Jump to content

Казна за лепе очи

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ima ljudi ko mala djeca ono voli samo sladoled od vanilije o jagodi neće ni da priča a kamoli o sladoledu od čokolade.Tj daj ljudi o tim očima ja napisah da se ne slažem sa time jer se ne radi o strogom propisu dok vi i dalje o toj temi a toliko tema o kojima se može pričati.

Hoće li ko sladoled od lješnjaka?Ili će se opet o sladoledu od vanilije?

jaaaaaa pppooossstiiiiiimm ;)

Подели на овим сајтовима

Aaa Bosanac neće da može.Imaš ti ovde ihahaaaj tih tema,potraži ako te išta interesuje.Uostalom,ti nama nisi odgovorio ni na jedno pitanje,zato nemoj da provociraš bez razloga.I uvek imaj na umu na kakvom si forumu.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Bosanac,ja se ponavljam na ovoj temi,mislim da ako misliš da nas praviš na budale,neće ti uspeti.Dakle,opet ti kažem,prelistaj temu i videćeš da se ponavljam i da sam u pravui kad kažem da nam ni na jedno pitanje nisi odgovorio.A ovamo hoćeš da diskutuješ.

Подели на овим сајтовима

oprosti daj postavi pitanje ponovi ga ja nemam vremena da listam sve što neko napiše.Ili da odgovaram na pitanja na koja sam već odgovorio.

Ali isto i vi bježite od postavljanja pitanja.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Eto ti sad.A mi imamo vremena da postavljamo pitanja ponovo? Neverovatan si zaista.Ne,ne vežbamo,samo ne možemo diskutovati ako ti mi postavljamo pitanja,ti ne odgovoriš,a tražiš od nas da iznesemo svoja mišljenja,mada ih ovde ima dovoljno.

Подели на овим сајтовима

Moja ćerka otišla na master u Italiju (arhitektura). Ima kolege iz švedske, Francuske, Kine, Japana, Rusije, Indije, Irana, Pakistana,...ma sa svih strana. E sa ovima iz Irana je nekako najbolja. Kaže imaju ista shvatanja. Devojke iz Irana se oblače sasvim kao i naše (ne mislim na model oblačenja sa Pinka), a ima ih više tamo nego momaka iz Irana. Putuju same i niko ih nije zaskočio niti napao, a nisu ni promiskuitetne. Generalno kažu da im se ne sviđa to što su muslimani protiv svoje volje. Zakon je takav da kaže, ako su ti roditelji muslimani i ti si, a ako se "odmetneš" svaki musliman nože da te ubije. To ne smatraju ispravnim. Za razliku od ovih iranaca, pakistanci uopšte ne komuniciraju sa koleginicama. Potpuno ignorišu svako pitanje upućeno od strane ženske osobe. Još ovi iranci kažu da je Muhamed rekao da se mogu imati 4 žene upravo zbog arapa koji su ih imali po 40, a da u Iranu to uopšte nije tradicija niti se tako nešto irankama sviđa. Biće ipak da nešto sa tim muškarcima nije u redu koji traže da se žene oblače u šator. Ma to je za beduine normalno i zamotani su i muškarci i žene, ali zbog peska, a ne zbog nečeg drugog, ali ostali su potpuno izgubili kompas. To je meni kao one policijske "maskirne" uniforme iz 90-tih godina. U šta su se to maskirali 7896634

Подели на овим сајтовима

Хоћу да кажем да и код нас постоји "казна за лепе очи",само што није законски регулисана,јер ако погледаш неког брата православца на неки њему саблажњавајући начин лако се можеш наћи на листи саблазни. :cmizdrenje:

мислиш, нико ти неће сипати киселину на лице зато што ниси ставила мараму или обукла сукњу?

па хајде да релативизујемо, да направимо истим квази-морал и оно што се сматра НЕОПХОДНИМ и ЗАКОНИТИМ да се ради ...

мислим, ствааааааааааааарно ...

Подели на овим сајтовима

Разумем да хиџаб постоји као покушај заштите од саблазни,али не могу да разумем да постоје места где људско биће не сме да крочи због свог пола.

Прихватам да је тако и верујем да постоји неки разлог ,али не разумем.

аман, није питање пола, већ послушања.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...