Млађони Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Paznja, ja sam skoro citao da oni seju i prodaju genetski modifikovane fudbalere! (: Пг and Зосима је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Одлично,подржавам,што пре...само да се ова тајкунско-криминална банда уклони из Звезде! Јаков. and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Чујем да ће бити уведена казна сечења ноге ако навијач крочи на терен. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Javite mi kad budu kupovali 51% paket poslaničkih mandata i fotelja u Skupštini Srbije. Ja sam subscribed za info. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Саће да посеју и ГМО вутра на терен. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Уххххх ала се препадох. Ехххх Алија, Алија... Нека купи ко хоће. Брига ме. Некада је фудбал био спорт сада је бизнис. Играчи се продају, утакмице се продају и намештају, кладионице утичу доста на резултат утакмице. Баш се неолиберално капитализовао фудбал. Жалосно шта направише од најпопуларнијег спорта. Узеше му душу. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Саће да посеју и ГМО вутра на терен. Ima da joj usade onaj gen da se kopacke od protivnika vise klizaju i da ispusta onaj miris koji omamljuje narod a nasim fudbalerima ce da daju protiv-otrov. Милан М. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Marakana, Zapad. 2025. godina. Милан Ракић, DYNABLASTER, Милан М. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 А састав тима овако некако Јаков. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Toliko kosta jedan dobar fudbaler. Da ne pricamo o timu koji je bio prvak sveta i njihovoj ceni. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Нађи тржишну цену фудбалског клуба Лацио, на пример. Изнанадићеш се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Вучић има све да нас прода арапима. Не контам тај њихов трип. Ако је ко у криминалу то су УАЕ и САУДИ. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 pogodi zvezdaša ---------------------------------------------------------------------- Redžep "Delija" Sultani Милан Ракић, Зосима and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Ај` не примајте се на овакве "вијести"! Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2013 Kod Srba je samo Zvezda uspjela pokoriti sve do Tokija ! Pozdrav svim Zvezdašima širom cijele planete ! Jedva pronađoh ovu temu , pa se iz tog razloga ovako kasno "prijavljujem" kao član . Strastveni sam navijač , ali po onom najprirodnijem značenju , tj. ne bih vršio lobotomiju navijačima nekih drugih klubova . Јаков. је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука