Jump to content

Скандал у основним школама-Увели деци геј рачунаре

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 232
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Не да су гневни,него имам, утисак да би их зубима клали...

Јуче је Бетмен на једној теми лепо написао..."што више гнева у нама,то зло све више јача"

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Да, да. Погани, гневни, без трунке љубави, фарисеји, лицемери.....хришћани. Удри по сиротињи, само не дирајте у зеницу ока - "људска права", "секуларизам", "хуманизам",.........и све остале "савремене вредности".......шта фали да деца гледају порниће и играју педерски таблић....што би се ми тиме бавили, кад нам је све у држави лоше. Кад иде јуне, нек иде и поводац.....

vomiting.jpg

Подели на овим сајтовима

Не да су гневни,него имам, утисак да би их зубима клали...

Јуче је Бетмен на једној теми лепо написао..."што више гнева у нама,то зло све више јача"

Уф,уф...што те незаклах, као неистомишљеника по многим питањима, кад смо пили кафу? Дај молим те, не причај којешта, Зосима.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Уф,уф...што те незаклах, као неистомишљеника по многим питањима, кад смо пили кафу? Дај молим те, не причај којешта, Зосима.

Ево на пример,шта си скоро рекао за неистомишљенике:

https://www.pouke.org/forum/topic/15783-canak-trazi-proterivanje-konuzina/page__view__findpost__p__519490

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ne znam kako si to tako zakljucio, ali mi smo iz istorije SPC ucili da su otac i sin, tj. Simeon i Sava tako saradjivali da u drzavi Srbiji Crkva bude kao dusa u telu...

To dvoje nije jedno isto, naravno, ali je - prema njihovom konceptu - nerazdvojno...

Dakle, reci da se sveti Sava zalagao za sekularnu drzavu ili da je istu napravio (makar i slucajno) potpuno je bez osnova.

Upravo naprotiv...

Naravno, ako stvari posmatras ovako van kontexta, tj. ako gledas samo na dokument bez da uzmes u obzir i nepobitne istorijske okolnosti, onda mozda i izadje kako kazes, ali ne vidim smisla u takvom (parcijalnom) nacinu gledanja na neko pitanje...

лепо је то што сте учили, али не видим како су сукоби са оним што сам написао.

нисам ни рекао да се залагао, написао сам да ју је успоставио Номоканоном.

имаш ли ти представу шта пише у тој лепој књизи, а шта значи секуларна држава?

Подели на овим сајтовима

Стварно Зосима, та квалификација да би их "клали зубима".... Брате, претера га. Направи од нас монструме. Ја се стварно некад на овом форуму осећам као да сам на Б92 или тако нечем. Не сме човек да писне против "цивилизацијских вредности". Одмах је гневан, убица, кољач, нетолерантан, психопата.... Неки пут ми се чини да би мене, Соломона и сличне, побили због "ружних режи" према "мањинским миљеницима". Не знам шта да радимо. Следећи пут ћу на сличну вест да аплаудирам, да испаљујем ватромет, да урлам од радости. Ваљда ћу се и ја научити да будем у тренду.

Подели на овим сајтовима

@Зосима

Па? Има ли можда неистине у томе? Па чак и да нема истине у томе, имам ли права да поступке појединаца које заиста сматрам злим, опишем именом које сматрам да апсолутно заслужују и које, по мом мишљењу, на најадекватнији и најтачнији начин описују њихово стање и све оно што нам раде? Докле треба улепшавати непоправљиво и кукавички и лицемерно користити еуфемизме за барабе и лопове о којима сам писао у том посту? А иначе, између осталог, где ја то рекох да би, оне које заиста сматрам неистомишљеницима (па макар их интимно доживљавао и као ретарде) "клао зубима" као што ти то тврдиш? Понављам, што тебе не убих и не заклах када смо у више наврата пили кафу и разговарали? Жалосно је то што радиш и како се постављаш према мени а знаш добро да није тако и да Дејан, ма колико имао оштар језик, није због тога аутоматски човек који би "зубима клао"...нема везе.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

nije normalnije...vidim pise da si teolog :huh: bolje biti smiren peder nego agresivan teolog :)

Tu i jeste kvaka.. smiren peder ne postoji..

To kao da smo rekli bolje biti MLADA BABA nego stara devojka... hehe ..necete verovati kolko je o\to jaka analogija ..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Zar moguce ovolika tema zato sto je neki klinac entuzijasta koji je u slobodno vreme prevodio tu distribuciju Linxa stavio rec homoseksualac. Koliko su neki ovde izgubili kompas - jezivo.

Srecom tu je homeschooling da vas spase od sveta :rolleyes:

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Tu i jeste kvaka.. smiren peder ne postoji..

To kao da smo rekli bolje biti MLADA BABA nego stara devojka... hehe ..necete verovati kolko je o\to jaka analogija ..

Какво црно смирење. Причао ми је један свештеник о тим несретним људима. Исповедао је неке од њих. Каже да они носе велики крст (они који су тога свесни, наравно). Те њихове страсти су осам пута јаче од наших. Када их обузму, немају осећај за стид и срам. Језиво, шта сам све чуо. Не осуђујем, далеко било. Поготово не те несретне људе који су свесни своје муке и који су се исповедали. То су мученици. И ко би нормалан дигао руку на таквог човека? Ова тема и није непосредно везана за њих. Овде је требало да се расправља о одговорности властодржаца, а не о хомосексуалцима. Но ето, дође време кад чак и индиректно поменеш хомосексуалце одмах си кољач и психопата.

Подели на овим сајтовима

Zar moguce ovolika tema zato sto je neki klinac entuzijasta koji je u slobodno vreme prevodio tu distribuciju Linxa stavio rec homoseksualac. Koliko su neki ovde izgubili kompas - jezivo.

Srecom tu je homeschooling da vas spase od sveta :rolleyes:

Било би неумесно и да је ставио хетеросексуалац. Деца су у питању.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...