umjetnosti. Jako volim crtati, to me opušta i duhovno uzdiže. Uglavnom crtam likove iz Biblije a najdraži lik mi je Mojsije kojega baš često radim. Pričala sam sa tatom o tome jer je on umjetnički tip čovjeka ali mi je predložio da se posavjetujem sa Vama da li je dozvoljeno crtati tako nešto i da li to što radim nema dodira sa satanskim i demonskim. Shvatila sam da je tata u pravu i onda sam došla k Vama da Vas to pitam. Bila bih Vam zahvalna kada biste me razriješili te dileme da znam u kojem smjeru idem jer jako volim crtati i baviti se time ali ako nije dozvoljeno po Biblijskim načelima onda ću se toga ostaviti.

Napravila sam i par crteža sa Vašim likom ali sam dala svojim prijateljicama na njihov zahtjev jer su im se jako svidjele i sve su ih uramile i drže te slike u svojim spavaćim sobama. Tata mi je čak i predložio da napravim jedan Vaš kip u prirodnoj veličini i da izlijem u broncu mada ja bi radije napravila od ilovače kao simboliku na Boga i kreaciju Adama.

Puno Vas pozdravljam i svako dobro.

Magdalena

Подели на овим сајтовима

Poštovani gospodine Petroviću,

Evo mene opet kod Vas, imala sam puno obaveza pa nisam stigla doći. Imam jedno pitanje za Vas pa se nadam da ćete izaći u susret sa Vašim savjetom.

Naime, radi se o mojoj sklonosti k umjetnosti. Jako volim crtati, to me opušta i duhovno uzdiže. Uglavnom crtam likove iz Biblije a najdraži lik mi je Mojsije kojega baš često radim. Pričala sam sa tatom o tome jer je on umjetnički tip čovjeka ali mi je predložio da se posavjetujem sa Vama da li je dozvoljeno crtati tako nešto i da li to što radim nema dodira sa satanskim i demonskim. Shvatila sam da je tata u pravu i onda sam došla k Vama da Vas to pitam. Bila bih Vam zahvalna kada biste me razriješili te dileme da znam u kojem smjeru idem jer jako volim crtati i baviti se time ali ako nije dozvoljeno po Biblijskim načelima onda ću se toga ostaviti.

Napravila sam i par crteža sa Vašim likom ali sam dala svojim prijateljicama na njihov zahtjev jer su im se jako svidjele i sve su ih uramile i drže te slike u svojim spavaćim sobama. Tata mi je čak i predložio da napravim jedan Vaš kip u prirodnoj veličini i da izlijem u broncu mada ja bi radije napravila od ilovače kao simboliku na Boga i kreaciju Adama.

Puno Vas pozdravljam i svako dobro.

Magdalena

Hahahahahahahahaha. Miroljub postao zivi "svetac".

0102_laugh 0110_hahaha smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...