Jump to content

Код чика зубе

Јаков.

Препоручена порука

Да ли чекате да вас зуб заболи па тек онда идете код зубе?

Да ли идете редовно на годишње прегледе?

Да ли трпите и када вас зуб боли, па чекате да баш буде оно бол да се не може издржати.

Шта је то што вас спречава да потражите правовремену помоћ чика зубе?

Паре?

Страх од бола?

Бојите се да се не заљубите у зубу (зубићку) јер је супер фрајер - жемска?

zubar_fucko.jpg

------------------------------------------

Једно од питања које бих поставио а тичу се зубне кигијене, односи се на белење зуба.

ДА или НЕ?

Јел неко то радио и колко то кошта?

Причају људи да то не ваља јер се глеђ оштећује, а опет неки кажу да је екстра.

-------------------------------------------

Да ли је могуће да неко до старости сачува своје зубе - 32 комата?

zubar.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Шта је то што вас спречава да потражите правовремену помоћ чика зубе?

Паре?

0405_feel

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Интимно питање... :)

Што се избељивања тиче, неки кажу да није здраво. Међутим, сви Амери од реда то раде и не видим да некоме нешто фали, а изгледа лепо. Додуше по мало вештачки...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Што се избељивања тиче, неки кажу да није здраво. Међутим, сви Амери од реда то раде и не видим да некоме нешто фали, а изгледа лепо. Додуше по мало вештачки...

Екстра им стоји уз такође извештачени осмех.

30969754171598528061900.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Перем зубе готово редовно а требао би да идем на избељивање зуба. Размишљам ако некад будем имао паре да мало средим неке зубе. Иначе, некада сам много чешће ишао код зубара, сада доста ређе, углавном када ме заболи.

Подели на овим сајтовима

@ Ивица

.smeha.

Пре ће бити кез...

Није пожељно избељивање јер је први, заштитни слој зуба доста отпорнији на кварoве у односу на слојеве крунице испод њега.

Идеалне су керамичке крунице, иако су скупе ( за наше стандарде ) и процедура је веома болна, али је учинак идеалан. А и доживотан... :)...што је још битније...

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Ма то уопште није "осмех", они имају обичај да се "исцере" када било кога сретну, кад се сликају и слично. Ми смо навикли да "осмех" изражава осећања, код њих је то само гест попут руковања. Диф`рент калч`р :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма то уопште није "осмех", они имају обичај да се "исцере" када било кога сретну, кад се сликају и слично. Ми смо навикли да "осмех" изражава осећања, код њих је то само гест попут руковања. Диф`рент калч`р :)

То је још поодавно приметио Жан Бодријар.

“And that smile everyone gives you they pass… that smile through which a child becomes aware of the presence of others, or struggles desperately with the problem of their presence. It is the equivalent of the primal scream of man alone in the world. Whether I am right or not, they do seem to smile a lot here, though neither from courtesy nor from an effort to charm. Like the Cheshire cat, the smile continues long after the emotion has died. Smile and others will smile back. Smile to show how transparent, how candid you are. Smile if you have nothing to say. Most of all, do not hide the fact you have nothing to say nor your total indifference to others. Let this emptiness, this profound indifference shine out spontaneously in your smile.”

Подели на овим сајтовима

То је још поодавно приметио Жан Бодријар.

“And that smile everyone gives you they pass… that smile through which a child becomes aware of the presence of others, or struggles desperately with the problem of their presence. It is the equivalent of the primal scream of man alone in the world. Whether I am right or not, they do seem to smile a lot here, though neither from courtesy nor from an effort to charm. Like the Cheshire cat, the smile continues long after the emotion has died. Smile and others will smile back. Smile to show how transparent, how candid you are. Smile if you have nothing to say. Most of all, do not hide the fact you have nothing to say nor your total indifference to others. Let this emptiness, this profound indifference shine out spontaneously in your smile.”

У центар. :)

Само да не кваримо Лепом тему. Постоје и оне "траке" које држиш неко време и доста избеле зубе, не мора да се иде код зубара за то. Не знам колико је ефикасно, нисам користио.

Crest_3D_White_Whitestrips_Vivid.png

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Уз избељивање зуба соларијум обавезан. Кожу спржите, а зубе састружите. Уз мио и природан осмех учинак је:

http://www.indiatalk...martin2595y.jpg

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

У центар. :)

Само да не кваримо Лепом тему. Постоје и оне "траке" које држиш неко време и доста избеле зубе, не мора да се иде код зубара за то. Не знам колико је ефикасно, нисам користио.

Crest_3D_White_Whitestrips_Vivid.png

ja mislim da je to neka zesca hemija koja nagriza spoljni sloj gledji tj dezintegrise je, al pojma nemam

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

veci frajer od svih heteroseksualaca :lol:(bar je bio dok se nije izjasnio, ja sam upozoravao al nijedna me nije slusala :P )

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Перем зубе готово редовно а требао би да идем на избељивање зуба. Размишљам ако некад будем имао паре да мало средим неке зубе. Иначе, некада сам много чешће ишао код зубара, сада доста ређе, углавном када ме заболи.

Ах саблазан., већ чујем шта ће рећи парохијани "поп а избелио зубе , где то иде, пропаде црква.". gringrin

Идеалне су керамичке крунице, иако су скупе ( за наше стандарде ) и процедура је веома болна, али је учинак идеалан. А и доживотан... ...што је још битније...

Могу да трају и доживотно, све зависи колико њихов власник планира да живи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...