Grizzly Adams Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ЛДП је преписао скоро све из класичног либерализма и онда га помешао са савременим прогресивним идејама и еврослинизмом. На пример, залажу се за увођење евра, продали би рођену бабу да уђу у ЕУ, залажу се за колективна права мањина и слично. Просто је невероватно да неко може добре идеје да толико изврне наглавачке... Већини њих је марксиста Обама идол, шта даље да се прича... У сваком случају, ако се те ствари избаце, једини имају паметан економски програм. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Већини њих је марксиста Обама идол, шта даље да се прича... Slatko si me nasmejao... kakav si ideolog :lol: Obamo verovatno gotive ne zbog ekonomije, vec zato sto je lider slobodnog sveta The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Ближе се избори у Србији....питам се,има ли за кога да се гласа? За кога ћете гласати? A ти? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ...да ли заиста имате поверење у неког од политичара и оних који ће се се понудити да се за њих гласа.... ДС и компанија??? Вук,Чеда и компанија??? Да ли можда СНС??? Да ли можда ови из "Двери"? Шта да вам кажем... За др Воју Коштуницу . ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 За др Воју Коштуницу . Iako je Kostunica poprilichno dobar pravnik u svojoj oblasti zar se nije pokazao kao previse mekan i "neiformisan" kao i poprilichno traljav politicar. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ЛДП је преписао скоро све из класичног либерализма и онда га помешао са савременим прогресивним идејама и еврослинизмом. На пример, залажу се за увођење евра, продали би рођену бабу да уђу у ЕУ, залажу се за колективна права мањина и слично. Pa dobro to sto se zalazu za uvodjenje evra ne kosi se sa k.libelarizmom sem ako ne smatras da je nacionalizovanje valute osobina K.libelarizma. T.j bar se ja nadam da nije. Ja sam rekao da su ekonomski slozni sa tobom, ne u ostlaim aspektima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Iako je Kostunica poprilichno dobar pravnik u svojoj oblasti zar se nije pokazao kao previse mekan i "neiformisan" Сметао је многима из других странака (највише из странке која је имали и има у својим редовима највеће лопове и распућнике које је Србија на себи икада имала, да је не именујем). Кренули су у антикампању против њега која је била тотално сулуда јер су га исмевали због његовог инсистирања на праву и закону и правди, "легалиста" и "добрица", зезали га они који су након те кампање преузели полуге власти и ојадили и посебно много презадужили Србију у протеклих задњих пар година! А већина народа се тада била примила на њихове најобичније флоскуле антикампање, па се примили - хах,ха, види га легалиста, необавештени и сл. Политику коју је водио др Воја Коштуница у односу на свет и унутар земље показује се најуспешнијом. Низбрдо је Србија кренула када се вратила на колосек Слободан Милошевић - политика уцене. А то је започето када је Воја Коштуница маргинализован. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 За др Воју Коштуницу . svaki covek ima neke darove, ali ti dar pronicljivosti nemas, trebalo bi da poradis na tome . ljudi nemojmo se zamajavati, ne postoji ni jedan politicar koji je na sceni da ista valja, ne postoji jer je to diktirano uslovima, a koji su to uslovi mislim da nam je svima jasno. jedino da racunas na pokajanje pa da postoji neka sansa.. ko god da dodje na vlast od politicara agonija ce samo da se produzi JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 svaki covek ima neke darove, ali ti dar pronicljivosti nemas, trebalo bi da poradis na tome . Ха,хаа... Добро, ти си значи проницљив, јер не можеш на личној основи осуђивати другог за оно што ни сам немаш. Пошто имаш пронициљивост ко је најбоља опција за Србију? "Напредњаци" је л да, или можда...? Хехее... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Ја ћу готово сигурно гласати за "Двери " зато што је то нека нова крв на политичком небу нашем . Мада се плашим да непостану после , ако дођу на власт , исти као и сви остали гледају само своје интересе . За сада су то моји фаворити ће видимо сви како ће бити . Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 I ja cu isto za Dveri http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Ха,хаа... Добро, ти си значи проницљив, јер не можеш на личној основи осуђивати другог за оно што ни сам немаш. Пошто имаш пронициљивост ко је најбоља опција за Србију? "Напредњаци" је л да, или можда...? Хехее... gde ti vidis osudu molim te? bas zato sam ti se i javio na chat da ti kazem da ne vatas licno, al posto nisi dostupan avaj :lol: najbolju opciju(moje misljenje) sam ja vec izlozio par puta Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ДВЕРИ су ми ок, наравно, али мислим да нису баш способни да воде флерт са том матором госпођом Јевропом. И пошто ће по неким проценама једва прећи цензус, у чија ће они колица након избора? DS-u и тој братији такви не одговарају. А "Напредњаци" су показали право лице када је Вучић рекао да се они никада искрено нису ни залагали за оно што су заједно са својим великим вођом Шешељом викали из свег гласа, правећи антикампању Србији током бранитељског рата српског народа и српских огњишта у Хрватској, Српској Крајини и Републици Српској БиХ! ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука