Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

Samo znam, da se molim dragom Bogu da vas prosvijetli... jer, moj je život bio predivan dok Vi niste ušli u moj život!

planovi mog momka i mene su bili tako drugačiji do pojave Vas. Trpjela sam dosta dugo, ali odlučila sam vam reći sve što mislim...

Ne idem uzalud na fakultet i ne učim i ne mučim se da bi jednog dana bila kućanica!

ili, mi žene možda nemamo pravo na slobodan život i obrazovanje?! hahaha

je li nemoralan posao biti glumica? mislim, ne ne mislim nego ZNAM da nije..

Odgovor :

Koga interesuje, moze da procita ceo vas post gore, a ja sam ovde ostavio samo neke najupecatljivije delove. Mogu samo da primetim da ste POTPUNO demonizovani. Da sam na mestu vašeg prijatelja (bivšeg "dečka") pobegao bih od vas glavom bez obzira. Hvala Bogu da je taj momak sačuvao živu glavu pored vas takve demonizovane. Moliću se za njega da ga Bog sačuva od vas i vama sličnih devojaka (ako se vi takvi kakvi ste sada uopšte možete nazvati devojkom, za mene vi ste čudovište), a moliću se Bogu i za vas, da učini da ozdravite.

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=15740#post_23406

B O L E S T A N    J E !!!!!!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pa sad jel bolestan ili demonizovan pitanje je sad, ili je obaska?!  klapklap klapklap 0205_whistling

a pazi velika je stvar kad on nekome kaze POTPUNO ste demonizovani aaaaaaaaahahahahaa klapklap to moze biti samo ultra kompliment 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Нажалост, опседнут је целим легионом демона!  :)

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Ма он је скроз луд, само што очигледно не вреди понављати и доказивати. Тужан пример како од секташтва човек може да тотално одлепи.

Алал вера свим свештенцима и осталима из СПЦ који су гајили и хранили ово чудовиште и пружали му склониште. Надам се да ће бар после овога мало да проради сасвест многима и да ће следећи пут бити паметнији при одабиру ”научника”.

Ма нема шансе. Реаговаће се тек кад почне да прави своје цркве и служи "литургију".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Алал вера свим свештенцима и осталима из СПЦ који су гајили и хранили ово чудовиште и пружали му склониште.

Конкретно, то су Митрополит Амфилохије, моја маленкост, ђакон Јован Пламенац( уредник некадашњи радио Светигоре), о.Милић Драговић-од клирика СПЦ. Што се мене тиче, савест ми је савршено мирна иако сам јелте `хранио то чудовиште`.

А оним православнима који су неуморни у пропагирању ТЕ по форумима препоручујем да мало крену да мисле својом главом и да не примају некритички све што им се сервира пре него што наставе са пропагандом смућујући неупућене и поучавајући теорију супротну Предању Цркве.

Подели на овим сајтовима

Алал вера свим свештенцима и осталима из СПЦ који су гајили и хранили ово чудовиште и пружали му склониште.

Конкретно, то су Митрополит Амфилохије, моја маленкост, ђакон Јован Пламенац( уредник некадашњи радио Светигоре), о.Милић Драговић-од клирика СПЦ. Што се мене тиче, савест ми је савршено мирна иако сам јелте `хранио то чудовиште`.

А оним православнима који су неуморни у пропагирању ТЕ по форумима препоручујем да мало крену да мисле својом главом и да не примају некритички све што им се сервира пре него што наставе са пропагандом смућујући неупућене и поучавајући теорију супротну Предању Цркве.

Ma dzaba vam sve kad je ta teorija tacna. Dokaza koliko hoces.

A ne znam ko "smucuje neupucene" i "prihvata nekriticki sve sto mu se servira" a pritom pojma nema ni o biologiji ni o genetici ni o evoluciji, no dobro, to nije tema.

A kako ste vi pomogli ovom poremeceniku da mu mesto bude u amfiteatrima i salama a ne u ludnici?

Подели на овим сајтовима

А слобода мишљења? Иначе, то је била омиљена Стаљинова тактика.

Црвено, црвено, црвено...  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

sick motherf***r  blessyou

Као што сам раније предложио, поједине његове изјаве слободно могу ићи у пдф РАЗБИБРИГА  smej.gif

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Uz duzno postovanje, ako je neko smucivao neupucene onda ste to bili vi sa Miroljubovim retardiranim teorijama.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Оче,овдје једино ваше понављање да је теорија ТЕ супротна Предњем Цркве боде очи и уши,и изгледа као нека мантра,којом покушавате да хипнотишете оне који мисле да је то једна потпуно бесмислена констатација.

Сама ријеч Предање означава оно што нам у наслеђе предаје Црква а све је то примила од Самога Христа.То наслеђе опет не представља нешто чиме би могли да оправдавамо или ниподоштвамо остале теорије које се баве објашњавањем механизама у природи.Из чега слиједи да је позивање на Предање и супротност одређених теорија у односу на њега поптуна бесмислица и нема никакву тежину.

Јер то Предање је до сада неколико пута зенемаримо на тој основи на којој се ви позивате.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче,овдје једино ваше понављање да је теорија ТЕ супротна Предњем Цркве боде очи и уши,и изгледа као нека мантра,којом покушавате да хипнотишете оне који мисле да је то једна потпуно бесмислена констатација.

Сама ријеч Предање означава оно што нам у наслеђе предаје Црква а све је то примила од Самога Христа.То наслеђе опет не представља нешто чиме би могли да оправдавамо или ниподоштвамо остале теорије које се баве објашњавањем механизама у природи.Из чега слиједи да је позивање на Предање и супротност одређених теорија у односу на њега поптуна бесмислица и нема никакву тежину.

Јер то Предање је до сада неколико пута зенемаримо на тој основи на којој се ви позивате.

Ма ја немам лично ништа ни против једне научне теорије, хипотезе или сл., посао научника је да се тиме баве. Мене занимају једино и искључиво теолошке импликације неке теорије, ако их има и ако се оне преносе људима као аподиктичка истина. По мом мишљењу ова се теорија налази у обе претходне ставке и то је једини разлог због ког ми је интересантна. Наиме, иста се бави управо настанком живота( Господ каже да је Он живот као што знамо) и човека и у том смислу заслужује озбиљан богословски осврт. Такође, хришћанска одговорност позива сваког од нас да не будемо само `против` нечего него и да понудимо оно `за`, а у контексту аутентичног православног Предања. Са обзиром да је тематика изузетно комплексна и привлачна, ја сам јој се добрим делом посветио, а иста је далеко, далеко шира од кокетирања једним човеком ма ко то био. Такође, пројекту који планирам прилазим крајње озбиљно и студиозно, уосталом и ЖРУ и Видовдан су докази том прилазу моје маленкости.

Просто желим да људи размисле о свему, а тематика је богословски и мисионарски врло захвална и уз то је велики изазов.

Подели на овим сајтовима

Ја би вас подржао када би пројекат био чисто научне природе. Мислим да је мешање науке и теологије крајње штетно и да неће на добро изаћи.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја би вас подржао када би пројекат био чисто научне природе. Мислим да је мешање науке и теологије крајње штетно и да неће на добро изаћи.

Знаш како, можда је најбоље да видиш како ће то да изгледа, па онда поразмисли. Чини ми се да је тако најбоље.

Ако будеш решио да се укључиш, бићеш свакако добродошао.

Подели на овим сајтовима

mozda bi bilo dobro videti kako je to do sada izgledalo pa se onda ozbiljno i iskreno pred samim sobom porazmisliti o necemu sto je ogroman deo pravoslavne poulacije na jedan video i shvatio.

a upravo se o tome radilo i radi: teoloske pa i sotiroloske implikacije dovodjenja ¨strucnjaka iz svojih oblasti¨ koji se guraju po bilo koju cenu....

nesiguran

... a sve zbog interesovanja za teoriju.

Ма ја немам лично ништа ни против једне научне теорије, хипотезе или сл., посао научника је да се тиме баве. Мене занимају једино и искључиво теолошке импликације неке теорије, ако их има и ако се оне преносе људима као аподиктичка истина. По мом мишљењу ова се теорија налази у обе претходне ставке и то је једини разлог због ког ми је интересантна.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...