Дејан Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ima ljudi ko mala djeca ono voli samo sladoled od vanilije o jagodi neće ni da priča a kamoli o sladoledu od čokolade.Tj daj ljudi o tim očima ja napisah da se ne slažem sa time jer se ne radi o strogom propisu dok vi i dalje o toj temi a toliko tema o kojima se može pričati. Hoće li ko sladoled od lješnjaka?Ili će se opet o sladoledu od vanilije? jaaaaaa pppooossstiiiiiimm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 Savjetujem vam da pogledate onaj Crni gruja i kamen mudrosti.Ima tamo scena prerušenog turskog špijuna ubačenog u Srbistan odjeven u svečenika kada kaže: JJJAAAA postiiim I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 Nego hajde da vidimo kako se to vi odnosite prema ženama! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 Aaa Bosanac neće da može.Imaš ti ovde ihahaaaj tih tema,potraži ako te išta interesuje.Uostalom,ti nama nisi odgovorio ni na jedno pitanje,zato nemoj da provociraš bez razloga.I uvek imaj na umu na kakvom si forumu. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 Daj pitanje direktno postavi pa da vidimo? a što se bojiš tematike žena u krščanstvu. Ja smatram ženu kod vas diskriminisanom. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 A ako sam na vašem forumu nemožeš mi uskratiti da pitam i iznosim svoje stavove o pitanjima po kojima se diskusija vrši. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 На који начин је код нас жена дискриминисана? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 The awkward moment kada musliman prica o diskriminaciji zene greengrin greengrin greengrin sqny and Аурор је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 Bosanac,ja se ponavljam na ovoj temi,mislim da ako misliš da nas praviš na budale,neće ti uspeti.Dakle,opet ti kažem,prelistaj temu i videćeš da se ponavljam i da sam u pravui kad kažem da nam ni na jedno pitanje nisi odgovorio.A ovamo hoćeš da diskutuješ. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 oprosti daj postavi pitanje ponovi ga ja nemam vremena da listam sve što neko napiše.Ili da odgovaram na pitanja na koja sam već odgovorio. Ali isto i vi bježite od postavljanja pitanja. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2011 Eto ti sad.A mi imamo vremena da postavljamo pitanja ponovo? Neverovatan si zaista.Ne,ne vežbamo,samo ne možemo diskutovati ako ti mi postavljamo pitanja,ti ne odgovoriš,a tražiš od nas da iznesemo svoja mišljenja,mada ih ovde ima dovoljno. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Moja ćerka otišla na master u Italiju (arhitektura). Ima kolege iz švedske, Francuske, Kine, Japana, Rusije, Indije, Irana, Pakistana,...ma sa svih strana. E sa ovima iz Irana je nekako najbolja. Kaže imaju ista shvatanja. Devojke iz Irana se oblače sasvim kao i naše (ne mislim na model oblačenja sa Pinka), a ima ih više tamo nego momaka iz Irana. Putuju same i niko ih nije zaskočio niti napao, a nisu ni promiskuitetne. Generalno kažu da im se ne sviđa to što su muslimani protiv svoje volje. Zakon je takav da kaže, ako su ti roditelji muslimani i ti si, a ako se "odmetneš" svaki musliman nože da te ubije. To ne smatraju ispravnim. Za razliku od ovih iranaca, pakistanci uopšte ne komuniciraju sa koleginicama. Potpuno ignorišu svako pitanje upućeno od strane ženske osobe. Još ovi iranci kažu da je Muhamed rekao da se mogu imati 4 žene upravo zbog arapa koji su ih imali po 40, a da u Iranu to uopšte nije tradicija niti se tako nešto irankama sviđa. Biće ipak da nešto sa tim muškarcima nije u redu koji traže da se žene oblače u šator. Ma to je za beduine normalno i zamotani su i muškarci i žene, ali zbog peska, a ne zbog nečeg drugog, ali ostali su potpuno izgubili kompas. To je meni kao one policijske "maskirne" uniforme iz 90-tih godina. U šta su se to maskirali Лидија Миленковић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Bilo bi dobro kad bi njima (donosiocima takvog zakona) zatvorili oči, onako gusarski, pa bi bili onda u pravom izdanju! Brodovi im ne trebaju kad upropastiše ceo svet i bez toga! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Хоћу да кажем да и код нас постоји "казна за лепе очи",само што није законски регулисана,јер ако погледаш неког брата православца на неки њему саблажњавајући начин лако се можеш наћи на листи саблазни. мислиш, нико ти неће сипати киселину на лице зато што ниси ставила мараму или обукла сукњу? па хајде да релативизујемо, да направимо истим квази-морал и оно што се сматра НЕОПХОДНИМ и ЗАКОНИТИМ да се ради ... мислим, ствааааааааааааарно ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 24, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2011 Разумем да хиџаб постоји као покушај заштите од саблазни,али не могу да разумем да постоје места где људско биће не сме да крочи због свог пола. Прихватам да је тако и верујем да постоји неки разлог ,али не разумем. аман, није питање пола, већ послушања. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука