Nicholas Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 U moru noviteta, ni “Jutjub” (YouTube) servis ne želi da kaska za konkurencijom. Ipak, kao što je to bio slučaj i sa drugima sajtovima, samo određeni korisnici mogu da pristupe novom dizajnu. Blic.rs vam pomaže da budete jedan od njih. 1. Razumljivo je da prvo morate biti ulogovani na sajt “Jutjub”, a ako nemate nalog, lako se otvara nakon što kliknete na “Create account”. 2. Ovo je sadašnji izgled početne stranice “Jutjub” profila, a korisnici “Fajerfoksa” (Firefox) ili “Hroma” (Chrome) mogu to da promene vrlo jednostavno. (Za sada radi samo na ova dva internet pregledača) Ukoliko koristite “Fajerfoks” na tastaturi pritisnite Ctrl + Shift + K Ukoliko koristite “Hrom” na tastaturi pritisnite Ctrl + Shift + J 3. Otvoriće vam se komandna linija u koju unesete ovaj kod: document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU" i "Enter". 4. Nakon toga zatvorite komandnu liniju, pritisnite F5 ili kliknite “rifreš” (Refresh) i uživajte u novom izgledu “Jutjuba”. Blic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Jesi probao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Sorry, service is currently not available. Please try again later. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Ја сам пробао и поставио, супер је Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 kada pritisnem ovo Ctrl + Shift + K ništa se ne dešava "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Ja Ctrl+Shift+J i ništa. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Немам појма код мене из прве... али мора да изађете и поново да уђете , тј. да дођете на насловну Јутјуба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 ni ja nisam uspela није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 кул Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 ni ja nisam uspela Важно је покушати... gringrin Гост је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Možda treba jače stiskati dugmad "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Важно је покушати... gringrin u pravu ste Oce uspela sam није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 meni radi- shift i ctrl sam pritisnuo na levoj strani tastature-možda i to ima neke veze Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Ne mogu nikako da dobijem tu liniju za kod e sad u čemu je problem,ne znajem "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Ja Ctrl+Shift+J i ništa. Dido ,meni se to otvorilo u donjem delu ekrana ,a ne u gornjem kao na slici није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука