Аурор Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 18 минута, Desiderius Erasmus рече Da, po tome se razlikuju, ali u Miroljubovoj Srbiji bi bilo represije možda i gore nego u Hitlerovoj Nemačkoj. On to otvoreno priča: mač, kamenovanje i spaljivanje u šinteraju. Ne verujem da to neko uzima ozbiljno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Ne verujem da to neko uzima ozbiljno Све док не узме озбиљно... Све сличне историјске трагедије почеле су са неколико будала. АлександраВ, Iulianus, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 59 минута, Аурор рече Jedan bi hteo teokratsku državu, drugi se gnušao religije i metafizike, smatrao hrišćanstvo duboko bolesnim itd. P.S. Ovakva preterivanja su jedan od glavnih razloga što je npr. Tramp izabran i mogu da budu kontra-produktivna... Баш ти се свиђа Мирољуб, а? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 9 минута, Juanito рече Баш ти се свиђа Мирољуб, а? Ne, naprotiv. Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 1 hour ago, Аурор рече Jedan bi hteo teokratsku državu, drugi se gnušao religije i metafizike, smatrao hrišćanstvo duboko bolesnim itd. P.S. Ovakva preterivanja su jedan od glavnih razloga što je npr. Tramp izabran i mogu da budu kontra-produktivna... Наравно да нису исти, само што и МП може да буде веома опасан јер додатно слуђује ионако тотално смућени и слуђени народ својим малоумним идејама. Видиш да су му сва 'предавања' дупке пуна и какве салве аплауза добија. За разлику од наших политичара који су сви редом испушене муштикле, овај има харизму и добар је говорник. А посебно је опасно ако неко реши да га (зло)употреби у неке политичке сврхе, пошто код нас све почиње и завршава се политиком. Trifke, АлександраВ, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
εργασία Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 1 минут, GeniusAtWork рече А посебно је опасно ако неко реши да га (зло)употреби у неке политичке сврхе, пошто код нас све почиње и завршава се политиком. Ја мислим да га СНС већ индиректно злоупотребљава. Некако у последње време добија ветар у леђа честим појавама на телевизијама и олако добијеним салама за трибине. GeniusAtWork, Grizzly Adams, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 40 минута, Kaludjerovic Sreten рече Popularni Miroljub na Happy Tv. Jutros bjese na jutarnji program Poslato sa SM-J110H koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Opet? АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 15 минута, Grizzly Adams рече Све док не узме озбиљно... Све сличне историјске трагедије почеле су са неколико будала. Brate, ovo je benigna budala, ne gledamo novog Staljina, siguran sam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Управо сада, Аурор рече Brate, ovo je benigna budala, ne gledamo novog Staljina, siguran sam... Вараш се. Теби све то изгледа неозбиљно јер си паметан и разуман човек. Али он долази из окружења где се вера веома озбиљно схвата, посебно старозаветни закон. За њега борба између добра и зла није у људском срцу, него дословно око "закона". Е сад, ти од којих је потекао јесу бенигни јер не желе да користе мач да одвоје "жито од кукуља", али он је направио ту малу модификацију... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 11 минута, GeniusAtWork рече А посебно је опасно ако неко реши да га (зло)употреби у неке политичке сврхе, пошто код нас све почиње и завршава се политиком. Kako neko može od ovih postojećih bandi da iskoristi ono njegovo? Niko od njih ne da nema neku ideologiju blisku njegovoj, nego nema nikakvu, svi samo vrte standardne fraze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 1 сат, Аурор рече Jedan bi hteo teokratsku državu, Ovde si, naravno, potpuno u pravu. Nemam nikakvu dilemu šta on u stvari priželjkuje, ... пре 1 сат, Аурор рече drugi se gnušao religije i metafizike, smatrao hrišćanstvo duboko bolesnim ... ali ovde si, nažalost, potpuno omanuo. I zaista mi nije jasno kako vam i pored toga što je prošao skoro ceo vek mnoge stvari izmiču iz vidokruga. O nacistima i njihovoj odista dubokoj upetljanosti u religiju i metafiziku napisani su bezbrojni članci i KNJIGE. Problem zašto to neki ne žele da vide po meni je sasvim notorne prirode, i, .. da ne idem sad tako daleko jer očito nema smisla jedno te isto ponavljati. Dakle... (...)