Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 1 hour ago, Ведран* рече Чију књигу о Православљу? Мирољубову? Зар и то постоји? Па који те враг спопао да то читаш? Nesto mi pade na pamet, (kao da ja imam pamet, jel da? ) kada ce da izadju tvoja sabrana dela pa da mogu stvarno nesto mudro da procitam? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 53 минута, Ведран* рече Читаш ми мисли (или писма ) јер малопре на једном другом месту написах о томе. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 3 минута, Trifke рече Nesto mi pade na pamet, (kao da ja imam pamet, jel da? ) kada ce da izadju tvoja sabrana dela pa da mogu stvarno nesto mudro da procitam? Е сад ти је магла и у главу ушла. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 3 минута, Ведран* рече Е сад ти је магла и у главу ушла. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 43 минута, Ведран* рече Тешко да ћу ја то моћи. Искрено. Ја сам прочитао само прву реченицу од онога што је Трифке послао (само прву!) и већ сам почео у глави да је оцењујем, да преправљам и да се питам шта ли овај пише. А она још и нема везе са било чим субстантивним. Имао сам проблем да бесмислене ствари читам и кад су ме за то плаћали. А Трифке ће помислити да кад ми ни паре нису помогле ништа неће. Пиши пропало. П.С. А чоче! Ја се сад тек сетих зашто он мени "из чиста мира" рече на оној скорашњој теми да мисли да имам јеврејске крви! Због оног ранијег нашег разговора око богатства од пре пар месеци?) Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 @Ivan Marković A tebe izgleda svrbi gde ne treba, pa ti posle djavo kriv. Nemoj posle da kukas kad ti blagodatna magla prekrije vidik. Ivan Marković and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Само ви пишите, ја сад слушам Аву - мани, мани, мани Trifke and Iulianus је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 14 минута, Trifke рече Pregazilo te vreme, Trifke...evo novog metala za nove generacije.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Ведран* рече Само ви пишите, ја сад слушам Аву - мани, мани, мани Кojeg? Rafaila? Arsenija? Joila? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Ivan Marković рече Pregazilo te vreme, Trifke...evo novog metala za nove generacije.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 7 минута, Trifke рече Кojeg? Rafaila? Arsenija? Joila? Heh, he, nisi ga razmeo..čitaj ono "v" kao "b"... Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Trifke рече Кojeg? Rafaila? Arsenija? Joila? Овог што си ми послао. Пева Ава "Money, Money, Money" Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Ведран* рече Овог што си ми послао. Пева Ава "Money, Money, Money" Ako nisi , strogo ti preporucujem da pogledas film cudo nevidjeno. Razumni ce razumeti. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 4 минута, Ivan Marković рече Heh, he, nisi ga razmeo..čitaj ono "v" kao "b"... Оће то да се деси. Од магле. Ivan Marković and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 4 минута, Ivan Marković рече Heh, he, nisi ga razmeo..čitaj ono "v" kao "b"... @Ведран* Cudo jedno kako se vas dvojica nadopunjujete i razumete. Ono "ima neka tajna veza" je bas bio krupan pogodak. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука