Jump to content

Коме и зашто дајете "АМИН!" like на форуму?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

е људи добио сам 10 нових лајкова од како патетишем по форуму ...

Јао како је то дивно !

( Ајмо сад сви један лајк-амин )

Подели на овим сајтовима

• Гости

е људи добио сам 10 нових лајкова од како патетишем по форуму ...

Јао како је то дивно !

( Ајмо сад сви један лајк-амин )

ајд да те не лишим амина , еве и од мене хехехехе...

Подели на овим сајтовима

I šta sad? Smeta ti "ekipa" Mo? Ali mora da ti je simpatično,čim ne možeš a da ne pomeneš "Tu ekipu". :P

е видиш неизвежна екипа ,

ништа без љубави па онда из љубави да ти лупим кивска чисто онако екипски да се зна куј ти лупио.

Марти

Juuu vidi ovog Martija šta se gura,polako bre čoveče,ima nas još za kviskiće,stani u red sHa_sarcasticlol

elem,najbolja ekipa sa MOA,a biće ih još,pa naval*te ljudi,ništa nije strašno,majke mi :D

Шта,шта сад, смета ми,није симпатично...

Како сад овај улеће у туђи пост,које су то форе ?

Хоћемо опцију унлике !!! .please.

па ете улете некао , јел ти ово улетање симпатично

Овај ^-^

Meni jeste Marti Just_Cuz_19

A zašto mu nije simpatiko?Zoske mi te volimoooooooo... algabacaju

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Шта,шта сад, смета ми,није симпатично...

Како сад овај улеће у туђи пост,које су то форе ?

Хоћемо опцију унлике !!! .please.

Zoske mi te volimo,ne opiri se,come to the dark side...come to Mo,brojanje,kaladont...samo se ne opiri i prepusti se ... girl_smiley
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Хе, ми фурзма фејсбук логику: нема unlike. Можеш ако обришеш твоје "амин!" ако се попишманиш што си га некоме даднуо.

Подели на овим сајтовима

Zoske mi te volimo,ne opiri se,come to the dark side...come to Mo,brojanje,kaladont...samo se ne opiri i prepusti se ... girl_smiley

Пре бих отишао код артемита,него у каладонт екипу ... greengrin

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ajde Zoske vidiš kako je sa nama sve lepo,sunce sija,cveće raste drveće se zeleni,sve je Hipi...a tebi samo rastu AMINI. O0 Come to us, algabacaju

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Ajde Zoske vidiš kako je sa nama sve lepo,sunce sija,cveće raste drveće se zeleni,sve je Hipi...a tebi samo rastu AMINI. O0 Come to us, algabacaju

нисмо себични са Аминима , имамо осећања и љубави не теба нам много само мало Брткићу , наш Зоксе algabacaju

4869 smajlizakojisuzamolilezene tako se mi umnožavamo na kaladontu 0102_laugh

ки термити animal-smiley-075

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пре бих отишао код артемита,него у каладонт екипу ... greengrin

Да, али они су те већ шикнули sHa_sarcasticlol , но остаје ти каладонт екипа увек, они те жељно очекују algabacaju

Подели на овим сајтовима

• Гости

sad opeta upadam ko sa drveta,molim ivane brate il ko zna naci,skoro na pocetnoj stranici sam slusala sa svete gore video bio,sa atosa monasi i tako,ko zna gdje ,molim vas nadjite

Јес да није тема, али ајд... https://www.pouke.org/video.php?cid=62&id=528&do=view

е сада да ми даднеш једно "амин!" :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...