Mironosica Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 Bre prija Petrijke ...al si mu ga rekla ... ako si mu ga rekla... ma i ti Waltere idi brani Sarajevo ! bio si pre neko vece na TV alal ti vera odbrani ga ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 Skužajte, ali hajde da postavimo ovako stvari; Da li je bolje snimiti bilo kakav film (ili napisati knjigu) o pederima, o Kosovskom boju, o kriminalu 90'tih, o Prvom Svetskom Ratu.... ili ne snimati? Сићо брате, незнам коме је упућено ово питање пошто нико жив - од овде критичара, није заговарао да неко не снима..поготову не Драгојевић...Лично волим да гледам како човек употребљава свој таленат.. заиста су му филмови гледљиви.. али су му у суштини као дело, као целина, прави правцати..ко што и сама тема каже.. Морам да се оградим кад су у питању ''РАНЕ'' јер ране су изузетак а човек је то и потврдио уласком у СПС... сад ко разуме схватиће... Da je Najveći pisac, Dostojevski, ćutao i razmišljao samo u sebi, mi bi danas verovatno bili siromašni toliko da ne bi toga bili ni svesni, već bi se zadovoljavali sa Mir-Jam i Sidnijem šeldonom. Ali nije Dostojevski ćutao (a bio je osporavan svakako). Види брате..па управо величина-Шотра снима по Мир-јам (мрско ми је и даизговорим овај псеудоним..) а сам ко да се излегао из СидниШелдоновске копролалаије... и сад финале... I naravno da se osvrnem na poređenje šotre i Dragojevića... Mislim da je smislenije porediti i tražiti sličnosti imeđu pape Benedikta i Reis ul uleme Jusufspahića, nego između šotre i Dragojevića. šotra je dao u svojim mlađim godinama neke veoma bitne filmove, čija se umetnička i romantičarska И сад ти мени кажи ..којом логиком си написао ово изнад о ''несмислености поређења Шотре и Драгојевића'' (као уметничких кукоља - додајем ја.. ) а сам поредиш Драгојевића са Достојевским.. па мислим да је таква поставка ствари врх ''навођења воде на своју воденицу''.. Шотра и Драгојевић ако мало боље размУслиш, видећеш да су их Којо, Бјелогрлић и екипа ''спојили'' у Ивковој Слави.. тако да то ти је иста прича само за различите укусе... Oglo је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 ma i ti Waltere idi brani Sarajevo ! bio si pre neko vece na TV alal ti vera odbrani ga ! .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2011 ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2011 ma i ti Waltere idi brani Sarajevo ! bio si pre neko vece na TV alal ti vera odbrani ga ! Фала прија Танче , фала.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука