Александар Милојков Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Није тема директно о филму већ о чланку Емила Влајке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Tekst je jako... zanimljiv Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Није тема директно о филму већ о чланку Емила Влајке. a on pise o filmu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Несмета вам што у филму носе икону Светог Георгија , или што се сликује портрет Николе Којо као некаквог квази српског јунака у традиционалној српској униформи поред неке српске цркве грађене у традиционалном стилу ? Не знам , ма колико да је комендија и да нема политичку позадину и да нису добили кинту за тај филм од западних геј лобиста како каже Емил ( а ја му верујем јер су Јевреји много боље обавештени од Срба) , дакле и да није свих ових побројаних шитова мени лично смета та злоупотреба православне иконографије у том филму. Могуће је да сам ја сад фарисеј за вас, али једоставно то ми је једнако увредљиво као и кад неко у мом присуству константно псује Бога и Богородицу и свете... Само молим вас немојте ово сводити на ствар укуса, то нема везе са укусом, иако не волем комендије нешто претерано , овде је реч о безукусу. Пг, -Владимир-, Andre Williams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 gledao si film ? i jos jedno pitanje sto si otvorio novu temu kad znas da tema o filmu vec postoji ? https://www.pouke.org..._84#entry532437 Забораван сам , матор, излапео, а и мислим да је ово посебна прича, приде могу увек да се извлачим да сам на више форума админ и мод. Гледао сам филм до пола даље нисам могао те сам га избрисао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 Несмета вам што у филму носе икону Светог Георгија , или што се сликује портрет Николе Којо као некаквог квази српског јунака у традиционалној српској униформи поред неке српске цркве грађене у традиционалном стилу ? Не знам , ма колико да је комендија и да нема политичку позадину и да нису добили кинту за тај филм од западних геј лобиста како каже Емил ( а ја му верујем јер су Јевреји много боље обавештени од Срба) , дакле и да није свих ових побројаних шитова мени лично смета та злоупотреба православне иконографије у том филму. Могуће је да сам ја сад фарисеј за вас, али једоставно то ми је једнако увредљиво као и кад неко у мом присуству константно псује Бога и Богородицу и свете... Само молим вас немојте ово сводити на ствар укуса, то нема везе са укусом, иако не волем комендије нешто претерано , овде је реч о безукусу. i dalje nisi pogledao film ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2011 danas je sve u službi politike, i asfaltiranje ulica pred izbore, dodela stipendija učenicima, gradnja sigurnih kuća... ne možemo očekivati da će i filmovi biti omašeni... Тачно , данас је све у служби политике, али ја свакако нећу подржавати антисрпске и антиправославне пројекте неких грамзивих режисера . При том филм и није нешто квалитетан ако већ говоримо и о парама које су у њега уложене. Много боље је урађена она мини серија "Црни Груја" која је такође једно исмевање са својом традицијом и прошлошћу , али није толико даун. Такође ми је лоше од злоупотреба другосрбијанаца геј популације у доказивању да је Црква зла, да су Срби зли, да смо у протеклим ратовима сви били злочинци који смо били патриоте. На крају први нисам хомофобичан, и мислим да овај филм чак и гејеве приказује као кретене. Заиста не знам шта је добро у њему. Радије ћу гледати Инглиш Риборн (Мистер Бина) који има много више гегова, много више укусног сарказма и много више комендије, иако чак ни то није комендија по мом укусу. Ипак Монти пајтон шоу је непревазиђен по сарказму , интелигенцији и замислите већина тих глумаца су били педери. Дакле Монти Пајтон шоу форевер ! А ови наши сељаци у шуму ! Јефимија Крунић and Walter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 bitno je da imas svoj stav i da si doneo sud o filmu bas lepo није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Несмета вам што у филму носе икону Светог Георгија , или што се сликује портрет Николе Којо као некаквог квази српског јунака у традиционалној српској униформи поред неке српске цркве грађене у традиционалном стилу ? Не знам , ма колико да је комендија и да нема политичку позадину и да нису добили кинту за тај филм од западних геј лобиста како каже Емил ( а ја му верујем јер су Јевреји много боље обавештени од Срба) , дакле и да није свих ових побројаних шитова мени лично смета та злоупотреба православне иконографије у том филму. Могуће је да сам ја сад фарисеј за вас, али једоставно то ми је једнако увредљиво као и кад неко у мом присуству константно псује Бога и Богородицу и свете... Само молим вас немојте ово сводити на ствар укуса, то нема везе са укусом, иако не волем комендије нешто претерано , овде је реч о безукусу. Да, баш тако. Ако наставиш са гледањем таквих бљувотина као да пристајеш на све то, као да се усаглашаваш са њима. Мени су биле непојмљиве и импресије Хришћана када је у питању "Монтевидео..." који, мимо свега лошег, садржи и хулу на Светог Пантелејмона (и ко зна на кога све још, нисам даље гледала). И шта? Треба да наставим да гледам грицкајући кокице? Па то је у рангу са тим да се потврдно смешкам некоме ко хули на Бога, Богородицу или било кога другог док га одушевљено тапшем по рамену... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 bitno je da imas svoj stav i da si doneo sud o filmu bas lepo Надам се да ме не зезеаш иначе ћу опет прећи на десетерац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Mi Srbi ovo , mi Srbi ono... Емил Влајки писац овог текста није Србин, он је полу Јевреј полу Хрват и нема ништа од његовог српског неонацизма, он је човек чија је породица утамањена у средњој европи од нациста у Аушвицу и другим логорима за Јевреје . Тако да ... пробај поново у неком другом контексту...и пре свега прво погледај филм. Кад сам видео наслов теме пожурио сам да ти честитам на наслову, мислећи да си ти творац назива исте, али не мари што није тако, опет је кул.. Не постоји боља дефиниција за ово што је урадио Драгојевић... право у ''сриједу''.. А ови ловци на тоталитаризам, кршење људских права(исправљачи криве Дрине) и нацизам, наравно српске провенијенције, који, сто пута сам подвукао заправо само пројектују своје поменуте ставове, наравно у обрнитом правцу, ..унапред оцењујући неког и неке као националисте (срББске) иако човек нема везе са тим..(идеалан пример предрасуде..и то смо стотину пута поменули..) али што је још транспарентније дословце кажу да.. : .... Gledala sam samo trejler, a sutra idem u bioskop da gledam film, jer mi se mnogo dopada. Па мис'им ..мојне шеви молим те.. Иначе и мени се свиђа филм.. али је ипак потпуна идеолошка проституција.. а ако сад баш и није неком јасно, како је то могуће да га видим као добар филм а практично прави ..по српски речено ауторски ''курварлук''.. нек се само сети Стингове ''Роксен''.. или ..ма да не идем даље.. доста је и оволико за оног ко разуме, јер ..уме... П.С. Извињавам с ена болдовима и увећаним словима..али просто било је јаче од мене... праштај... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Надам се да ме не зезеаш иначе ћу опет прећи на десетерац. nadam se da ces preci na desetarac није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 nadam se da ces preci na desetarac Значи зезаш ме ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Значи зезаш ме ? nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje prvo je bilo da li si gledao film ? a drugo zasto si otvorio novu temu kad tema o filmu vec postoji ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miljan Koraçeviç Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Film kao film... U ovom veku i u ovom svetu nishta ne nastaje sluchajno i zarad umetnosti, vec zarad novca. Vec vidjeno u "Srpskom filmu", stvoren po narudzbini, honorari glumaca najveca tajna(govori se o mnogo nula)... I nema tu shta da se kaze josh sem da ponovim rechenicu Svetog Serafima Sarovskog:"Televizijski aparat je kanalizacioni otvor pakla"... Moze se reci da ovakav film u potpunosti dokazuje njegove rechi... P.S. Mozda ce nam biti na korist ovaj link http://www.svetigora.com/node/6075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука