Dex Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Moram da se ispravim, regeneracije neurona u korteksu ima, ali samo za veoma mali broj celija. Tako da je velika vecina neurona u korteksu tu od rodjenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Po cemu? Svaka njena celija je kopija prosle? Nista kod nje nije isto sem dna potpisa koji se kopira. Mislim slazem se ja sa tobom da je u pitanu ista osoba, ali kako se ovde kopiraju i umnozavaju celkije, tako se kod ovog umnozavaju kopiraju memorije. Odakle tebi ova glupost? To nije tačno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Odakle tebi ova glupost? To nije tačno. Prvo nije glupost, vecina sem kako vidis srca i delova mozga. sto bi otprilike bilo jedno 80 % tela. Drugo, rekao sam vec citao sam u nekom popularnom naucnom clanku na nekim scinece news sajtu. Verovatno su izneli "polu"informaciju for the sake of argument. A evo i sada sam nasao nesto zanimljivije o tome. http://askanaturalis...-7-or-10-years/ Od sedam do deset godina ti si praktichno nov covek. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 упс Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Prvo nije glupost, vecina sem kako vidis srca i delova mozga. sto bi otprilike bilo jedno 80 % tela. Drugo, rekao sam vec citao sam u nekom popularnom naucnom clanku na nekim scinece news sajtu. Verovatno su izneli "polu"informaciju for the sake of argument. A evo i sada sam nasao nesto zanimljivije o tome. http://askanaturalis...-7-or-10-years/ Od sedam do deset godina ti si praktichno nov covek. Ma da, osim što su ovih 20% najbitniji deo organizma. Napisao si svaka ćelija, ne bih ni reagovao. Da zameniš 100% ćelija, to bi bio šokantan podatak za prepričavanje. Nisi praktično nov čovek. pa eto ti i u tvom linku piše: "So the statement that we replace every cell in the body every seven years or every ten years is wrong." What the fuss ondah? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 Ma da, osim što su ovih 20% najbitniji deo organizma. Napisao si svaka ćelija, ne bih ni reagovao. Da zameniš 100% ćelija, to bi bio šokantan podatak za prepričavanje. Nisi praktično nov čovek. pa eto ti i u tvom linku piše: "So the statement that we replace every cell in the body every seven years or every ten years is wrong." What the fuss ondah? procitaj malo unazad postove. Sta sam tachno pisao. Ne sporim da sam pogresio rekao sam da nemam link i kad je covek ispravo ja sam odmah rekao ok, nema gde da proverim. Tek sam sad iskopao ovaj drugi. Nema potrebe za tim skakanjem ti si taj koji je skocio posle razjasnjenje stvari OVO NIJE TACHNO GLUPOSTI! etc. I molio bih te da moje greske ne nazivas glupostima for no good reason. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 I molio bih te da moje greske ne nazivas glupostima for no good reason. Ne usvaja se. Ne bi bilo okej da tebi kažem da si ti glup. Ovo ostalo ne vidim problem. :] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 Ne usvaja se. Ne bi bilo okej da tebi kažem da si ti glup. Ovo ostalo ne vidim problem. :] Ja smatram da je reci nekom da je "pricas gluposti" podjednako kao reci da si glup jer po meni pamet(pametan covek ) ne moze biti izvor gluposti. Ne raspravlja mi se o tome ja ti kazem kako ja gledam pa bih te molio ako zbog toga mozes to otpostaovati. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 хришћани, конкретније речено, разликују грех од човека, тако да није увредљиво неком рећи тако нешто јер се тиме и извор глупости не ставља у човека већ може да буде пренесена глупост која је усвојена. мада рецимо, постоји и међу осталима здрав поглед на дело: човек на најглупљи могући начин отвара банану - од петељке, па се и намучи ако није вежбао а обично уништи врх банани, а мајмун на најбољи могући - од краја банане, тако што је стисне за црни део и она се сама отвори и само јој развуче кору. то не значи да је мајмун извор памети, пошто није, нити да је човек глуп, већ чини глупу ствар, ненаучену са предрасудом или омашку у процени. ајде сад наставите у миру да мерите гениталије greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 Први пут чујем да неко отвара банану од петељке . 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1320768090' post='523836] мада рецимо, постоји и међу осталима здрав поглед на дело: човек на најглупљи могући начин отвара банану - од петељке, па се и намучи ако није вежбао а обично уништи врх банани, а мајмун на најбољи могући - од краја банане, тако што је стисне за црни део и она се сама отвори и само јој развуче кору. то не значи да је мајмун извор памети, пошто није, нити да је човек глуп, већ чини глупу ствар, ненаучену са предрасудом или омашку у процени. tako sam ja kao mali otvarao bananu- ko majmun, al sad sam evoluirao i otvaram od peteljke- mnogo efikasnije, kulturnije i gracioznije nego majmun :P Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 еволуција подразумева употребу алата greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1320944195' post='524925] еволуција подразумева употребу алата greengrin ta nemojte kaz'ti 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2011 леп си испао greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука