Jump to content

Казна за лепе очи

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Živi bili pa vidjeli.Možda i batine dobiješ?Dabogda oženio kakvog majstora birilačkih vještina?Ćeš onda da vidiš.Sam ćeš obarati poglede.Tada ćeš tražiti moj email da mi se izvineš! sFun_bat

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

mesto da se bavis mojim zivotom, odgovori mi molim lepo na kontradiktornost koju sam naveo

ajde da ti pomognem, kako se dolazi do te druge zene, pa trece itd? jel to blind date? :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

mesto da se bavis mojim zivotom, odgovori mi molim lepo na kontradiktornost koju sam naveo

Da jeste kod nas poligamija dozvoljena.

Jaranski:Ne bavim se ja tvojim životom niti imam namjeru.Valjda se trebamo nekada i našaliti.Ali ako si to drugačije shvatio oprosti.

Подели на овим сајтовима

nisam drugacije shvatio, nema frke, samo sam uz malo foliranja hteo da vratim temu na temu :D

sta jeste poligamija dozvoljena?! pa nisam te to pitao nego i sam konstatovao, odgovori na ono sto sam te pitao nema vrdanja :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

сад ми паде нешто на памет ...

ислам има тако тврду моралност и то ми је ок, мање-више, имајући у виду да сам православан па је морал другачији.

него, како ислам излази на крај са гресима?

има ли разлике и ту о женским и мушким?

Подели на овим сајтовима

eno procitaj ponovo post #197

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1323215144' post='539140]

сад ми паде нешто на памет ...

ислам има тако тврду моралност и то ми је ок, мање-више, имајући у виду да сам православан па је морал другачији.

него, како ислам излази на крај са гресима?

има ли разлике и ту о женским и мушким?

Evo ti jedan citat iz Kurana u kojem se spominju muškarci i žene zajedno:

"Muslimanima i muslimankama, i vjernicima i vjernicama, i poslušnim muškarcima i poslušnim ženama, i iskrenim muškarcima i iskrenim ženama, i strpljivim muškarcima i strpljivim ženama, i poniznim muškarcima i poniznim ženama, i muškarcima koji djele zekat i ženama koji djele zekat, i muškarcima koji poste i ženama koji poste, i muškarcima koji o svojim stidnim mjestima vode brigu i ženama koje o svojim stidnim mjestima vode brigu, i muškarcima koji često spominju Allaha i ženama koje često spominju Allaha - Allah je, doista, za sve njih oprost i veliku nagradu pripremio." Al-Ahzab.

Ako ti treba tumačenje ovog ajeta napiši.

Подели на овим сајтовима

Brate , naravno da čovjek bez obzira koliko se trudio on će pogriješiti.Tu su isti i ćovjek i žena.

Allahov poslanik je rekao:Svaki potomak Ademov je griješnik .Najbolji griješnik je onaj koji se puno kaje.

Čovjek ili žena nakon učinjenog grijeha dužni su se iskreno pokajati zbog grijeha kojesu učinili.

Ko se iskreno pokaje Allah mu prašta.

allahu neće dosaditi praštati sve dok se čovjeku(ženi) ne dosadi kajati.

Подели на овим сајтовима

eno procitaj ponovo post #197

Nema je.Ako ima jednu ženu voli i gleda samo nju.a ako ima dvije voli i gleda njih dvije.Znači gleda svoje i podmiruje potrebe kod svojih a ne pari oči na tuđima.

Подели на овим сајтовима

Nema je.Ako ima jednu ženu voli i gleda samo nju.a ako ima dvije voli i gleda njih dvije.Znači gleda svoje i podmiruje potrebe kod svojih a ne pari oči na tuđima.

Обично кажемо да се човеку "који седи на две столице" измакну обе...може бити...мада сам ја склон да верујем да такав има само велико дупе и ништа више.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

ili ne razumes, ili namerno vrdas!

objasni mi molim te lepo kako se dolazi do te druge zene(pa trece, cetvrte)? valjda prvo ide pogled jedan pa drugi jel tako?

Подели на овим сајтовима

ili ne razumes, ili namerno vrdas!

objasni mi molim te lepo kako se dolazi do te druge zene(pa trece, cetvrte)? valjda prvo ide pogled jedan pa drugi jel tako?

Isto kao do prve.Čovjeku je dozvoljen pogled prema slobodnoj ženi koju želi pitati za brak.Tu mora pogledati.Jer on tim svojim pogledom želi ono što je dozvoljeno u islamu.

Подели на овим сајтовима

jao koja demagogija brate mili vanilli

aj necu vise da se nastavljam, pobedio si :lol:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...