Iulianus Написано Новембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2017 1 hour ago, Vedran рече Шта је ДБ? Државна безбедност? Не хватам везу? DB nije monolitna družina, nije nikada ni bila, a pogotovo nije to od smene Rankovića na Brionima `66. "Igrale se delije nasred zemlje Srbije" i zaigrale. Duh kojega su pustili iz boce toliko je ružan da sva ona zla iz Pandorine kutije izgledaju naspram njega (tog duha) kao umiljati, maleni, kućni ljubimci. (Ovo je prilično nespretno rečeno/napisano) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Децембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2017 Sumasišavši poremećenik upravo se uspeo na nedostižne razine (čak i za njega samog) loodillah & cretenillah. "Svi dosmanlijski lideri su trebali da budu likvidirani!" (U Dušanovom /čitaj: Mudroserovom/ takozvanom carstvu likvidacije bi postale svakodnevne i učestale, dok god se "neprijatelji Boga" ne istrebe. U svakom totalitarnom društvu "neprijatelja" nikada nije nedostajalo). Pošto je Smradoljub /budući kalif "hrišćanskog" ISIS-a/ simpatizer A/leksandra/ V/elikog/ -a, rečenica iz naslova ovoga video uradka je više nego indikativna und višeznačna. (Fusnota: razgovor ugodni dvojice "doktora") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2017 Мислим да се чак и у Србији за овакве изјаве иде у апс. Iulianus and Trifke је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 25 минута, GeniusAtWork рече Мислим да се чак и у Србији за овакве изјаве иде у апс. Ide se, naravno, ali samo ako pretiš Faraonu. Ali pošto je ova gnjida skoro pa "relidžus čanselor" Našega Svetlog Sunca, ništa mu neće biti. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 On 11/17/2017 at 7:05, Ведран* рече Шта о нама говори чињеница да овакви људи у Србији имају публицитет? Da u stanju moralne dekadencije i duhovnog sunovrata narod se hvata i za slamku makar i prividnog spasa.... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 часа, Кратос рече Da u stanju moralne dekadencije i duhovnog sunovrata narod se hvata i za slamku makar i prividnog spasa.... Двосмерна је то улица. Овакве сламке се и појављују зато што смо у духовном суноврату. Јер је духовни суноврат и само то хватање за овакве сламке. Ми се морамо вратити јеванђељу, али озбиљно, и хитно. Неће нас спасти фолклор православље којем сведочимо на све стране, ово је самокритика нас у Цркви. Јер фолклор православље и његова популаризација и рађа овакве сподобе. Милан Ракић and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Usudio sam se da pocnem da citam knjizicu doticnog Pravoslavlje za pocetnike i odmah posle prvih 5 recenica osetio kao da me je sarka ujela. Zapazite ovu misao: Православље је концепт за стварање добрих људи. Једини разлог због којег је Бог створио овај свет јесу добри љу- ди. Планета Земља је предвиђена да буде дом добрих људи, који ће се ра- ђати и множити, и учествовати заједно са Богом у стварању онога што је нај- вредније у свемиру, а то су добри људи. Posle ovoga cu stvarno morati da se odsetam do jezera. Iulianus and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 3 минута, Trifke рече Usudio sam se da pocnem da citam knjizicu doticnog Pravoslavlje za pocetnike i odmah posle prvih 5 recenica osetio kao da me je sarka ujela. Zapazite ovu misao: Православље је концепт за стварање добрих људи. Једини разлог због којег је Бог створио овај свет јесу добри љу- ди. Планета Земља је предвиђена да буде дом добрих људи, који ће се ра- ђати и множити, и учествовати заједно са Богом у стварању онога што је нај- вредније у свемиру, а то су добри људи. Posle ovoga cu stvarno morati da se odsetam do jezera. Чију књигу о Православљу? Мирољубову? Зар и то постоји? Па који те враг спопао да то читаш? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Ведран* рече Чију књигу о Православљу? Мирољубову? Зар и то постоји? Па који те враг спопао да то читаш? Otiso na njegov sajt i tamo video tu knjigu i ajde reko da vidim sta covek pise. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 6 минута, Ведран* рече Чију књигу о Православљу? Мирољубову? Зар и то постоји? Па који те враг спопао да то читаш? Ma postoji...samo što veze nema sa pravoslavnim hrišćanstvom...ja nisam ni znao za nju dok Julijan nije okačio link. Ono je sinkretistički bućkuriš judaizma, adventizma, i ko zna čega još...mutirana judeoadventofolklorna verzija hrišćanstva...nama koji smo liturgijski utvrđeni (koliko toliko) i upoznati sa svojom verom ne može da škodi, ali se veoma bojim za neofite...Crkvabi pod hitno morala da pojača evangelizaciju i unutrašnju misiju u Serbiji i diljem rasejanja... Ведран*, Iulianus and Bokisd је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 6 минута, Trifke рече Otiso na njegov sajt i tamo video tu knjigu i ajde reko da vidim sta covek pise. Е јадна нам мајка кад он и то пише! Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Ivan Marković рече Crkvabi pod hitno morala da pojača evangelizaciju i unutrašnju misiju u Serbiji i diljem rasejanja... Читаш ми мисли (или писма ) јер малопре на једном другом месту написах о томе. Trifke and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Moraju u misiju da se uključe i laici, i da se debelo zagine na poslu ili će nam primat u virtuelnoj sferi (i ne samo tamo) preuzeti razni šarlatani, kvazihrišćani poput Azarića, Miroljuba i sličnih... Iulianus, Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече Читаш ми мисли (или писма ) јер малопре на једном другом месту написах о томе. Gde? Nisam ispratio. Sad se uključih, pre pet deset min, i odmahvideh ovu temu, i Trifketa kako je našo novu zanimaciju Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Vedrane, kako god, ako te ne mrzi, i imaš nerava, pročitaj to štivo. Mislim da je naslov "Pravoslavlje za početnike". Ja sam pročitao negde oko polovine, pa sam se smorio...ima svega sem pravoslavlja... Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука