Jump to content

Скандал у основним школама-Увели деци геј рачунаре

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

A jel si ti citao u Jevandjelju :" I ne sudite ,i nece vam se suditi ;i ne osudjujte ,i necete biti osudjeni ;oprastajte i oprostice vam se "

"Jer kakvom merom merite onakvom ce vam se meriti."

Razmisli malo o ovome .

Lukavo, nema sta... kakve li samo veze ovo ima sa ovim sto je Alexandar pricao sve vreme?

Nema sumnje, ako ovako nastavimo, polako se pratvaramo u duhovnu poparu - bezoblicnu i bezlicnu masu "tolerantnih" zombija, neosetljivih na greh i pad...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 232
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ајд, немој да си буквалиста. Па чак и када би га буквално треснуо, то није суд. То је моја родитељска реакција. Очински инстикт који се бори да сачува две наивне девојчице.

u pravu si ,to nije sud ,to je fizicki obracun

izvini ,bukvalista sam

kad je bila prica o paradi ponosa moje dve devojcice su trazile da odemo iz grada ,jer su cule da ce da bude tuca ,da ce da lome grad ,da ce da bude haos ,bile su jako uplasene

jel te intresuje kakav je bio tad moj majcinski instikt ? majcinski instikt koji se bori da sacuva dve nevine devojcice .

opstina je pogresila ,nista nije uradjeno sto ne moze da se ispravi ,ali osuda je odmah pala

hvala im sto su dali deci kompjutere,mozda ima dece koja ne mogu to sebi da priuste

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

umesto da lepo obrišu igricu i kažu -fala- dići će se prašina i više neće dobiti kompove

u stvari,treba prvo da kažu-fala- pa da je tad deinstaliraju...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

u pravu si ,to nije sud ,to je fizicki obracun

izvini ,bukvalista sam

kad je bila prica o paradi ponosa moje dve devojcice su trazile da odemo iz grada ,jer su cule da ce da bude tuca ,da ce da lome grad ,da ce da bude haos ,bile su jako uplasene

jel te intresuje kakav je bio tad moj majcinski instikt ? majcinski instikt koji se bori da sacuva dve nevine devojcice .

opstina je pogresila ,nista nije uradjeno sto ne moze da se ispravi ,ali osuda je odmah pala

hvala im sto su dali deci kompjutere,mozda ima dece koja ne mogu to sebi da priuste

Нисмо осудили давање компјутера. То је свакако за похвалу. И моја ћерка га је добила прошле године од општине Савски Венац (али са нормалним софтвером).

Међутим, један овакав похвални гест никако није оправдање за онако велики пропуст. Не смемо да ћутимо. Морамо да реагујемо како би људи који примају плату да буду одговорни радили свој посао. О томе се ради, а не о било каквој потреби да неком "судимо".

И не знам какве сад ово везе има са парадом и хулиганима које помињеш?

Подели на овим сајтовима

Какво право загарантовано Уставом, шта причаш Нишизава? Право да деци пропагираш хомосексуалност? И ти то стављаш у аналогију са вероисповешћу?

Прво, такво право НЕ ПОСТОЈИ у Уставу Србије. Пропагирање хомосексуалности деци је плод подмуклог и болесног ума. Дакле, КРИВИЧНО ДЕЛО - и неко би за то, да смо нормална држава, морао ДА ОДГОВАРА. Шта је следеће? Пропагирање "најстаријег заната"? Друго, поредити (право на) сексуалну орјентацију, па још девијантну, са вероисповешћу, у најмању руку је бесмислено. Против оваквих појава треба жестоко реаговати (тражити да се одговорни казне), јер ово је лагано, подмукло, сатанско пипање пулса. Уколико све будемо увијали у "хришћанску љубав" схваћену као јалови пацифизам, у "права гарантована Уставом", скуваће нас као жабу. Живи били па видели. Ја имам децу и знам шта ћу. Не дао им Бог да према њима било шта покушају. Претворићу се у Јованку Орлеанку. Хришћанство НИЈЕ јалови пацифизам. Поготово није онда када тзв. "љубав" умножава грех.

Можда би требало да поново прочиташ устав. Или да пробаш да поднесеш кривичну пријаву за кривично дело о којем говориш (бај д веј, волео бих да ми кажеш како се то конкретно кривично дело зове, и који га закон регулише)...

Реаговати треба, али не бесом, насиљем, псовкама, и позивима на линч и инквизицију, него тако што ћемо ми бити бољи од њих, и понудити боље садржаје. Нико нама не брани да деци поделимо бесплатне програме са хришћанским садржајем. А искрено верујем да би се ти први побунио када би неки атеиста негодовао због тога што неко његовом детету дели хришћанске садржаје...

Људи, схватите коначно да живимо у секуларној држави, какву то одговорност са собом носи, и почните да се понашате онако како налаже ситуација у којој смо...

А кад већ помињеш претварање - ако се у некога претвараш, претвараш се полако али сигурно у квазиправославну верзију Предрага Стојадиновића...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

umesto da lepo obrišu igricu i kažu -fala- dići će se prašina i više neće dobiti kompove

hah, morao sam da vidim reakcije ovde citah po kuriru tam osvi traze ostavku ministra (iako je opstina poklonila racunare) pa da vidim dal ce obde biti komicnih komnetara. I od ocekivanih osoba. :)

Nishizavini komentari +1. :)

Aleksandre, da ti lepo uzmes motku pa sa ovim huliganima u pohod? Posto ovde pricas da bi "polupao prodavcu laptop o glavu" i "Donosis rat a ne mir"? :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Брате, упаковаће они "идеологију" и без компјутера. Компјутер је само глиста на удици. Та "глиста" може да буде и уџбеник, ТВ, играчка, часопис, књига, песма,.... Зависи на шта сиротиња раја гризе.

Подели на овим сајтовима

Брате, упаковаће они "идеологију" и без компјутера. Компјутер је само глиста на удици. Та "глиста" може да буде и уџбеник, ТВ, играчка, часопис, књига, песма,.... Зависи на шта сиротиња раја гризе.

Paranojo i crnom vragu si teska.

Ја нисам позвао на пљување по хомосексуалцима, већ на заштиту деце од проипагирања хомосексуалности.

Pa ako homoseksualci nisu losi i ako u njima nema nista lose posto ih ne pljujes ( a cim ne pljujes znaci da nema) dakle ne vidim sto ti igrica smeta?

Ili pak smatras da ne valjaju nista ali ih ne pljujes - kulture radi. DA ne ispadnes los.

Подели на овим сајтовима

И не знам какве сад ово везе има са парадом и хулиганима које помињеш?

pa ti si dao sebi za pravo da pricas o ocinskom ,a ja sam sebi dala za pravo da pricam o majcinskom instinktu

kad bi pazljivije citao sta sam pisala ne bi ovo pitao :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

hah, morao sam da vidim reakcije ovde citah po kuriru tam osvi traze ostavku ministra (iako je opstina poklonila racunare) pa da vidim dal ce obde biti komicnih komnetara. I od ocekivanih osoba. :)

Nishizavini komentari +1. :)

Aleksandre, da ti lepo uzmes motku pa sa ovim huliganima u pohod? Posto ovde pricas da bi "polupao prodavcu laptop o glavu" i "Donosis rat a ne mir"? :)

Тај ваш "мир" и проузводи праве ратове.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Paranojo i crnom vragu si teska.

Pa ako homoseksualci nisu losi i ako u njima nema nista lose posto ih ne pljujes ( a cim ne pljujes znaci da nema) dakle ne vidim sto ti igrica smeta?

Ili pak smatras da ne valjaju nista ali ih ne pljujes - kulture radi. DA ne ispadnes los.

Људи нису лоши. Хомосексуалност јесте. Ако прихватам човека са том склоношћу то не значи да прихватам и хомосексуалност. Ја тако васпитавам своју децу. И ајде нека неко покуша да им намеће супротно. Само ви провоцирајте. Тиме ћете, како Деки рече, само повећати хомофобију у Србији. Чините самим хомосексуалцима медвеђу услугу.

Подели на овим сајтовима

Koji to nas mir i koje ratove?

Koji je to rat proizveo taj NAS mir?

Људи нису лоши. Хомосексуалност јесте. Ако прихватам човека са том склоношћу то не значи да прихватам и хомосексуалност.

ajde ovako sada sve sto pisem o tebi pisem hipoteticki samo da ti docaram. Dakle ne mislim nista stvarno ovo sledece sto cu reci:

Aleksandre, ti si psihopata i malo pritup, uz to imas perut i ne peres usi, volis da se opijas uvece i povracas po parku, spopadas maloletnice i silujes ih. Tvoje osobine su odraz nemorala i greha po mojoj religiji. Ali aleksandre ja ne osudjujem tebe ti nisi los, tvoje osobine su. (sve sam ovo nalupetao samo da ti docaram poentu)

Jel ti pije vodu ovo ovde receno? Ne. A znash zasto, ako je homoseksualizam los onda je i homoseksualac los. Mani tu pricu, mozes da odvajas jedno i drugo samo da bi ispao politicki korektan - sto i radis. Kao da si rekao nije kriminalac los nego kriminal. kriminalac je samo izgubljena dusa.

Подели на овим сајтовима

"Fala ti Djuro, oces da mi oprostis sto si me tuk`o?"

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Koji to nas mir i koje ratove?

Koji je to rat proizveo taj NAS mir?

Кад порастеш схватићеш. Читај мало Аву Јустина и његову причу о лажехуманизму.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dzabe to kazes, brate, neki ljudi prosto vise vole da zmure nego da se odgovorno uhvate u kostac sa sve vise nadirucim drustvenim devijacijama...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...