Čak i kada nije jedina, religija je gotovo uvek onaj zapaljivi sastojak u smesi. I molim vas, ne potežite Hitlera kao kontra-primer. Hitlerova vagnerovska trućanja predstavljaju religiju za sebe, a njegov antisemitizam mnogo je dugovao rimokatoličanstvu kojeg se nikad nije odrekao(...) /Citat poslednje tri rečenice, prvog pasusa, iz Dokinsovog Đavoljeg kapelana, str. 177/ Dalje, pod asteriskom daje sledeći citat koji se može pronaći na netu - "Moje osećanje kao hrišćanina usmerava me ka Gospodu i spasitelju kao borcu. Usmerava me na čoveka koji je u osami, okružen nekolicinom sledbenika, prepoznao šta su stvarno ti Jevreji i okupio muškarce da se bore protiv njih, i koji je, tako mi Boga, bio najveći ne kao mučenik već kao borac. U bezgraničnoj ljubavi, kao hrišćanin i kao čovek, čitao sam pasus o tome kako se Gospod najzad uzdigao u svojoj moći i zgrabio bič da potera iz Hrama zmijsko leglo. Kako strašna beše Njegova borba za svet protiv jevrejskog otrova. Danas, posle dve hiljade godina, uz najdublje osećanje ja uviđam - zbog toga je on morao da proliva svoju krv na krstu. Kao hrišćanin, ne smem dopustiti sebi da budem prevaren, ali dužnost mi je da se borim za istinu i pravdu. Ko čoveku, dužnost mi je da se postaram da ljudsko društvo ne doživi onako strahotno urušavanje kao civilizacija drevnog sveta od pre dve hiljade godina - civilizacija koju su do propasti doveli ovi Jevreji." Iz Hitlerovog govora održanog 12. aprila 1922. u Minhenu. (Norman H. Bejnz, ed. Govori Adolfa Hitlera, april 1922 - avgust 1939. /dva toma, Oxford, OUP, 1942/ prvi tom, str. 19-20. www.secularhumanism.org/library/fi/murphi_19_2.html i www.nobeliefs.com/speeches.htm) --------------------------------------------------------------------- (Pre nekoliko godina na forumu Srpskih nacionalista agitovao je nekakav lik u korist "arijevskog Isusa", čudovišne ideje. "Rukopis" tog forumskog člana SN prepoznao sam i na opskurnom Stormfrontu. Budalaštine se u Srbiji, nažalost, brže zapate nego neke normalne stvari (ove druge, ako ikako!) Hitleru možete da odričete mnoge stvari, ali to da nije bio religiozan odnosno hrišćanin, posve je nerazumno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 5 минута, Аурор рече Kako neko može od ovih postojećih bandi da iskoristi ono njegovo? Niko od njih ne da nema neku ideologiju blisku njegovoj, nego nema nikakvu, svi samo vrte standardne fraze. Двери? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
εργασία Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Мирољуб Петровић није уопште безазлен лик. Имам пријатеље који под његовим утицајем нису хтели да вакцинишу децу. У Румунији тренутно бесни епидемија малих богиња, а у Србији има општина у којима је једва 55 % малишана вакцинисано против ове болести. Што је најгоре, највећи број инфицираних се налази у Темишвару и Араду, а тамо има много наших људи који путују. Не смем ни да помислим шта ће се десити ако се зараза прошири на ову нашу малу Србијицу. Ствари нису наивне. Фамозни Петровић не држи говоре у свом приватном купатилу него у јавном простору, а свако ко уђе у јавну сферу подложан је критици. Међутим, то у његовом случају изостаје. Он има изричито јасно упућене поруке у погледу насиља над неким групама, често шири нетачне информације које су подлога за хистерије или немире код слабијих људи у погледу критичког суда или са посебним психолошким тегобама. Сматрам да његови наступи и те како имају последице по живот не малог броја људи и да би требало да се обрати пажња на њега, па чак и да дође под удар закона. Desiderius Erasmus, Kaludjerovic Sreten, Iulianus and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 11 минута, Grizzly Adams рече Вараш се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 пре 6 минута, Grizzly Adams рече Двери? I don't think so, ne deluje mi slično... Što je malo neobično Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука