Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

"Auuu, brate, sta je ovo?!!! Znao sam da je Novak u okultizmu, ali nisam znao da je postao instruktor za prizivanje demona. Da smo u Mojsijevoj drzavi ili u drzavi cara Dusana za ovakve stvari bi letela glava. Eto odgovora zasto je tako "uspesan" u tenisu. Postao je miljenik demona."

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=18340#post_27981

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ma samo nek se pogleda u ogledalo i ima da vidi to o cemu prica non stop, al izgleda da je izbacio sva ogledala iz kuce, izgleda da mu jedino profi egzorcista moze pomoci :drugarstvo:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

aabb - poruka glasi:

Mroljube sta mislite o tome sto su Rusi iskopali ogromnu busotinu i spustili mikrofon unutra pre mnogo godina,jesu li stvarno snimili krike pakla,

Govorio sam o tome. U pitanju su teske budalastine. A moguce je i da su se demoni drali kao majmuni, pa ih ovi snimili.  0212_rolleyes 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

10.07.2011 21:32

Protagoras - poruka glasi:

U Knjizi postanja je rečeno da je Bog prvog dana rekao neka bude svetlost i bila je svetlost, ali je rečeno i da su Sunce, Mesec i zvezde napravljeni tek četvrtog dana.

Odakle je onda dolazila svetlost tokom prva tri dana?

Govorio sam o tome, ali nisi citao prethodne postove.

Nije nam dato tacno objasnjenje odakle je dolazila svetlost, ali to je tehnicko pitanje. Bog je obezbedio izvor svetlosti i dao do znanja da biljke, koje su stvorene 3. dana, ne zavise od sunca, nego od Boga.

4. dana je upaljena baterija na nebu koju zovemo "sunce".

Drugi problem koji sam uočio je to da se dužina dana meri prema vremenu koje je Zemlji potrebno da se okrene za 2Pi (pun krug).

Ako nije bilo Sunca, šta je onda bio orijentir po kojem se znalo koliko je trajao prvi dan?

Nema nikakvog problema jer je postojala svetlost, a postojala je i tama, pre stvaranja sunca.

Dakle, u pocetku je postojao jedan izvor svetlosti, a kasnije drugi izvor (sunce),

ali su postojali i svetlost (koja je nazvana "dan") i tama (koja je nazvana "noc").

Значи, прво настало скоро све на земљи, развио се биљни свет,

и након тога Земља почела да се врти око Сунца  facenew22222222

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...