Jump to content

Kako je evolucija stvorila životinje ?

winux59

Препоручена порука

pa lici na coveka nema sta, gle ima i noge! lol 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ma to je sve krenulo od "jedne" vrste. I das bi od te jedne vrste nastale dve druge, te dve trebaju koji milion godina i odsustvo svakog kontakta dok ne postanu dve razlicite vrste koje se posle ne mogu ukrstati. A vrsta , rasa, sisara, insekata itd imas mali milion. Kako je to izvedeno? Taj "karantin" milionima godina za svaku vrstu?

Ponovo te pitam odakle ti ideja da je potreban karantin? Da je potrebna potpuna izolacija? To si procitao od nekog biologa ili ti smatras da zbog necega sledi iz TE?

Подели на овим сајтовима

Da li mozete da prelistate sve kanale na TV-u a da ne naidjete ni na jednog reptila? Znaci postoje Nat. Geo., Wild, Nature, Discovery mnoge druge i stalno ima da se vidi neki guster ili zmija i tako vec decenijama...Snimaju ih ljudi po svim kontinentima svakodnevno. Ljudi proucavaju reptile i na druge nacine. Ako je evolucija istina...kako to da ni na jednom jedinom reptilu nikada nije pronadjeno perce?...da se desila mutacija i umesto jedne kockice krljusti da je izniklo jedno pero?? ili dlaka?...

Zbog cega bi trebalo da im se pojavi perce? Da li ima neka konrketna nisha koja bi nekom ili svim gusterima favorizovala razvoj perja?

Подели на овим сајтовима

Ponovo te pitam odakle ti ideja da je potreban karantin? Da je potrebna potpuna izolacija? To si procitao od nekog biologa ili ti smatras da zbog necega sledi iz TE?

Pa kako mislis da od jedne vrste nastanu dve, razlicite, ako se medjusobno ukrstaju i stalno mesaju genetski materijal? 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ova riba je stvorena ovakva, a druga je stvar sto ima onih koji veruju da je konj uso u reku i pretvorio se u nilskog konja.

Или још бољи трип о медведу који је ушао у воду и постао кит  0110_hahaha    .smeha.

Да не спомињемо знојне жлезде које су постале млечне  0110_hahaha  

Подели на овим сајтовима

Ova riba je stvorena ovakva, a druga je stvar sto ima onih koji veruju da je konj uso u reku i pretvorio se u nilskog konja.

Blago tebi... ti smes ovako da trolujes... mene bi odma banovali :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Naravno, ja sada tebi da dam fosil covekovog pretka koji ima sve isto ko na coveku samo manji mozak i malo drugacija ramena (homo erectus) ti mozes da kazes da je stvoren ovakav. 

ne pitaj mene ja ne znam ni zbog cega bi trebalo od gustera da nastanu ptice meni je to totalna ludost... sto se mene tice nista to ne treba....

PA i nisu nastale od gustera ne znam odakle ti to. 

Ali bih voleo da cujem tvoje objasnjenje zasto ptice imaju veliku slichnsot sa gusterima, genetsku i fizonomsku.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Naravno, ja sada tebi da dam fosil covekovog pretka koji ima sve isto ko na coveku samo manji mozak i malo drugacija ramena (homo erectus) ti mozes da kazes da je stvoren ovakav. 

PA i nisu nastale od gustera ne znam odakle ti to. 

Ali bih voleo da cujem tvoje objasnjenje zasto ptice imaju veliku slichnsot sa gusterima, genetsku i fizonomsku.

zato sto ih je isti baja dizajnirao

Подели на овим сајтовима

zato sto ih je isti baja dizajnirao

Sto je ne-naucno lazy-brain objasnjenje, koje nema nikako logike  ne objasnjava nista niti koristi icemu, a nekim protestantima sluze da argumetuju sopstvenu veru. Medjutim to ne objasnjava nista. To ti je ono - Bog je uradio i to stvara cuvenog "god of the gaps"... nesto ne znash - bog ga je uradio. 

Ti mozes slobodno da verujes u to ali to nije nauka niti je naucna izjava.

Postoje i ljudi koji lice na gustere i na pande i na goveda...nista ti to ne dokazuje

Ptice ne lice na gmizavce one dele istu fizionomiju, fiziologiju itd.

A obichno genetiku dele - rodjaci.

Zakljucak? 

Подели на овим сајтовима

Mozes da das i Pigmeje oni otprilike imaju isti kapacitet lobanje kao i Homo erectus.

sve jedno, vi bi ste oper mogli da argumentujete da su takvi stvoreni a da nismo rodjaci bez obzira sto delimo skoro  istu genetiku.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...