Jump to content

О контрацептивним средствима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Осим што се атеисткиња декларисала као врста животиње, било би пожељно и да придода изнад аватара да је атеиста или шта већ, као што је пракса на овом форуму.

:)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 614
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
2. Dokaz i cinjenice. Biblija je knjiga zasnovana na pricama "rekla-kazala", puna subjektivnih i zastarelih razmisljanja. Ako sumnjas u kvalitet mog misljenja zato sto ne verujem u bajke, onda samo napred. Razumeces, nadam se, da se ne potresam bas mnogo. Misljenje nekoga ko ne zna osnove biologije (izmedju ostalog) mi je krajnje nebitno

На основу чега сте ово закључили? Бавите се библистиком или онако, што би рекли, одокативно процењујете? Можда се бавите херменаутиком или библијском егзегезом? Заиста ме занима на основу чега се изводе овакви закључци.

Подели на овим сајтовима

Da se razumemo, Dunja je objasnila klapklap a Teresa se izgleda zbunila pa sada vise ne zna ni da li je ateista ili ipak Bog postoji, ili uvodimo neki novi pojam iz biologije kada je vera u pitanju...Mislim da cemo cuti uskoro, evo ja cekam sokiran

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

ако ниси атеиста како можеш рећи да Бог не постоји?

Ne vas bog, ne vasa verzija boga. Takav, za mene, NE POSTOJI. Sto se mog religijskog opredeljenja tice: ono je LICNO i PRIVATNO. Ne naturam ga drugima, ne vrbujem, ne opravdavam ga. Tretiram religiju kao nesto subjektivno, a ne kao nesto sto te definise i sa cime se treba kititi i posebno naglasavati.

Untitled-1.jpg.4fcc18c084a9de833f3bebac4116b9bc.jpg

"Humanity's first sin was faith; the first virtue was doubt." - Mike Huben

Подели на овим сајтовима

Ne vas bog, ne vasa verzija boga. Takav, za mene, NE POSTOJI. Sto se mog religijskog opredeljenja tice: ono je LICNO i PRIVATNO. Ne naturam ga drugima, ne vrbujem, ne opravdavam ga. Tretiram religiju kao nesto subjektivno, a ne kao nesto sto te definise i sa cime se treba kititi i posebno naglasavati.

е, па нема сад извлачења, рекла си лепо

цитирам

1. Bog ne postoji, bar za mene. Samim time, njegova "volja" za mene nema ama bas nikakav znacaj.

дакле нигде ни помена ваш - наш (мој) Бог Just_Cuz_19 па па

Подели на овим сајтовима

За оне који не знају шта су ни за шта се сматрају потребан је нови термин. Нешто типа Безидејни, Несврстани, Појманемачи, Дарвинови фанови и сл.

Манифест са 22. стране на овој теми.

• Волим 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

На основу чега сте ово закључили? Бавите се библистиком или онако, што би рекли, одокативно процењујете? Можда се бавите херменаутиком или библијском егзегезом? Заиста ме занима на основу чега се изводе овакви закључци.

Bavim se biologijom razvica, a proucavanje istorije (sa fokusom na poreklo, razvitak (sosijalni i bioloski) i evoluciju coveka) mi je velika strast. Ne mozesh proucavati razvitak coveka (socijalni aspekt), a da se ne informises o SVIM religijama (od pra vera poput munja, vatre, sunca, meseca, preko totema, politeizma, monoteizma...) Religija je imala, a i dalje ima, veliki uticaj na socijalni razvoj drustva -nekada los, a nekada dobar-

Da li ovo pruza dobar odgovor na vase pitanje, ili je potrebno da pojasnim?

Подели на овим сајтовима

е, па нема сад извлачења, рекла си лепо

цитирам

дакле нигде ни помена ваш - наш (мој) Бог Just_Cuz_19 па па

Da li je bilo potrebno da nacrtam? Nema problema, ako je to slucaj, koristicu i vodene boje. Sve da bih vam objasnila i uprostila sto vise mogu.

Подели на овим сајтовима

Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Kako si ti pametna i nenamentljiva...ja sada moram ozbiljno da .mislise.

Cak imas i svoj stav i odnos prema vrhovnom bicu... a ovi jadnici blebecu u prazno...i to kroz bajke...da se stidite svi vi sto dve hiljade godina verujete u bajke... i jos niste svoj stav izgradili...Sramota jedna!

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

За оне који не знају шта су ни за шта се сматрају потребан је нови термин. Нешто типа Безидејни, Несврстани, Појманемачи, Дарвинови фанови и сл.

Манифест са 22 стране на овој теми.

A mozda smo dovoljno sigurni u sebe pa nam nije potrebna etiketa.

Подели на овим сајтовима

Ne znam zašto je potrebno stavljati ljude u kalupe,da budu "nešto" da pripadaju nekoj "religiji" da budu ateisti...Neki ljudi jednostavno imaju svoj unutrašnji doživljaj boga,način na koji ga doživljavaju i kako ga shvataju.A,taj bog ne pripada ni jednoj religiji.

Mislim da je sa Teresom sasvim lepo moguće razgovarati,ako prilagodimo ton kojim joj se obraćamo.A od gordosti niko od nas nije pošteđen,tako da mi je diskutabilno lepiti nekom etikete gord si,manje si gord ili nisi uopšte gord.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...