Samo Ana Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 On 25. 3. 2015. at 9:33, MiroslavJ рече Ухватила ме прехлада, већ 4. дан. Ne daj se Mićo!!! :oleeeee: Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Апћихааа! Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 On 25. 3. 2015. at 9:57, MiroslavJ рече Апћихааа! Kod mene se kaže "liz guz" kad neko kine. Човек Жоја, Јелена011, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 What can I do, I don't wanna feel blue Ayla , Дијана., Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Светислав Павловић, Јелена011, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Н И Н Е, aliluja and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Рапсоди and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 'вата ме "недрж". Два дана ме обара температура, а ја хоћу на снеееееееег АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 18:21, Сања Т. рече Два дана ме обара температура Expand Lady Godiva and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 18:21, Сања Т. рече 'вата ме "недрж". Два дана ме обара температура, а ја хоћу на снеееееееег Expand Желим ти брз опоравак. Толико је хладно напољу да би ти се снег смучио за десет минута. Боље ти је удри по врућем чају и дружи се с нама. Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Vata me neka blaga tugica sa trunkom "neću bre tako!" Ненад Р., АлександраВ, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 19:44, Zero рече Vata me neka blaga tugica sa trunkom "neću bre tako!" Expand Ма пусти тугицу, живот је диван. Кад видиш какве су ти стихове посветили на оној теми где погађају форумаше... Zero and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 On 4. 1. 2017. at 19:01, Lady Godiva рече Желим ти брз опоравак. Толико је хладно напољу да би ти се снег смучио за десет минута. Боље ти је удри по врућем чају и дружи се с нама. Expand tenkju lejdi Lady Godiva and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 6, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2017 On 4. 1. 2017. at 22:01, Lady Godiva рече Ма пусти тугицу, живот је диван. Кад видиш какве су ти стихове посветили на оној теми где погађају форумаше... Expand Da znaš da jeste... A i ljudi su Sad ću da trknem da vidim Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука